Corrigerendondergoedvoormannen logo

Corrigerendondergoedvoormannen reviews, ervaringen en beoordelingen

Corrigerendondergoedvoormannen reviews, ervaringen en beoordelingen
726
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Corrigerendondergoedvoormannen

Corrigerendondergoedvoormannen is geverifieerd door ons expert team. De webshop Corrigerendondergoedvoormannen bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Corrigerendondergoedvoormannen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Corrigerendondergoedvoormannen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Corrigerendondergoedvoormannen is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Corrigerendondergoedvoormannen te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestelling snel ontvangen

Ik heb zojuist mijn eerste bestelling ontvangen. Het verbaasde me hoe snel ze bij mij thuis waren! Ze zijn stijlvol, kleurrijk en zeer comfortabel! Ze zijn van de beste kwaliteit, het ontwerp en het comfort van alle onderbroeken die ik ooit heb gehad! Ik kijk ernaar uit om in de toekomst meer te bestellen!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noa P.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Corrigerendondergoedvoormannen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
ETERNA logo
ETERNA
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Corrigerendondergoedvoormannen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Corrigerendondergoedvoormannen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Corrigerendondergoedvoormannen actief?

Corrigerendondergoedvoormannen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Corrigerendondergoedvoormannen reviews? Dan kunt u naar de website van Corrigerendondergoedvoormannen gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie