Kaspersky logo

Kaspersky reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kaspersky reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1130
Kaspersky logo
Website
kaspersky.be
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Kaspersky

Een goede bescherming tegen virussen is belangrijk voor iedere computer en mobiel apparaat zoals een telefoon op tablet. Het is daarom belangrijk dat je kiest voor een betrouwbare virusscanner om je computer te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Kaspersky is een betaalde virusscanner met een prima reputatie. Wil je lezen hoe gebruikers Kaspersky ervaren? Wij hebben vele reviews verzameld waardoor je een weloverwogen beslissing kan nemen waarom je voor Kaspersky kan kiezen

Over Kaspersky

Kaspersky is sinds 1997 een specialist in cyberbeveiliging en behoort momenteel wereldwijd tot de top 4 van antivirus software. Ruim 400 miljoen individuele gebruikers maken gebruik van Kaspersky. Daarnaast bieden ze ook een complete security oplossingen voor bedrijven. Kaspersky is actief in 200 landen en beschikt over 35 kantoren in 31 landen. Hun missie is te omschrijven als: Wij zetten superieure beveiligingsinformatie om naar daadwerkelijke bescherming waarmee we onze klanten beschermen tegen huidige en nieuwe cyberdreigingen.

Waarom kiezen voor Kaspersky

Gebruiker kunnen voor de bescherming van hun computer en mobiele apparatuur kiezen uit 3 verschillende pakketten. Het anti-viruspakket geeft een essentiële bescherming tegen virussen voor Windows en cryptocurrency mining-malware. Het internet-securitypakket biedt geavanceerde beveiliging waaronder virussen, malware, online-tracking, oplichting en webcam-spionage voor PC, Mac en mobiel. Bescherming voor het gehele gezin is mogelijk met het total-securitypakket. Dit pakket bevat 87 technologieën zoals anti-virus, anti-ransomware, password-manager, VPN en webcambescherming.

Is Kaspersky betrouwbaar?

Als een van de 4 grootste bedrijven ter wereld in anti-virussoftware heeft Kaspersky een betrouwbare reputatie. Hun producten worden jaarlijks getest door gerenommeerde onafhankelijke onderzoeksbureaus. Tijdens 86 onafhankelijke tests tot 2019 lieten de onderzoeken Kaspersky 64 keer op de eerste plaats eindigen. 70 keer kreeg het bedrijf een plaats in de top drie. Wereldwijd draaide het bedrijf in 2018 een omzet van 726 miljoen dollar. Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van Kaspersky Security Cloud. Dit is een online-virusscanner voor PC en mobiele apparaten en geeft bescherming tegen virussen, gevaarlijke applicaties, geïnfecteerde bestanden en verdachte websites. De hoeveelheid bescherming is wel minder dan de betaalde versies, maar geeft wel bescherming en een goed beeld wat een betaalde versie kan bieden.

Klantenservice en klachten

Voor bestellingen, installatie of instellingen is een telefonisch hulpdienst beschikbaar. Via de website kunnen consumenten gebruiksaanwijzingen, veelgestelde vragen en een kenniscentrum inzien. Tenslotte is het mogelijk om via e-mail vragen te stellen of online een chatgesprek te starten. Klachten lopen in eerste instantie via e-mail. Online bestellingen lopen via de online winkel van Digital River. Kaspersky biedt een 30 dagen geld terug garantie als het product niet bevalt.

Wil jij ook beoordelen?

Een goede beveiliging voor de computer is onmisbaar en als grote speler op de markt geeft Kaspersky mogelijk de juiste bescherming voor jouw situatie. Lees daarom hier eerst de ervaringen en reviews van andere Kaspersky gebruikers. Heb jij al ervaring met de diensten van het bedrijf dan kan je hier nu zelf een review achterlaten. Hiermee help je andere computergebruikers om een juiste keuze te maken waardoor ze veilig hun computer en mobiele apparaten kunnen gebruiken.

Reviews over Kaspersky
Gerelateerde bedrijven
Allyouplay logo
Allyouplay
1 beoordeling
10
Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Kaspersky

Het bedrijf Kaspersky is geverifieerd door ons. De webshop kaspersky.be is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Kaspersky is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kaspersky maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van kaspersky.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van kaspersky.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kaspersky.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijn programma

Erg fijn programma wat goed werkt voor het beveiligen van je computer en van je telefoon. Ik had namelijk het programma gezien via een test van de consumentenbond die heel erg goed er uit kwam. Ik ben er ook heel tevreden mee!

Geplaatst op: 04-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Noortje E.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kaspersky
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Allyouplay logo
Allyouplay
1 beoordeling
10
Nedgame logo
Nedgame
2 beoordelingen
9,5
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kaspersky een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kaspersky. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kaspersky actief?

Kaspersky is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Kaspersky reviews? Dan kunt u naar de website van Kaspersky gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie