Corona Direct logo

Corona Direct reviews, ervaringen en beoordelingen

Corona Direct reviews, ervaringen en beoordelingen
3180
Corona Direct logo
Website
Corona Direct
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaring Corona Direct

Verzekeringen zijn voor werkelijk waar iedereen natuurlijk belangrijk. Denk aan het verzekeren van je auto, de verplichte zorgverzekering, inboedelverzekering en ga zo maar door. Je weet het al, je hebt heel veel verschillende verzekeringen nodig. Dan is het handig als je die zoveel mogelijk op één plek kunt afsluiten en beheren. Dat is wat Corona Direct wil doen. Corona Direct wil ervoor zorgen dat je zo makkelijk, eerlijk en transparant mogelijk verzekeringen af kunt sluiten. Dat betekent ook niet te veel betalen en niet onnodig naar een kantoor moeten om je verzekeringen te regelen terwijl dit ook online kan. Hieronder gaan we kijken naar de reviews en beoordelingen van Corona Direct.

Over Corona Direct

Corona Direct is geen nieuwe speler op de markt van verzekeringen. Ze bestaan al 90 jaar en vinden hun oorsprong in 1931. Ook was Corona Direct de allereerste directe verzekeraar van België. Een feit waar ze trots op zijn, en terecht. Ze lopen graag voorop, wat bijvoorbeeld blijkt uit de autoverzekering per kilometer en een heuse hondenverzekering. Het bedrijf werkt vanuit één centraal kantoor en heeft geen tussenpersonen, zodat je altijd direct contact hebt. Het doel van het bedrijf is dus eerlijke, transparante en eenvoudig te regelen verzekeringen aanbieden. Dit kan op allerlei gebieden. Het is mogelijk voor je gezin, je auto, jezelf als persoon, voor je bedrijf, je woning of zelfs voor je huisdier. Corona Direct biedt voor alle situaties verzekeringen op maat aan. Je kunt dus altijd zelf kiezen wat goed bij jou en jouw situatie past. Voor hulp of advies kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Waarom kiezen voor Corona Direct?

Je verzekeringen regelen is een complexe zaak en Corona Direct maakt het graag zo eenvoudig mogelijk. De reviews en ervaringen laten zien dat dit ook lukt. Daarnaast is het bedrijf transparant en eerlijk. Het feit dat je te maken hebt met een directe verzekeraar is ook een pluspunt. Dit wil zeggen dat er geen agenten of tussenpersonen aan te pas komen. Dat merk je natuurlijk aan de prijs, maar niet aan de diensten. Daarnaast is dit bedrijf heel erg bezig met persoonlijke service, zodat elke klant zich gehoord en gewaardeerd voelt. Tot slot zijn de uiteenlopende opties een goede bonus. Je kunt je voor werkelijk elke situatie verzekeren bij Corona Direct, en ze helpen je altijd graag persoonlijk verder. Dit alles maakt van Corona Direct een uitstekende aanbieder van verzekeringen.

Is Corona Direct betrouwbaar?

We kunnen stellen dat de betrouwbaarheid van Corona Direct wel goed zit. Dit blijkt allereerst uit het feit dat ze al zo lang aanwezig zijn en al die tijd goede reviews krijgen. De ervaringen die je online leest zijn ook vrijwel uitsluitend positief. Uit alle recensies blijkt dat ze inderdaad doen wat ze beloven. Corona Direct is ook geen onbekende aanbieder en staat bekend om de goede en transparante producten en service. Zijn er dan geen klachten of negatieve ervaringen te vinden? Jawel, maar dat is bij bijna elk bedrijf zo. Zeker wanneer een bedrijf al zo lang mee gaat en zoveel mensen bediend. Over het algemeen kunnen we stellen dat Corona Direct een zeer betrouwbare partner is.

Klantenservice en klachten

Uiteraard is het belangrijk wat je kan doen wanneer je klachten hebt over een bedrijf,en hoe het bedrijf omgaat met deze eventuele klachten. Ook dit punt zit bij Corona Direct goed. Corona Direct is zeer goed bereikbaar, op verschillende manieren. Dit laat al zien dat ze klachtenafhandeling en klantenservice in elk geval serieus nemen. Ook de ervaringen rondom klachten zijn over het algemeen positief. Je kunt het bedrijf bellen, een email sturen of een terugbelverzoek achterlaten. Ook in het weekend zijn ze goed bereikbaar. Dit laatste is een goede indicator wanneer je gaat kijken naar de klachtenafhandeling en klantenservice. In het kort slaagt Corona Direct ook op dit gebied, zo blijkt ook uit de beoordelingen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij nou ook ervaring met Corona Direct? Heb je hier wel eens een verzekering bij afgesloten of heb je contact gehad met bedrijf? Of misschien heb je wel eens problemen gehad, ook dat is zeer nuttig om te vermelden. Deel je ervaringen en schrijf er vooral beoordelingen over. Op die manier help je anderen in hun zoektocht naar betrouwbare en goede aanbieders van verzekeringen. Hoe meer beoordelingen en reviews, hoe beter. Op die manier ontstaat er een zo goed en compleet mogelijk beeld van Corona Direct.

Reviews over Corona Direct
Gerelateerde bedrijven
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Europ Assistance logo
Europ Assistance
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen
6
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Corona Direct

Het bedrijf Corona Direct is geverifieerd door ons. De webshop Corona Direct is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Corona Direct is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Corona Direct maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Corona Direct is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Corona Direct te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-09-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een ramp

min en nog niemand aan de lijn gekregen , autoverzekering na 2 weken over en weer gemail nog steeds niet in orde ....uiteindelijk heeft deze " verzekering" mij laten weten dat ze mij niet gaan verzekeren omwille van een eerdere aanrijding ( met een vos op de autosnelweg ) waarbij ik in fout ben gesteld .
Ik vrees dat Corona Direckt enkel de bomma's en bompa's verzekeren die enkel op zondag buiten komen . Geen wonder dat men een 2,8 score heeft met hun revieuws ...Ondertussen contact opgenomen Ethias , communicatie met de snelheid van het licht !

Geplaatst op: 14-09-2022
Laatst bewerkt op: 14-09-2022
Geschreven door: Pascal C.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbereikbare service, onbekwaam personeel en geen opvolging!

Hun service is werkelijk ondermaats.
Ze zijn niet bereikbaar, soms een uur de telefoon gewoon laten open liggen zonder iemand aan de lijn te krijgen.
En als je iemand kan bereiken, is die persoon onbekwaam + totaal niet goed te verstaan, hij sprak amper Nederlands.
Ze zouden me ook nadien terugbellen, dit is ook nooit gebeurd.
Ik raad iedereen aan weg te blijven bij deze firma!

Geplaatst op: 08-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jos ..

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Corona Direct
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
nowinsure.com logo
nowinsure.com
2 beoordelingen
9
Foyer Global Health Insurance logo
Foyer Global Health Insurance
2 beoordelingen
8,5
Europ Assistance logo
Europ Assistance
4 beoordelingen
6,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Corona Direct een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Corona Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Corona Direct actief?

Corona Direct is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) caravanverzekeraar.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Corona Direct reviews? Dan kunt u naar de website van Corona Direct gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie