Atkins logo

Atkins reviews, ervaringen en beoordelingen

Atkins reviews, ervaringen en beoordelingen
70
Atkins logo
Website
Atkins

Atkins ervaringen

Heb jij Atkins ervaringen en wil je graag jouw Atkins ervaringen delen met anderen? Dit kan op deze website. Plaats een review of een beoordeling en help anderen bij het vinden van een goed dieet die bij hun past. De reviews geeft de lezer een beeld van de voor- en nadelen van Atkins.

Over Atkins

Door het drukke leven letten we meestal niet meer op wat we eten. Door de slechte eetgewoonten ontstaat er vaak snel overtollig vet. Door het Atkins dieet te volgen kun je resultaat boeken zonder dat je aan een streng dieet hoeft mee te doen. De Atkins dieet zorgt ervoor dat je je streefgewicht behaald en dat op een gezonde manier. Bovendien is deze methode gebaseerd op wetenschappelijke bewezen methoden. Atkins kun je eigenlijk geen dieet noemen maar het is een manier om gezond te eten. Je zult niet net als andere diëten last krijgen van een lege maag of energiedips. Atkins heeft ook eigen producten zoals repen, shakes, chocola, karamel en zelfs brood. Je hoeft hierdoor geen snack of een tussendoortje te laten liggen wanneer je er zin in hebt.

Atkins diensten en producten

Naast het dieet biedt Atkins verschillenden soorten producten aan waardoor je lekker maar gezond kunt blijven eten tijdens je dieet. Alle producten van Atkins zijn koolhydraat arme producten. Daarnaast kun je op het website verschillende soorten recepten vinden die gezond maar ook lekker zijn. Iedereen kan wel hulp gebruiken om gewicht te verliezen. Adkins geeft je 24/7 gratis begeleiding en ondersteuning.

Atkins service en klachten

Atkins ervaringen kun je op deze website delen door een review of een beoordeling te plaatsen. Het is voor andere mensen handig als je jouw ervaring met Atkins laat weten, want zo weten ze of het Atkins dieet echt werkt. Jouw review of beoordeling helpt dus andere mensen bij het vinden van een effectieve dieet.

Gerelateerde bedrijven
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Cabau Lifestyle logo
Cabau Lifestyle
9 beoordelingen
7,9
Supplementen logo
Supplementen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Atkins

Het bedrijf Atkins is geverifieerd door ons. De webshop Atkins is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Atkins is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Atkins maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Atkins is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Atkins. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Atkins.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fudge caramel

de Caramel zit over de hele reep en bij openmaken plakt alles echt heel vervelend.

Geplaatst op: 08-02-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esther U.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Buikkramp van de repen

Sinds een week weer begonnen, sommige verplakkingen van de repen zijn ook vernieuwd maar na het innemen van een reep krijg ik krampen in maag en daarna in darmen.
Is wr wat verandert/ gewijzigd in structuur...
Erg lastig als ik geen repen meer kan eten1247

Geplaatst op: 19-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snel afvallen, maar zwaar ongezond!

Moet zeggen dat ik nog nooit zo snel ben afgevallen, maar door de koolydraten weg te halen werd ik al snel futloos en had ik weinig zin in dingen. Ik ben dan ook na een paar weken gestopt, omdat ik gewoonweg niet zonder de koolydraten kan! Ik vind het dan ook een ongezond dieet, want ik denk dat iedereen koolydraten nodig heeft.

Geplaatst op: 11-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amarins

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Atkins
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Shopvoorgezondheid logo
Shopvoorgezondheid
2 beoordelingen
9,5
Cabau Lifestyle logo
Cabau Lifestyle
9 beoordelingen
7,9
Supplementen logo
Supplementen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Atkins een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Atkins. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Atkins actief?

Atkins is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Atkins reviews? Dan kunt u naar de website van Atkins gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie