Body-supplies logo

Body-supplies reviews, ervaringen en beoordelingen

Body-supplies reviews, ervaringen en beoordelingen
1567
Body-supplies logo
Website
Body-supplies

Reviews en ervaringen Body-supplies

Vanaf je net iets serieuzer bezig bent met het lichaam trainen ga je al snel op zoek naar allerhande supplementen, voedingsstoffen en ook specifieke sportvoeding. Vanzelfsprekend bestel je deze producten ook bij een betrouwbare leverancier die kwaliteit aflevert en correct is in werkwijze. Ben jij op zoek naar reviews om te bepaken of Body-supplies tot die categorie behoort? Dan heb je gevonden waar je naar op zoek was. We hebben hier ervaringen met en beoordelingen van Body-supplies voor jou op een rijtje gezet. Zo bieden echte klanten van Body-supplies jou de nodige informatie of het al dan niet een goed idee is om een bestelling te plaatsen.

Over Body-supplies

Body-supplies is sinds enige jaren actief als webshop en de naam van de website dekt ook vrij goed de lading. Ze verkopen sportvoeding en supplementen voor, zoals ze het zelf omschrijven, elke doelstelling. Niet toevallig is de slagzin van Body-supplies dan ook “Feel strong, stay fit”. Het kernidee achter het bedrijf is dat het maximale uit jouw lichaam en trainingen halen niet kan zonder het juiste voedingspatroon. Ze bieden producten aan om af te vallen, aan te komen of aan de spieropbouw te werken. Natuurlijk wens je bij een bestelling niet lang te wachten op jouw product. Je krijgt dan ook de garantie dat bij een bestelling voor 22:00 je het pakketje de volgende dag al in huis hebt. Ook zakelijke klanten kunnen overigens bij Body-supplies terecht!

Waarom kiezen voor Body-supplies?

Body-supplies heft een uitgebreid aanbod aan sportvoeding en supplementen verdeeld in heel wat categorieën en subcategorieën. Zo vind je er de sectie eiwitten terug, maar ook aminozuren, creatine, vitamine, afslankmiddelen, supplementen, koolhydraten, superfoods en zelfs lifestyle en training. Kortom: als je bezig bent met training en voeding is er geen enkel product dat nuttig kan zijn dat je niet op de kop kunt tikken bij Body-supplies. De focus ligt dus absoluut op voeding en supplementen, maar als je op zoek bent naar bijvoorbeeld accessoires zoals fitnesshandschoenen dan kan je ook bij Body-supplies terecht. Er is een laagste prijsgarantie en op eender welk moment zijn er heel wat producten in sale. Leuk is dat je nu kunt kopen en de rekening pas over 14 dagen moet vereffenen. Ten slotte valt ook op te merken dat je bij heel wat bestellingen kunt genieten van gratis goodies. Toch altijd mooi meegenomen.

Is Body-supplies betrouwbaar?

De website van Body-supplies zelf voldoet alvast aan alle voorwaarden om als betrouwbaar bestempeld te kunnen worden. Er is een beveiligde betaalomgeving en verbinding. Er is een klantenservice en je kunt vrij vlot contactgegevens en relevante bedrijfsinformatie terugvinden. Het KvK-nummer, de hoofdzetel en het Btw-nummer staan gewoon online. Daarnaast is Body-supplies ook aangesloten bij het zogenaamde Q-shops keurmerk wat altijd wel een extra zekerheid geeft. Dit keurmerk is speciaal gericht op webshops en garandeert dat Body-supplies aan heel wat wettelijke eisen voldoet. Bovendien geeft het je ook een hoger orgaan om bij klachten mee verder te gaan. We kunnen dan ook stellen dat Body-supplies een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een bepaald product of de werking of misschien wel een klacht? Er zijn alleszins meer dan voldoende manieren om dat kenbaar te maken aan Body-supplies. Druk je op contact op de website vind je zowel een reactieformulier, een telefoonnummer als een mailadres terug. Bij het contactformulier kan je meteen een onderwerp invoeren om gerichter antwoord te krijgen. Ben je liever? Dan is de klantenservice van Body-supplies bereikbaar tijdens elke werkdag van 09:00 tot 20:00. Tijd genoeg dus om jouw grieven of vragen te kunnen stellen. Heb je toch nog een klacht waarvan je van mening bent dat ze jou niet goed hebben verder geholpen? Dan kan je je wenden tot Q-Shops voor een onafhankelijk oordeel van jouw klacht!

Wil jij ook beoordelen?

Gebruikte je in het verleden al eens supplementen van de webshop van Body-supplies? Dan horen wij graag of die ervaring naar wens verliep. Was de levering bijvoorbeeld op tijd? Viel de kwaliteit je mee? Of misschien heb je ooit een vraag gericht naar de klantenservice van Body-supplies? Werd je dan goed geholpen of kwam je van een kale reis terug? Aan de hand van jouw beoordeling van Body-supplies kan je anderen waarschuwen voor een miskoop of net aansporen om de deal van hun leven te sluiten. Aarzel dan ook niet en laat je review hier achter!

Reviews over Body-supplies
Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Ironmaster logo
Ironmaster
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Body-supplies

Ons team van experts heeft Body-supplies geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Body-supplies bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Body-supplies is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Body-supplies is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Body-supplies. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Body-supplies.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik heb geen producten ontvangen vuil dieven

Ik heb van deze site besteld en betaald maar ik heb geen producten ontvangen en als ik bel antwoord niemand

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 16-12-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belabberd

De klantenservice (als je al van 'service' spreken mag) is belabberd. Ongelooflijk onvriendelijk en zelfs onbeschoft. Ze doen bij BODY SUPPLIES alsof je de producten gratis krijgt. Zo ga je niet met klanten om. Gadverredamme.

Geplaatst op: 19-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Zey

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima ervaringen

Ik had van te voren even gebeld om een idee te krijgen van het bedrijf en ze hebben mij goed overtuigt. De communicatie was heel goed en alles is volgens de afspraak verlopen. De volgende keer bestel ik hier weer.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amy B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Body-supplies
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Ironmaster logo
Ironmaster
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Body-supplies een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Body-supplies. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Body-supplies actief?

Body-supplies is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fitness en eten & drinken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Body-supplies reviews? Dan kunt u naar de website van Body-supplies gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie