DrankDozijn.nl logo

DrankDozijn.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

DrankDozijn.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
282
DrankDozijn.nl logo
Website
DrankDozijn.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen DrankDozijn.nl

Drank bestel je gemakkelijk online. Dat scheelt niet alleen gesjouw met flessen, maar je bent vaak ook goedkoper uit. DrankDozijn levert alle drank uit een eigen groot distributiecentrum en bespaart zo op veel kosten. Als klant profiteer je daarmee van lage prijzen en heb je veel keuze uit een zeer ruim assortiment. Prijzen vergelijken op het internet is niet zo moeilijk. Maar wil je daarnaast ook weten hoe het met de levertijd of service van DrankDozijn staat? Lees hier de reviews en ervaringen, waarop jij de juiste beslissing neemt of je wel of niet online bij DrankDozijn.nl bestelt.

Over DrankDozijn.nl

DrankDozijn is een online drankenspeciaalzaak met een zeer uitgebreid assortiment. Het is dé online slijterij voor iedereen die van een goed glas wijn of whisky houdt. Het aanbod bestaat echter niet alleen uit wijn, rum, vodka, whisky, cognac, likeuren, jenever en vieux, gin, port en sherry en bier, maar je kunt er ook terecht voor speciale, exclusievere variëteiten. DrankDozijn.nl beschikt over een 10.000 m2 groot magazijn. Hiervandaan wordt alle drank verzonden naar klanten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. DrankDozijn heeft geen fysieke winkels en levert alle producten direct van de fabrikant of importeur. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op en dat ziet de klant direct terug in de lage prijs.

Waarom kiezen voor DrankDozijn.nl?

Op de website van Drankdozijn vind je alle soorten drank overzichtelijk per categorie gesorteerd. Als je de prijzen vergelijkt, zie je meteen dat DrankDozijn een van de grootste en goedkoopste drankaanbieders is. Je kunt er een grote voorraad drank bestellen, maar dat hoeft niet. Ook het bestellen van 1 enkel flesje behoort tot de mogelijkheden. Wekelijks worden er hoge kortingen gegeven. Van tijd tot tijd geeft Drankdozijn kortingscodes weg via acties op Facebook, Twitter, de nieuwsbrief per e-mail of via coupons op speciale kortingswebsites. DrankDozijn biedt naast bekende drankenmerken vele extra’s in de vorm van exclusieve, speciale edities. Op de website vind je uitgebreide informatie over de achtergrond en samenstelling van het product, de smaakbeleving en op welke manier deze drank het best tot zijn recht komt. Lees ook de interessante blogs die je veel bijzondere en gedetailleerde informatie geven over (de geschiedenis van) verschillende dranksoorten en heerlijke recepten.

Is DrankDozijn.nl betrouwbaar?

DrankDozijn beschikt over een drank- en horecavergunning voor een slijtersbedrijf conform artikel 3 van de Drank- en Horecawet. Alle bestellingen worden verzonden met de pakketbezorgdienst van PostNL. Bestellingen voor meer dan 1 fles worden verpakt in een grote DrankDozijn.nl verzenddoos, waar 12 flessen in passen. Een bestelling van 1 fles wordt in een speciale kleine doos verpakt. Je kunt de bestelling thuis laten bezorgen of zelf ophalen bij een zelfgekozen PakjeGemak afhaalpunt. Heb je de bestelling voor 21.00 uur geplaatst, dan doet DrankDozijn er alles aan om deze de volgende werkdag aan te bieden. Bij DrankDozijn kun je kiezen uit verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je een bestelling betalen met iDeal, vooruitbetaling, creditcard, PayPal, of de Belgische Bancontact/Mister Cash en de Duitse Sofort banking. Je kunt je online bestelling ook betalen met de Webshop Giftcard.

Klantenservice en klachten DrankDozijn.nl

Vragen of klachten kun je stellen of melden via het online contactformulier. Je kunt DrankDozijn.nl ook een e-mail sturen of bellen. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Klachten kunnen tevens gemeld worden bij de Thuisgeschillencommissie Thuiswinkel of de Geschillencommissie via het ODR Platform. Omdat DrankDozijn.nl streeft naar volledige klanttevredenheid, zal deze er alles aan doen om binnen 5 werkdagen een probleem of klacht op te lossen.

Wil jij DrankDozijn.nl ook beoordelen?

Heb jij online bij DrankDozijn jouw drank besteld? Laat anderen in een review weten hoe jij de service van DrankDozijn hebt ervaren. Hoe is DrankDozijn bijvoorbeeld met jouw klacht omgegaan? Mensen stellen beoordelingen van de consument zeer op prijs en met je recensie maak jij online shoppen een stuk veiliger en betrouwbaarder.

Reviews over DrankDozijn.nl
Gerelateerde bedrijven
Bourse du Vin logo
Bourse du Vin
1 beoordeling
10
Topdrinks logo
Topdrinks
10 beoordelingen
7,9
Vinotheker logo
Vinotheker
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,3
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met DrankDozijn.nl

Ons team van experts heeft DrankDozijn.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van DrankDozijn.nl bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. DrankDozijn.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

DrankDozijn.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DrankDozijn.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Betrouwbaar, goede leveringen

Ik heb hier meerdere malen bestellingen geplaatst. Altijd goed en degelijk verpakt geleverd gekregen. Via de mail en postnl word je perfect op de hoogte gehouden over de staus van de levering.
Over de ptijs en het aanbod hoeven we het niet te hebben. Dat is meer dan prima. Zelfs na bezorgkosten ben je goedkoper uit dan in de winkel.
Ik ben echt heel erg te spreken over drankdozijn.nl

Geplaatst op: 13-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Coen E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Opgelicht

in juli heb ik een bestelling geplaatst. Deze bestelling is echter nooit bij mij aangekomen. Op de site staat dat je bestelling binnen 1 a 2 werkdagen arriveert. Hier is niks van waar. Ik heb drankdozijn gewhatsappt. Hier kreeg ik na het derde bericht nog geen reactie op. Toen ik appte met dat ik een klacht zou indienen kreeg ik pas de vraag wat mijn ordernummer was. Toen ik hierop in ging kreeg ik weer niks te horen. Via de mail heb ik ook nooit reactie gekregen. Ik heb tijdens het plaatsen van de bestelling gelijk betaald, maar ook heb ik mijn geld niet teruggekregen. Kortom ik raad aan om hier NOOIT iets te bestellen.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bijzondere whisky's (ook special editions) voor gunstige prijzen

Vorig jaar heb ik Drankdozijn 'ontdekt'. Ik heb er al diverse keren een bestelling gedaan. Ze hebben een ruime keuze, maar mijn 'smaak' gaat vooral uit naar whisky. Wat ik heel fijn vind, is de beschrijving van de smaak en achtergrondinformatie bij de diverse whiskysoorten. Dan weet je wat je ongeveer kunt verwachten als je eens iets 'anders' wilt proberen. Het blijft natuurlijk altijd nog een kwestie van persoonlijke smaak. Tot nu toe is het me altijd goed bevallen. De verzending is tot nu toe ook razendsnel gegaan. De prijzen zijn ook heel aantrekkelijk en nodigen uit eens een flesje extra te bestellen ;-)

Geplaatst op: 08-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over DrankDozijn.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bourse du Vin logo
Bourse du Vin
1 beoordeling
10
Topdrinks logo
Topdrinks
10 beoordelingen
7,9
Vinotheker logo
Vinotheker
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DrankDozijn.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over DrankDozijn.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DrankDozijn.nl actief?

DrankDozijn.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de DrankDozijn.nl reviews? Dan kunt u naar de website van DrankDozijn.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie