Colaris.nl logo

Colaris.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Colaris.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
618
Colaris.nl logo
Website
colaris.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Colaris.nl

Als je nood hebt om jezelf te verwennen met een heerlijk wijntje, kan je terecht bij Colaris.nl. Deze webwinkel is een uitstekende optie, omdat je er een uitgebreid assortiment vindt. Voordat je wijnen koopt, kan je wel beter de ervaringen van klanten op onze site lezen. Op die manier krijg je een beter beeld van het bedrijf en ontdek je of het voor jou de beste optie is!

Over Colaris.nl

Colaris is een bedrijf dat al bijna 100 jaar wijnen selecteert, importeert, distribueert en verkoopt. Het is een sterk en dynamisch bedrijf dat zichzelf steeds blijft verbeteren. Door de jarenlange ervaring en de onverbiddelijke passie kan je altijd rekenen op uitstekende kwaliteit. Colaris heeft zowel off line winkels als een webshop.

Colaris.nl stelt en houdt zijn klanten tevreden door het verlenen van passend persoonlijk advies, uitgebreide informatie en te zorgen voor een uitstekende service. Het bedrijf heeft ook een uitstekend geoutilleerde boven- en ondergrondse opslagruimte. Dat is belangrijk om de wijnen goed op smaak te houden.

Waarom kiezen voor Colaris.nl

Wijn kopen kan je in diverse webshops, maar kiezen voor Colaris.nl is een goede zet. Doordat het bedrijf bijna 100 jaar ervaring heeft en voorzien is van een speciale opslagruimte voor zijn wijnen, moet je niet twijfelen over de kwaliteit. Kopen bij Colaris.nl doe je dus met volle vertrouwen. In het assortiment vind je bovendien diverse witte, rode, rosé, mousserende en port wijnen uit verschillende landen. Er is dus keuze genoeg voor elke wijnliefhebber!

Deze webshop is perfect om te bezoeken wanneer je jezelf eens wilt verwennen of wanneer je op zoek bent naar een tof cadeautje om aan je geliefde te schenken. Zit er niet mee in als je helemaal geen kennis hebt van wijnen, want het personeel adviseert en helpt je graag. Ook in de webwinkel zelf kan je heel wat inspiratie opdoen.

Is Colaris.nl betrouwbaar?

Voor een goede wijn betaal je graag een centje meer. Maar voordat je geld uitgeeft, wil je er uiteraard zeker van zijn of de desbetreffende webshop wel betrouwbaar is. Dat is het geval bij Colaris.nl, dat bewijst de naamsbekendheid en de jarenlange ervaring alleen al. Ook de vele positieve beoordelingen zijn een goede indicatie van betrouwbaarheid.

Colaris.nl maakt het je bovendien mogelijk om via allerlei veilige methodes te betalen, waaronder Visa en ideaal. Je kan het bedrijf daarnaast volgen op Instagram, Twitter en Facebook. Over de betrouwbaarheid van deze webwinkel hoef je dus geen twijfels te hebben.

Klantenservice en klachten

Heb je reeds aankopen gedaan bij Colaris.nl, maar ben je niet helemaal tevreden? Dan kan je in het geval van klachten het bedrijf via een contactformulier contacteren. Je vindt het terug op de website.

Voor vragen kan je ook terecht onder het knopje 'Veelgestelde vragen'. Alvorens contact op te nemen, is het dus een goed idee om bij prangende vragen eerst deze info door te nemen.

Wil jij ook beoordelen?

Aan de hand van beoordelingen krijgen potentiele kopers een beter zicht op het bedrijf waardoor ze ontdekken of de webshop ook echt iets voor hen is. Daarom is het ook zo'n goed idee om bij ons je review achter te laten als jij al ervaringen hebt opgedaan bij Colaris.nl

Reviews over Colaris.nl
Gerelateerde bedrijven
Wijnvoordeel logo
Wijnvoordeel
20 beoordelingen
4,7
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
BereVini logo
BereVini
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Colaris.nl

Het bedrijf Colaris.nl is geverifieerd door ons. De webshop colaris.nl is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Colaris.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Colaris.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Colaris.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van colaris.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige service.

Enkele jaren mijn favoriete flessen wijn (Tour de By) door hen bewaard en binnen een paar dagen bezorgd op verzoek. Geweldig. Heb zo al ruim 50 jaar ervaring met hen

Geplaatst op: 06-08-2022
Laatst bewerkt op: 06-08-2022
Geschreven door: H. D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Altijd perfect.

Uitstekende wijnen, zeer snelle levering en
nette en effectieve telefonische hulp.

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goede wijnselectie

Erg fijne service en een zeer snelle en betrouwbare levering. Ze bieden een goed assortiment van heerlijke en bijzondere wijnen. Er zitten echt een aantal parels in die je tegen een mooie prijs kunt kopen.

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joy K.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Colaris.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Wijnvoordeel logo
Wijnvoordeel
20 beoordelingen
4,7
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
BereVini logo
BereVini
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Colaris.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Colaris.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Colaris.nl actief?

Colaris.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Colaris.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Colaris.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie