Butlon logo

Butlon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Butlon reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
623
Butlon logo
Website
Butlon
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Butlon

Als je tegenwoordig niet in de gelegenheid bent om zelf te koken maar toch lekker en gezond wilt eten, zijn er online verschillende opties. Dat geldt ook als je geen tijd hebt om zelf naar de supermarkt te gaan maar je toch echt wel boodschappen in huis moet hebben. Butlon biedt het beste van beide werelden. Het kan je zowel een maaltijd bezorgen als door jou online uitgezochte boodschappen bij de online supermarkt. Om te ontdekken of Butlon ook iets voor jou is, hebben we hier de reviews en ervaringen van klanten voor je samengevat. Zo krijg je vanuit de praktijk een goed beeld van wat Butlon voor je kan betekenen.

Over Butlon

Toeval bestaat niet. Of toch wel? Butlon begon namelijk ooit als een softwareproject voor lokale ondernemers. Het idee voor het huidige platform ontstond toen een pizzeria een platform wilde hebben waarop mensen hun pizza’s konden bestellen. Het zette de mensen achter Butlon aan het denken. Het resultaat van het denkwerk is een platform geworden waar mensen online en voordelig boodschappen kunnen doen, zonder dat ze lang hoeven te wachten en zonder lange levertijd. Daarnaast biedt Butlon je de kans om een maaltijd te laten bezorgen uit een restaurant.

Waarom kiezen voor Butlon?

Mensen die simpelweg geen tijd hebben om naar de supermarkt te gaan of die te weinig boodschappen met de fiets kunnen vervoeren is Butlon een ideaal platform. Met dank aan deze aanbieder heb jij de vriezer en de koelkast zo vol. Je bestelt gemakkelijk boodschappen in grootverpakking, en dat voor de laagste prijs. Bestel je boodschappen vanaf een bedrag van 70 euro, dan worden de boodschappen gratis bij je thuis bezorgd. Butlon staat voor gemak, want je kunt erg simpel via een speciale app voor je smartphone je boodschappen bestellen. Butlon is daarnaast ook jouw online butler voor het bezorgen van eten. Want behalve boodschappen bezorgt Butlon ook je (avond) maaltijd. Het werkt simpel; je voert je postcode in en gaat vervolgens online shoppen. Kind kan de was (lees: boodschappen) doen.

Is Butlon betrouwbaar?

De praktijk in de vorm van de beoordelingen van klanten die al gebruik maken van de diensten van Butlon vertelt dat je te maken hebt met een zeer betrouwbare partner. Afspraak is afspraak bij Butlon. Butlon biedt een veilige betaalomgeving – onder meer iDeal- en werkt volledig transparant. Butlon heeft niets te verbergen. Dat blijkt ook wel uit het feit dat je op de webshop gewoon kunt lezen waar het bedrijf gevestigd is. Er is dus geen enkele reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van Butlon.

Klantenservice en klachten

De werkwijze van Butlon laat niets aan duidelijkheid te wensen over. Eigenlijk wijst het zich allemaal vanzelf. Mocht je desondanks toch eens tegen iets aanlopen waarover je graag contact zou willen hebben met de organisatie, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt bellen en mailen en je kunt zelfs een brief sturen, mocht je dat willen. Voor je dat doet is het overigens verstandig eerst de button ”˜FAQ’ aan te klikken. Je vindt daar de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan de input van mensen die al gebruik maken van de diensten van Butlon, heb jij een nog beter beeld gekregen van deze aanbieder. Daarom kun je nu een weloverwogen beslissing nemen. Laat jij voortaan ook een beoordeling achter? Je weet nu immers hoeveel waarde dat kan hebben.

Reviews over Butlon

Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Chocolademarkt logo
Chocolademarkt
2 beoordelingen
9,5
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8
58% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Butlon

Het bedrijf Butlon is geverifieerd door ons. De webshop Butlon is al sinds 2016 een betrouwbare partij om te bestellen. Butlon is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Butlon maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Butlon is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Butlon te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Butlon.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat een topbedrijf en wat een leuke betaalbare prijs.

Ik las vele negatieve reacties over Butlon, maar ik kan nu zelf uit ervaring zeggen dat ik me niet in deze reacties kan vinden.
Want Wauw wat een goede service
( contact via whatsapp wordt ook op geantwoord), makkelijke website en een mooie prijs voor super mooi vlees. Ik heb gehakt, beenham, kipfilet en varkens filetlapjes besteld. Werd op tijd geleverd en jeetje wat ziet het vlees er heerlijk en goed uit. Ik zeg topbedrijf!!

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: Wendy B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Echt waardeloos

Bestelling geplaatst niet alles binnen gekregen en gebeld
maar geen nalevering ontvangen en de dames vd klantenservice werken niet mee
"het bedrag is te klein voor naleveren " moet niet gekker worden zelf fouten maken en klanten ervoor op laten draaien.. omgekeerde wereld dit overkwam mij vorig jaar
ik bestel hier dus nooit meer en bestel nu via foodello
dat bevalt tot nu toe prima

Geplaatst op: 05-09-2022
Laatst bewerkt op: 05-09-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 4/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Helaas niet goed of goedkoop meer

compleet waardeloos. wasmiddel samen met levensmiddelen verpakken. wasmiddel kapot over alle boodschappen heen. geen bericht meer blijkbaar van bezorger. we waren toevallig thuis. niet eens aangeven welke dag?
contact met butlon gehad precies voorgerekend wat ik allemaal weg kon gooien. nog een aantal dingen afgewassen zodat butlon dat niet eens hoefde te vergoeden en butlon maakt een lager bedrag over zonder enige uitleg. ik ben er helemaal klaar mee. vaak zijn de artikelen ook heel kort houdbaar. en de leuke prijzen zijn al lang geleden. helaas nooit meer butlon voor ons.

Geplaatst op: 26-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erwin J.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Soms te goedkoop,

Butlon, is makkelijk, snel bezorgd, en heeft goede kortingen op producten waar bij de tht datum kort of net verstreken is, en dit helpt veel bij het tegen gaan van voedsel verspilling, en zou van mij 5 sterren krijgen als het niet tekort kwam bij de bezorging.

Als je diepvries besteld bij Butlon, hou er dan alvast rekening mee dat je een deel van de diepvries Bestelling kan weg gooien, omdat het ontdooid is bij aankomst. dus word de korting een beetje minder, en het is helaas voedsel verspilling.

Probleem is te veel korting en bijna gratis bezorg kosten, waardoor ze bezuinigen op het inpakken en bezorging, klanten service reageert ook niet terug, maar dit kan zijn door de drukte in verband met corona.

Zou ik er weer bestelen:
Ja ik ga zeker weer een bestelling doen bij Butlon, maar alleen voor de knal kortingen, zodat het uitkomt als je een deel moet weg gooien. en hopelijk verbeterd de bezorging in de toekomst.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Update, 3de bestelling bij Butlon net goed ontvangen.
Alles goed bevroren gebleven, als zo blijft is Butlon 5 steren service voor mij.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Update, 4de bestelling.
Gemengede oordeel. prijs vs producten zit het nog zeker goed.
maar er worden wel erg veel fouten gemaakt,
1: kreeg 12 dozen vega kroketten binnen met tht datum 17-01-2022 in van plaats 28-02-2022 zo als geadverteerd, het is vandaag 25-02-2022.
2: 5.5l ijs bak besteld, was deels ontdooid. hopelijk nog bruikbaar maar dat is nog even afwachten.
3: klein foutje in artikel wat miste, en ander artikel wat ik niet besteld heb.

Grootste probleem lijkt nog steeds dat Butlon te goedkoop probeert te zijn, en daar door dus niet genoeg tijd en service kan leven om bestedingen goed af te leveren, ik hoop dat de bezorgkosten voor diepvries in de toekomst verbeterd ook als is dat door iets hogere bezorgkosten.

Geplaatst op: 25-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bas

7 / 10
5/5 2/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Ik ben fan van Butlon! Makkelijke website, supersnelle levering, keurig en stevig verpakt!

Geplaatst op: 23-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Linda P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Verschrikkelijk om bij butlon te bestellen

Heb 1x iets besteld. Kwam in gammele dozen. En nu word ik soos gespammed via post, sms, email en telefoon of ik weer wil bestellen. Om gek van te worden. Bestel hier nooit iets

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jeroen J.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Top producten

We hebben hier al vaker besteld en elke keer is het weer top. Onze bestelling bestond voornamelijk uit vlees en dat was allemaal super lekker. Het zat allemaal goed verpakt en het was niet aan elkaar gevroren.

Geplaatst op: 27-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Iris V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Butlon


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MarleySpoon logo
MarleySpoon
5 beoordelingen
5,2
Chocolademarkt logo
Chocolademarkt
2 beoordelingen
9,5
Veel liefs voor jou logo
Veel liefs voor jou
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Butlon een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Butlon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Butlon actief?

Butlon is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Butlon reviews? Dan kunt u naar de website van Butlon gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie