VBS-Hobby logo

VBS-Hobby reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VBS-Hobby reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1271
VBS-Hobby logo
Website
vbs-hobby.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen VBS-Hobby

Voor de hobbyliefhebbers en knutselfanaten is VBS-Hobby een webshop die het ontdekken waard is. Er zijn namelijk tal van interessante artikelen voor het uitvoeren van diverse hobby's, waaronder creatieve keukenartikelen, wol en garen, verf en nog veel meer! Wil je zeker weten dat deze webshop iets voor jou is? Neem dan eerst hieronder de VBS-Hobby reviews door!

Over VBS-Hobby

VBS-hobby is een bedrijf dat leveranciers en partners heeft over de hele wereld. De webshop specialiseert zich in het verkopen van ambachtelijke en hobbyproducten en dit met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De verven die ze verkopen zijn dan ook allemaal op waterbasis en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Om die reden kunnen ze ook gebruikt worden in een schoolomgeving en in de nabijheid van kinderen.

Dankzij de jarenlange ervaring ontwikkelen zij bovendien erg vaak nieuwe producten die zorgen voor nog meer hobbyplezier. Voor de hobbyfanaten is VBS-Hobby dus de ideale webshop om te ontdekken. Bovendien krijg je hier de verzending vanaf 69 euro gratis en is retourneren erg eenvoudig.

Waarom kiezen voor VBS-Hobby

Hobbytoebehoren zijn niet altijd even eenvoudig om te vinden. Gelukkig is er VBS-Hobby, een webwinkel met een groot assortiment aan allerlei knutselgerief. In de webshop vind je niet alleen hoogwaardige verf, maar ook papieren, wol en garen, stoffen, sieraden en nog heel wat meer. Je vindt er dus alles voor je hobby en doet er inspiratie op als je op zoek bent naar een nieuwe vrijetijdsbesteding!

VBS-Hobby is ook de perfecte webshop om te bezoeken als je een creatieve duizendpoot wilt verrassen met een origineel geschenk. Wedden dat je dierbare er heel erg blij mee gaat zijn? En het fijne is dat de producten steeds van hoge kwaliteit zijn, waardoor creatieve werkjes nog beter tot hun recht komen.

Is VBS-Hobby betrouwbaar?

Als je van plan bent om je hobbygerei in de VBS-Hobby webshop te kopen, vraag jij je waarschijnlijk wel af of de webwinkel betrouwbaar is. Gelukkig zijn er een aantal dingen die erop duiden dat de winkel wel degelijk te vertrouwen is. Je hoeft je hierover dus geen zorgen te maken.

De goede recensies zijn vooral een grote indicatie, maar ook de vele betrouwbare betaalmanieren beloven veel goeds. Daarnaast vind je de contactgegevens netjes onderaan terug. Aankopen doen bij VBS-Hobby doe je dus zonder zorgen!

Klantenservice en klachten

Hoewel VBS-Hobby erg betrouwbaar is, kan het natuurlijk altijd voorvallen dat je met klachten zit. In dat geval is het mogelijk om het bedrijf telefonisch te bereiken. Je kan hen ook een mail sturen of het contactformulier invullen als je dat liever hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaringen opgedaan met VBS-Hobby? Dan kan jij potentiele klanten helpen door een eerlijk review bij ons achter te laten. Twijfel niet om dit te doen, want een beoordeling schrijven duurt slechts enkele minuten en maakt een groot verschil!

Reviews over VBS-Hobby
Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
SKATEPRO logo
SKATEPRO
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Wil bestelling plaatsen, lukt niet

Leuke hobby site, aantrekkelijke prijzen.
Kan alleen geen bestelling plaatsen.
Ook als ik bel krijg ik niet de kans om maar iemand te woord te staan.

Geplaatst op: 10-02-2023
Laatst bewerkt op: 10-02-2023
Geschreven door: Roselien J.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VBS-Hobby
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TopSnowShop logo
TopSnowShop
1 beoordeling
9,5
Gereedschapspecialist.nl logo
Gereedschapspecialist.nl
0 beoordelingen
10
SKATEPRO logo
SKATEPRO
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VBS-Hobby een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over VBS-Hobby. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VBS-Hobby actief?

VBS-Hobby is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de VBS-Hobby reviews? Dan kunt u naar de website van VBS-Hobby gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie