Exact Online logo

Exact Online reviews, ervaringen en beoordelingen

Exact Online reviews, ervaringen en beoordelingen
318
Exact Online logo
Website
Exact Online

Reviews en Ervaringen Exact Online

Exact Online is de online versie van het boekhoudpakket van Exact. De online cloud versie is altijd beschikbaar als Software as a Service (SaaS) oplossing. Ben jij benieuwd hoe andere ondernemers Exact Online beoordelen? Wil je meer weten over het gebruiksgemak van de online oplossing en hoe het bevalt om overal online de administratie bij te houden? Wil jij meer weten over de mogelijkheden om de administratie beschikbaar te stellen aan je boekhouder of accountant? Lees dan zeker verder. Wij hebben de ervaringen van andere gebruikers voor je verzameld, zodat jij een goed beeld kunt vormen van de software en een weloverwogen beslissing kunt maken om wel of niet gebruik te maken van de online boekhoudoplossing Exact Online.

Over Exact Online

Exact maakt financiële software voor grote en kleine bedrijven. Exact Online heeft als doel om je te voorzien van de juiste cijfers, zodat jij op het juiste moment de juiste keuze kunt maken. De toekomstbestendige software ondersteunt je bij het maken van weloverwogen zakelijke beslissingen, die zijn gericht op het behalen van de doelstellingen van vandaag en de toekomst. Exact Online is opgericht in 1984 door zes studenten die mogelijkheden zagen op automatiseringsgebied. Nog altijd is het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in Delft. Ondertussen is Exact marktleider in financiële- en bedrijfssoftware. Al meer dan 550.000 ondernemers, boekhouders en accountants maken gebruik van de innovatieve softwareoplossingen.

Het Exact Online pakket is helemaal aanpasbaar aan de wensen en behoeftes van jouw organisatie. Zo is het basispakket geschikt om een goede en degelijke administratie te voeren. Het kan nodig zijn om extra functies aan te schaffen, afhankelijk van het bedrijf dat je hebt. Om de kosten voor het basispakket laag te houden, kun je deze extra modules los aanschaffen.

Is Exact Online betrouwbaar?

Duizenden bedrijven in meer dan 100 verschillende landen maken gebruik van Exact Online software voor de verwerking van hun bedrijfscijfers. Met de software maak je optimaal gebruik van machine learning en kunstmatige intelligentie om de efficiency en effectiviteit van jouw bedrijfsadministratie steeds verder te verhogen. Het bedrijf bestaat meer dan 35 jaar en zet nog altijd hoog in op innovatie en ontwikkeling. De software van Exact is een onmisbare factoor in jouw bedrijfsvoering. Je kunt dan ook 24/7 met jouw vragen of opmerkingen terecht bij de klantenservice. In de online support portals vind je het antwoord op veel gestelde vragen, maar ook praktische handleidingen en instructie video's. Deze support portals zijn 24 uur per dag beschikbaar. Wil jij graag je kennis omtrent de software bijspijkeren? Klik dan op het uitgebreide aanbod van trainingen en e-learnings.

Klantenservice en klachten

1.850 specialisten staan op ieder moment van de dag klaar om je te helpen. Wanneer je vragen hebt kun je altijd eerst een kijkje nemen in het uitgebreide online support portal. Word je vraag niet beantwoord? Dan neem je contact op met de klantenservice door te bellen of het contactformulier in te vullen. Ook is Exact Online actief op verschillende social media kanalen en is het mogelijk om je vraag te stellen via onder andere Facebook en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met het software pakket van Exact Online? Deel dan je mening met andere potentiële gebruikers om ze te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wat vind je van de functionaliteiten van het softwarepakket? Hoe zit het met de gebruiksvriendelijkheid? Is de software eenvoudig in gebruik of kost het een tijdje om alle mogelijkheden te ontdekken? Hoe zit het met de integratie met andere boekhoudsystemen? Zou je Exact Online aan anderen aanraden? Geef zoveel mogelijk relevante informatie en help anderen verder.

Reviews over Exact Online
Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Exact Online

Het bedrijf Exact Online is geverifieerd door ons. De webshop Exact Online is al sinds 1993 een betrouwbare partij om te bestellen. Exact Online is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Exact Online maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Exact Online is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Exact Online te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Slechte software nog slechtere service, ik zie veel reviews van exact online die vooral negatief zijn.
Toch krijgt exact op de één of andere manier 8 uit 10 score.
Exact was een tijdje echt een heel goed programma, maar dit is allang niet meer zo, door allerlei hoe zal ik het noemen downgrades is de software gewoonweg slecht te noemen, ze zijn nu al een tijdje met een AI bezig maar de fouten die daardoor ontstaan zijn echt schokkend, ongewenste boekingen in het memo en op de bank die gewoon fout zijn en niet meteen direct zichtbaar. exact vind het allemaal wel ok zo en doet weinig aan klanten service of het oplossen van problemen. Gewoon niet doen als je de keuze hebt, het enige wat automatisch gaat bij exact zijn de prijsverhogingen die zijn er namelijk aan de lopende band. Verder gaat alles automatisch naar de ..... en ben je uren bezig om uit te zoeken waar het vandaan komt en het dan weer op te lossen. En meld je zo'n probleem krijg je totaal geen antwoord omdat er bij exact zeker geen support profesionals werken.

Geplaatst op: 29-06-2023
Laatst bewerkt op: 29-06-2023
Geschreven door: Wolf S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijn programma

Het programma werkt erg fijn en is zeer gebruikersvriendelijk. De support afdeling is ook erg behulpzaam als je vragen hebt over het programma. Alles is goed en duidelijk terug te vinden in de kennisbank.

Geplaatst op: 10-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tijn E.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Exact Online
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Exact Online een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Exact Online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Exact Online actief?

Exact Online is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Exact Online reviews? Dan kunt u naar de website van Exact Online gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie