BLUE Wellness by Fletcher logo

BLUE Wellness by Fletcher reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

BLUE Wellness by Fletcher reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
548
BLUE Wellness by Fletcher logo
Website
BLUE Wellness by Fletcher
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen BLUE Wellness by Fletcher

Even heerlijk een dagje naar de sauna of heb je zin in een behandeling bij een beautycentrum? Een massage of alles bij elkaar? Het kan allemaal bij BLUE Wellness. Op meerdere locaties gelegen in Nederland en eventueel heerlijk te combineren met een overnachting in een Fletcher hotel. Zo maak je van je saunabezoek gewoon een paar dagen er op uit. Heerlijk. Natuurlijk wil je wel zeker weten dat de sauna op temperatuur is, de massages wel gegeven worden door ervaren masseurs en of bijvoorbeeld alles wel netjes en hygiënisch is. Daarom is het zo fijn om beoordelingen van anderen te lezen. Deze vind je dan ook hier. Ervaringen met reserveringen, bijvoorbeeld, en uiteraard met het bezoek zelf. Door de recensies van anderen te lezen kan ook jij uitvinden of BLUE Wellness iets voor jou is. Daarnaast geven we je ook nog wat achtergrondinformatie over BlUE Wellness.

Over BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellness bij Fletcher zijn sauna’s, spa’s en beautycentra op diverse locaties in Nederland. Gelegen bij Fletcher hotels en daardoor heerlijk te combineren met een overnachting (of meerdere natuurlijk). Even er tussenuit met alle tijd voor jezelf. Er zijn nu 8 verrassende BLUE Wellness locaties, die behoorlijk verschillend zijn. Je kunt kiezen voor de BLUE WellnessBoot in Mill. Wat een hele andere beleving zal zijn dan de hooggelegen BLUE Wellness in Leiden, met een prachtig uitzicht over deze oude stad. De Blue locaties zijn te vinden in Mill, Leiden, Helmond, Sittard, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Wageningen en Burgh Haamstede. In Exloo en Hoevelaken zijn Beautysalons te vinden van BLUE.

Waarom kiezen voor BLUE Wellness by Fletcher

BLUE Wellness combineert sauna, spa en beautycentrum met de mogelijkheid tot overnachting in de Fletcherhotels. Hierdoor wordt het veel meer dan alleen maar een dag er even tussenuit zijn. Alle tijd voor jezelf, dus, en dat kan langer dan 1 dag. Ook de bijzondere locaties van bepaalde BLUE Wellness centra maakt het tot een bijzondere ervaring. Een fijne massage of even stomen. Een behandeling in het beautycentrum of gewoon meerdere keren in verschillende sauna plaatsnemen: doe waar jij je gelukkig bij voelt. Het kan hier gewoon allemaal. Wil je liever niet helemaal bloot? Kies dan voor de badkleding-mag-dagen!

Is BLUE Wellness by Fletcher betrouwbaar?

Volgens Google scoort BLUE Wellness vier sterren van de vijf (afhankelijk natuurlijk van welke locatie je hebt), wat toch een mooie score is. De combinatie van sauna, spa en beautycentrum met hotels moet toch wel goed zijn, want gasten zullen anders niet snel nog een keer komen.

Klantenservice en klachten

BLUE Wellness heeft natuurlijk een klantenservice, maar de meest gestelde vragen kan je netjes terugvinden op de site. Wil je toch iets anders weten of heb je een klacht, dan neem je contact op met de klantenservice via mail of je belt ze even. Dit laatste kan op alle dagen tussen negen en vijf uur. Er wordt gevraagd om direct de klachten te melden zodat zij hier iets aan kunnen doen. Logisch, natuurlijk.

Wil jij ook beoordelen?

Een heerlijke dag weggeweest of een behandeling gehad bij BLUE Wellness? Help andere geïnteresseerden om te bepalen of ze wel of niet naar BLUE zullen gaan. Wat was er fijn aan de sauna? Was het schoon? Hoe waren de prijzen in het restaurant? Beviel het om ook gebruik te maken van het Fletcherhotel? Kortom: wat waren jouw ervaringen met dit Wellness centrum? Laat hier je beoordeling achter! Hoe preciezer jij omschrijft wat er wel en wat er niet goed aan was, hoe meer anderen er iets aan hebben! En BLUE Wellness uiteraard ook.

Reviews over BLUE Wellness by Fletcher

Gerelateerde bedrijven

Walibi logo
Walibi
5 beoordelingen
7
Ticketveiling.nl logo
Ticketveiling.nl
4 beoordelingen
9,5
Coddy logo
Coddy
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

5,7
30% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Onze beoordeling over BLUE Wellness by Fletcher

Het bedrijf BLUE Wellness by Fletcher is geverifieerd door ons. De webshop BLUE Wellness by Fletcher is al sinds 2019 een betrouwbare partij om te bestellen. BLUE Wellness by Fletcher is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BLUE Wellness by Fletcher maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

BLUE Wellness by Fletcher is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van BLUE Wellness by Fletcher te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van BLUE Wellness by Fletcher.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Achteruitgang

Ik kom hier al vanaf begin in deze sauna. Meerdere eigenaren zien gaan en komen. Maar de laatste tijd zie ik veel achteruitgang. De prijzen van eten en drinken ontzettend duur. Ook de maaltijden veranderen telkens je besteld een heerlijke salade de andere keer ziet het er weer anders uit andere toevoegingen. De een geeft meer dan de ander. Bij die krijg je twee koekjes bij de thee bij de ander 1. De uniformen binnen het restaurant is niet hetzelfde de een loopt mooi in kostuum de ander in blauw shirt. In het muntstoombad rook het erg muffig. Haren op de zitbank wattenstaafjes in het rooster. In de douche rook sterk naar urine alsof iemand onder het douche zijn urine maar gelijk heeft laten lopen. Overal op de vloeren is het vies m.n achter glasplaat bij douches. De trap bij zwembad is ontzettend glad. De vloer op dakterras is aan het inzakken op sommige plekken. Het kunstgras ligt op veel plekken dubbel dat je af en toe de nek breekt. Dus nee ik vind het er niet beter op worden.

Geplaatst op: 08-06-2022
Laatst bewerkt op: 13-06-2022
Geschreven door: Angelique S.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Rigide opstelling bij verzoek om badenkaart een maand te verlengen.

Vorig jaar kocht ik 2x een badenkaart. Door de corona beperkende maatregelen, kon ik geen gebruik maken van de badenkaart en was de beschikbaarheid op andere dagen beperkt en snel niet meer te reserveren. Gezien de pandemie begrijp ik goed dat alles minder soepel verloopt dan je zou willen. Van Fletcher Bluewellness verwacht ik hospitality en een soepele klantvriendelijke opstelling als ik verzoek om een extra maand geldigheid van mijn badenkaart met nog vier resterende tickets. Die kon ik niet eerder verzilverden wegens de covidmaatregelen en de druk op de reserveringen op de populaire dagen. Zelf word je dan ook nog eens besmet waardoor bezoek niet mogelijk is. Mijn verzoek werd afgewezen omdat mijn badenkaart reeds met 28 dagen was verlengd vanwege de sluitingsdagen door covid. Fletcher Bluewellness was totaal niet ontvankelijk voor mijn argumenten en serveerde mij gewoon af. Dus geen extra restaurant/bar omzet door mijn sauna bezoek en geen continuering van mijn klandizie in de toekomst. Want ik ga nu naar een andere sauna. Andersom heb ik me buitengewoon coulant opgesteld bij Fletcher Zeeland als ik : slecht werd bediend in het restaurant: het eten ronduit slecht was zowel in kwaliteit als quantiteit; drankjes van een andere tafel op mijn rekening kwamen; de hygiëne regels werden geschonden; gebrek aan controle en toezicht; gebrek aan parkeerruimte; amateuristisch buitenlands personeel en jong bedienend personeel die van toeten noch blazen weten..Kortom allemaal niet rampzalig voor mij, maar de rigide klantonvriendelijke opstelling van Fletcher Bluewellness wel! Ervaring rijker en illusie armer

Geplaatst op: 06-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob V.

6 / 10
3/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Meestal prima sauna, maar hotelgasten hebben zicht op buitengedeelte sauna!!

De wellness is al erg vaak van eigenaar veranderd. De kwaliteit is erg achteruit gegaan. Meestal is het prima, niet meer dan dat. Nou kom ik er pas achter dat een gedeelte van het hotel uitzicht heeft, en ook echt alles kan zien, op het buitengedeelte. Dus qua privacy, en de mogelijkheid dat dit bijv. Gefilmd word is het ronduit schandalig. Nu ik dit weet, uit directe bron van een gast die dit uitzicht had, kom ik hier niet meer terug. Kunt beter naar een andere gaan.

Geplaatst op: 03-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nienke

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Heb 2 x het volledige bedrag betaald bijna 300,- voor een dagje sauna in mill!!

Geachte Directie,

Vorige week had ik telefonisch contact met verschillende medewerkers waarin mij, nadat ik verzocht de manager te mogen spreken, geadviseerd werd een mailt te sturen het geen ik bij deze doe.

Op 3-11-2021 hebben wij een voucher voor een Kerst- entree & diner arrangement voor 2 personenen gekocht ad 109,00 en een reservering gedaan voor 26-12-2021, reserveringsnr35493. Helaas was ivm corona de wellness boot Mill, gesloten.
We hebben toen contact gehad met de vraag hoe we deze voucher kunnen gebruiken, antwoord; dit arrangement is er niet meer, was alleen voor Kerst, advies een soort gelijkend arrangement; all inclusive boeken en bij betalen.
Vervolgens hebben we geresveerd voor wo 9-2-2022, maar helaas had ik mijn mobiel thuis laten liggen waardoor ik mijn QR code niet kon laten zien, we werden goed geholpen en t werd mogelijk voor donderdag 10-2-2022 te reserveren.
Op donderdag 10-2-2022 hebben we onze voucher van t Kerst arrangement en de reserveringen die we gedaan hebben laten zien bij aankomst en werd gezegd dat we 25,00 bij moesten betalen, dachten wij gehoord te hebben. Dit hebben we gedaan, maar eenmaal thuisgekomen zagen we dat er 125,00 van de rekening afgeboekt was. Dit is/was wel een heel duur sauna dagje, 109,-- voucher en 125,00 via pin betaald, dus ik belde vandaag blue wellnes, waar ik eerlijk gezegd van t bekende kastje naar de muur gestuurd werd, de lijn ook nog eens verbroken werd, ik t kastje naar de muur proces nog eens kon doorlopen om uiteindelijk te horen te krijgen dat we niet duidelijk de voucher hebben laten zien en ze verder niets voor ons konden doen, idd vervelend voor ons, maar de voucher van Kerst kunt u nog gebruiken. Ik was hier, zoals u misschien kunt begrijpen, zeer verbaasd over, wat klant onvriendelijk, waardoor ik gevraagd heb mij door te verbinden met de maneger, waarop het antwoord was een mail te sturen, zodat bekeken kan worden wat er voor ons gedaan kan worden.

Hoop dat u begrijpt dat 234,00 wel erg veel geld is voor een sauna bezoek en dat we niet nog een keer, iets speciaals; sauna bezoek met lunch en dinner willen, zoals geadviserd werd. Hoop dan ook dat het bedrag van 125,00 terug gestort wordt op onze rekening. Zeker ook omdat we zeer trouwe klanten zijn van fletcher hotels, onder de naam Schrijver en van Summeren.

Geplaatst op: 15-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joop S.

5 / 10
1/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Het zijn dieven.

Als je een E ticket hebt, wordt je onbeschoft geholpen want ze hebben je geld al binnen en waarschijnlijk al opgemaakt. Communicatie is zeer slecht en wat ze zeggen klopt niet.

Geplaatst op: 29-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Herbert R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbeschoft klantenservice

Krijg grote mond als ik vraag om mij te helpen met om boeken afspraak
Is niet hun taak blijkbaar, daarna gewoon verbinding verbroken
Zeer onbeschoft zowel bij klantenservice hoofdkantoor als ook bij service balie in sittard wellness
Helaas al een aantal behandelingen gekocht, daarna nooit meer !

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slechte klantenservice

Is bijna knap te noemen hoe slecht en klantonvriendelijk het beleid is Blue Wellness Mill en ook Helmond. Allemaal jong personeel, zou me niet verbazen dat ze nog minimumjeugdloon krijgen ook. Als je een klacht hebt en dit vriendelijk brengt wordt jij als lastpak gezien en wordt je te woord gestaan met een geveinst vriendelijk beleefd toontje (dat merk je echt wel!), alsof ze daar geselecteerd of getraind worden. Echt ongelooflijk. Vandaag gereserveerd voor de 3 laatste uurtjes 14:00-17:00 uur. Dat ik de volle dagentree daarvoor moet betalen nam ik nog voor lief al merkte ik wel op dat ik het apart vond dat van 9-14 uur je wel vroege vogel korting kreeg. "Tja", werd er gemeld, "we hebben eenmaal geen uurtarief". Ik: "dat weet ik, maar misschien is het een goed idee om ook een namiddag tarief te hanteren, nu de avondentree er niet meer is." Reactie receptioniste: "zoals ik al zei, we hebben géén uurtarief." Ik denk laten gaan en gewoon gaan genieten en ontspannen. En dat deed ik ook. Het was heerlijk! 95 graden sauna, daarna mango smootie met hazelnootgebak, vervolgens stoomcabine en gescrubd, wat gezwommen en toen nog spontaan mee kunnen doen met een extra niet officiele opgieting en afgesloten met de infrarood. Ik was helemaal zen. Entree had ik al vooraf betaald, dus moest alleen nog voor het gebak en smootie betalen. Ik geef het polsbandje af, krijg niet de bon of de opsomming van hetgeen wat ik heb genuttigd (dacht nog apart, dat is standaard bij alle andere sauna's), en zeg pinnen graag. Automatisch betaal ik contactloos en zie dan pas het bedrag. 16,50. Dat kan niet, denk ik, is te veel. Ik vraag om de bon. "Oh ik som het wel even voor u op" zegt de receptioniste. Hazelnootgebak, mango smoothie en een water." Ik zeg: "Een water? Die heb ik niet gehad. Alleen de smootie en het gebak." Receptionist "Oh, dan bel ik even". Duurt lang en ik merk intussen op: "Ook best nog veel voor een water. Was het een grote fles?". R: "nee, gewoon een chau Fontaine." Uiteindelijk komt een leidinggevende en geeft mij €2,85 contant terug. Ik: "Sorry, maar dat kan nog steeds niet kloppen, mag ik toch nog de bon even?" R: "Ik noem het nog wel een keer op: Hazelnootgebak, smootie en een koffie." Ik zeg: "Wat?? Een koffie? Wat maak je me nou?" Nu wil ik echt de bon!"  R: "maar u zei dat u alleen het water niet had gehad." Ik: "Jij hebt de koffie de 1e x niet opgesomd terwijl ik in eerste instantie al om de bon vroeg omdat het pinbedrag te hoog was en toen gaf je me alleen een opsomming ZONDER die koffie." Zij: U had helemaal niet om een bon gevraagd en die koffie had ik wel genoemd." Ik ontplof bijna!!! en neem andere de 2,85 euro contant aan van de leidinggevende, die er gewoon nog bij stond. Echt, echt, ik heb hier alleen een scheldkanon voor, maar heb laat dat achterwege. Ik wilde haar gewoon over de balie trekken!!
Andere klanten vonden het ook al niet normaal merkte ik op. Kreeg vriendelijke blikken en sommige rolden ook met hun ogen. Een medegast  kwam nog voor mij op door te zeggen: "Ik wil me er eigenlijk niet mee bemoeien, maar er was een systeem storing vandaag en een andere gast heeft dit ook ondervonden." Dat werd uiteindelijk ook als excuus gegeven door de leidinggevende toen zij mij de 2de € 2,85 overhandigde. Werkelijk waar, ik kan er gewoon niet met mijn hoofd bij. In elk geval nooit meer naar een Blue Welness. Heel jammer om elke keer weer tegen deze klantonvriendelijk te stuiten (4 keer, 1x Helmond, 2x Mill en nu weer Helmond), sinds ze over zijn genomen, terwijl de sauna's wel fijn zijn! Ooit eerder klacht gehad en per email naar hun klachtenafdeling gestuurd, want telefonisch namen ze niet op, nooit reactie gehad. Dus bespaar ik mij deze moeite maar en schrijf wel een slechte recentie. Bij dezen. Excuses voor deze negativiteit. Zo ben ik normaal helemaal niet. Maar dit moet ik toch even kwijt, helaas.

Geplaatst op: 14-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Leontien

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service en kwaliteit.

Super slechte service vanuit het hoofdkantoor. Klachten worden niet beantwoord. Aanvragen wijzigingen van een bestaande reservering worden 9 van de 10 keer niet doorgevoerd en krijg je ook geen terugkoppeling van. Houden zich niet aan eigen betaaltermijnen. Privacyregels worden overschreden. Betalen voor goed eten vind ik niet erg, maar hier betaal je meestal veel voor weinig en abominabel eten.

Geplaatst op: 28-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niks customer service

In november 2020 een voucher voor de sauna vekocht. Geboekt voor december, helaas moesten ze dicht ivm corona. In juni ginge ze weer open, rond die tijd gebeld over de verlenging van de voucher, en hun medewerker zei me dat dat t/m 30 september was.
Ik probeer te boeken in september, maar helaas: verlopen. Verlenging bleek tot 1 september te zijn. Verkeerd voorgelicht dus. Hun reactie hierna meermaals: "je had de voucher al een half jaar in 2020 kunnen gebruiken en daarna nog 2.5 maand in 2021". Hun advies was dus dat ik de voucher had moeten gebruiken in de 5 maanden VOOR ik hem gekocht had!
Verder geen excuus voor de foute informatie, geen poging om het op te lossen, allleen maar "bewijs het maar, we doen anders niks" ("en bedankt voor je geld" zullen ze er wel bij hebben gedacht).

Customer service is duidelijk een fantasiewoord voor ze.

Geplaatst op: 15-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: David V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heerlijk relaxen

We hebben goed genoten van het resort. Erg lekker gegeten en gedronken. De sauna had koude en warme baden. We zijn hier de hele dag geweest en over de rekening viel niks te zeggen. Zeker de moeite waard dus!

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bram S.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BLUE Wellness by Fletcher


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Walibi logo
Walibi
5 beoordelingen
7
Ticketveiling.nl logo
Ticketveiling.nl
4 beoordelingen
9,5
Coddy logo
Coddy
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BLUE Wellness by Fletcher een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over BLUE Wellness by Fletcher. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BLUE Wellness by Fletcher actief?

BLUE Wellness by Fletcher is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de BLUE Wellness by Fletcher reviews? Dan kunt u naar de website van BLUE Wellness by Fletcher gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie