Wondr.care logo

Wondr.care reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Wondr.care reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5130
Wondr.care logo
Website
wondr.care
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wondr.care

Ben je benieuwd naar de ervaringen met Wondr.care? Wij hebben de reviews van Wondr.care verzameld, zodat je een goed geïnformeerde beslissing kunt nemen. Lees wat anderen te zeggen hebben en ontdek hun persoonlijke ervaringen met dit bedrijf. Bij Wondr.care staat 'look good, feel good & do good' centraal. Het team van Wondr.care heeft samen met experts en wetenschappers gangbare cosmetica grondig onderzocht. Ze hebben milieuvriendelijke en plasticvrije formules ontwikkeld, waardoor Wondr.care een uniek verzorgingsmerk is. De producten van Wondr.care zijn vegan, cruelty-free en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De bars zijn 100% plasticvrij en worden duurzaam verpakt door sociaal kwetsbare groepen.

Over Wondr.care

Wondr.care is een beautybrand dat hoogwaardige verzorgingsproducten aanbiedt. Ze hebben zich toegewijd aan het ontwikkelen van milieuvriendelijke en plasticvrije formules voor hun producten. Met expertise van experts en wetenschappers hebben ze de beste natuurlijke ingrediënten geselecteerd om vegan en cruelty-free producten te creëren. De producten van Wondr.care worden ontwikkeld in België en Frankrijk, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en stijl centraal staan. Het merk is trots op hun ambachtelijk vakmanschap en hun inzet om hoogwaardige verzorgingsproducten te leveren die aan de hoogste normen voldoen.

Waarom kiezen voor Wondr.care

Als je op zoek bent naar verzorgingsproducten die goed zijn voor zowel jou als het milieu, dan is Wondr.care de juiste keuze. Het merk biedt een breed scala aan milieuvriendelijke en plasticvrije producten, waaronder vegan en cruelty-free cosmetica. Van huidverzorging tot haarverzorging en meer, Wondr.care heeft producten die jou helpen er goed uit te zien en je goed te voelen. Met de focus op duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten kun je met een gerust hart voor Wondr.care kiezen.

Is Wondr.care betrouwbaar?

Wondr.care is een betrouwbaar bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Hoewel er geen specifieke keurmerken of certificeringen worden genoemd, kun je vertrouwen op de expertise en toewijding van Wondr.care aan milieuvriendelijke en plasticvrije producten. Het merk heeft een duidelijke missie en biedt transparantie over hun productieprocessen. Met hun focus op vegan en cruelty-free cosmetica laten ze zien dat ze een verantwoorde keuze zijn voor bewuste consumenten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Wondr.care staat klaar om te helpen bij eventuele vragen of problemen. Hoewel er geen specifieke informatie wordt gegeven over bereikbaarheidstijden, kun je contact opnemen met het bedrijf via de contactgegevens op hun website. Als je een klacht hebt, raden we aan om contact op te nemen met de klantenservice om het probleem te bespreken en tot een oplossing te komen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Wondr.care? Laat dan jouw beoordeling achter om andere mensen te helpen bij hun keuze. Jouw feedback is waardevol en kan anderen helpen om te beslissen of Wondr.care het juiste merk is voor hen. Deel je ervaringen en draag bij aan een transparante en betrouwbare beoordeling van Wondr.care.

Reviews over Wondr.care
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Zonfo logo
Zonfo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
0% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Te duur!

Beste, ik ben uiterst tevreden over de producten op zich, maar een prijszetting van € 12,95 voor een shampoo refill of een body Wash refill van € 9,95 is echt veel te duur en bijgevolg niet realistisch. Ik hoop dat Wondr Care deze wijze raad ter harte neemt. Een enthousiaste klant die afhaakt op de prijszetting!

Geplaatst op: 22-01-2024
Laatst bewerkt op: 22-01-2024
Geschreven door: Philippe

7 / 10
4/5 4/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Wondr.care
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Zonfo logo
Zonfo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wondr.care een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Wondr.care. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wondr.care actief?

Wondr.care is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Wondr.care reviews? Dan kunt u naar de website van Wondr.care gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie