deWijnsite.nl logo

deWijnsite.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

deWijnsite.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
747
deWijnsite.nl logo
Website
deWijnsite.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen deWijnsite.nl

Naar een website waar je een creatief, origineel en leuk cadeau kunt kopen voor heren of voor dames hoef je niet verder meer te zoeken. In de webwinkel van deWijnsite.nl ben je namelijk aan het juiste adres voor een prachtige collectie wijnen. Op deze pagina lees je verschillende andere reviews van andere consumenten, die reeds een bestelling in deze webshop hebben geplaatst. Ook lees je de belangrijkste informatie om een beter beeld te krijgen over dit bedrijf.

Over deWijnsite.nl

Bij deWijnsite.nl ben je het hele jaar door aan het juiste adres voor een speciaal wijn assortiment, champagne assortiment en bier assortiment. Zoek je naar een cadeau voor de feestdagen, voor een leuke housewarming, voor een verloving of voor een verjaardag? In alle gevallen slaag je gegarandeerd in de webwinkel van dit bedrijf. Dankzij het royale aanbod binnen tal van prijscategorieën, is het versturen van een fles drank als cadeau nog nooit zo makkelijk geweest. De bieren worden altijd in een mooie geschenkdoos geleverd, eventueel met een of meerdere glazen. Je kunt er tijdens het plaatsen van een bestelling ook nog eens voor kiezen om een fles wijn of een fles champagne feestelijk te laten verpakken en je geeft tijdens het plaatsen van een bestelling aan op welke datum en tijd het cadeau geleverd moet worden. Hierdoor weet je altijd zeker dat het cadeau op de perfecte dag aan gaat komen bij de gelukkige.

Waarom kiezen voor deWijnsite.nl

Het is helemaal niet zo vreemd dat vandaag de dag steeds meer mensen ervoor kiezen om een feestelijk cadeau te bestellen in de webshop van deWijnsite.nl. Je kunt een bestelling in de webwinkel namelijk eenvoudig en snel aanvullen met andere cadeaus uit het assortiment. Denk hierbij aan bloemen, ballonnen of knuffels in grote formaten en kleine formaten. Ook kun je ervoor kiezen om een persoonlijke tekst toe te voegen op een kaartje of je stuurt een persoonlijke boodschap in de vorm van een video bericht. Je weet hierdoor zeker dat het cadeau dat je verstuurt via deWijnsite.nl helemaal naar wens gaat zijn en dat jouw wens naar iemand nog beter overgebracht kan worden.

Is deWijnsite.nl betrouwbaar?

Je bestelt eenvoudig en veilig je geschenk in de webshop van deWijnsite.nl. De webshop heeft namelijk al een aantal jaar geleden het Webshop Keurmerk gekregen, wat garant staat voor veilig en betrouwbaar shoppen. Als bedrijf kun je ervoor kiezen om op factuur een bestelling te plaatsen en alle producten uit het assortiment zijn ook nog eens van de beste kwaliteit. Zo weet je ook altijd zeker dat de fles die je cadeau gaat geven, goed smaakt. Plaats je op werkdagen voor 17.00 uur een bestelling, dan kan het cadeau in de meeste gevallen de volgende dag al op het door jou opgegeven adres worden bezorgd. Het is zelfs mogelijk om je bestelling op zondag te laten bezorgen.

Klantenservice en klachten

Ontvang je graag advies op maat over wat het beste cadeau is voor een bepaald budget dat je in gedachten hebt of wil je simpelweg meer weten over een specifiek product uit het assortiment? Maak je je vooral geen zorgen. Je neemt eenvoudig en snel contact op met het team van deWijnsite.nl. Dankzij de ruimschootse ervaring en uitstekende kennis over het assortiment, weet het team je als geen ander te adviseren over de beste keuze. Stel je vragen door tijdens kantooruren telefonisch contact op te nemen of door het formulier op de website van deWijnsite.nl in te vullen. Je kunt altijd vertrouwen op een eerlijk en professioneel antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al wel eens een feestelijk cadeau besteld in de webshop van deWijnsite.nl? Deel in dat geval even je mening met andere consumenten en geef de gouden tip over wat voor cadeau erg goed in de smaak is gevallen.

Reviews over deWijnsite.nl
Gerelateerde bedrijven
Bourse du Vin logo
Bourse du Vin
1 beoordeling
10
Topdrinks logo
Topdrinks
10 beoordelingen
7,9
Vinotheker logo
Vinotheker
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met deWijnsite.nl

Ons team van experts heeft deWijnsite.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van deWijnsite.nl bestaat al sinds 2006 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. deWijnsite.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

deWijnsite.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van deWijnsite.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekkere champagne

Ik heb hier voor een vriend van mij een grote fles champagne gekocht aangezien hij iets grootst te vieren had. Hij was er erg blij mee en het smaakte ook erg lekker!

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tygo E.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over deWijnsite.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bourse du Vin logo
Bourse du Vin
1 beoordeling
10
Topdrinks logo
Topdrinks
10 beoordelingen
7,9
Vinotheker logo
Vinotheker
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is deWijnsite.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over deWijnsite.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is deWijnsite.nl actief?

deWijnsite.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de deWijnsite.nl reviews? Dan kunt u naar de website van deWijnsite.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie