Fritel logo

Fritel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Fritel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4010
Fritel logo
Website
fritel.com
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen over Fritel

Lekker eten hoort bij ons allemaal. We zijn er dol op om allerlei nieuwe producten te proberen en om het lekkerste eten te maken. Maar we hebben iet altijd de juiste apparaten in huis om dit te doen. Op professioneel niveau hebben restaurants deze apparaten vaak wel en daarom kan je daar ook heerlijk eten. Ditzelfde effect wil je natuurlijk thuis ook behalen. Daarom ben je bij Fritel aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar keuken apparatuur waarmee je de beste gerechten klaar kunt maken, dan is dit zeker een website die je niet over mag slaan. Bij dit bedrijf, waar de passie voor smakelijke producten zeer groot is, kun je terecht voor allerlei apparaten waarmee je de lekkere smaken van een restaurant kunt evenaren. Omdat het misschien nog niet meteen duidelijk is of je wel of geen gebruik wilt maken van de diensten van het bedrijf, hebben we de beste reviews voor je hier op deze website verzameld. Zo heb je een beter beeld over het bedrijf en weet je ook gelijk want anderen over het bedrijf zeggen zodat je hier je keuze op kunt baseren.

Over Fritel

Fritel is een bedrijf dat ontstaan is door de creativiteit van een familie uit België. Ondanks, ligt het wel in het hartje van Limburg. Het bedrijf gaat al meer dan 25 jaar mee. Dit staat gelijk aan twee generaties. Het bedrijf begon vrij klein, maar is uitgegroeid tot een echte marktleider op het gebied van elektronica. Voor het bedrijf staat kwaliteit, design, functionaliteit en innovatie allemaal hoog in het vaandel. Klanttevredenheid is hierin een belangrijk onderdeel waar het bedrijf absoluut voor wil gaan. Het bedrijf is gevestigd in Hasselt. Het hele pakket wordt vanuit daar verzorgd. Nu heb je ook de mogelijkheid om de beste keukenapparaten van het bedrijf aan te schaffen. Via de duidelijke website kom je terecht bij alle producten die ze verkopen.

Waarom kiezen voor Fritel

Fritel is niet zomaar een bedrijf. Het is een heuse marktleider op het gebied van elektronica. Daarnaast hecht het een grote waarde aan kwaliteit en gaat het bewust om met de prijzen. Daarom is dit ook weer duidelijk terug te zien in de prijzen die worden doorberekend aan de klanten. Je koopt de producten van het merk tegen een goedkope prijs. Iets wat natuurlijk ideaal is nu met de stijgende prijzen. Dit neemt niet weg dat de kwaliteit van de producten uitstekend is en dat de producten haast onmisbaar zijn in de keuken. Het grote aanbod is voor iedereen beschikbaar. Dat is een zeer goede reden waarom je zou moeten kiezen voor Fritel.

Is Fritel betrouwbaar?

Fritel is een zeer betrouwbare website. Dit is gebaseerd op het feit dat het bedrijf zelf al jaren bestaat. De website is vrij overzichtelijk en je hebt een eigen account waarin je duidelijk al je bestellingen kunt volgen. Met de duidelijke contactmanieren, de verschillende betalingswijzen en de duidelijke voorwaarden is het meteen duidelijk wat je van de website mag verwachten. Je kunt er ook op rekenen dat je producten snel en zorgvuldig bij je worden geleverd.

Klantenservice en klachten

Alhoewel het bedrijf er alles aan doet om de klanten tevreden te houden, kan het zijn dat je toch nog vragen hebt of misschien wel klachten. Wat je dan het beste kunt doen, is contact opnemen met de klantenservice via het mailadres. Daarnaast staat er op de website ook een duidelijk contactformulier dat je in kunt vullen. Er zal dan zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen om je vraag te beantwoorden of je klacht af te handelen. Je kunt ook altijd langskomen in de showroom in Hasselt.

Wil jij ook beoordelen?

Op de website van Fritel word je al heel wat wijzer over wat het bedrijf inhoudt en wat je allemaal kunt verwachten. Je hebt duidelijke informatie tot je beschikking en overal op het internet kun je ook verschillende beschrijvingen vinden over de website en over de dienstverlening van het bedrijf. Maar dit zegt lang nog niet alles. Vaak heb je er meer aan als je wat reviews kunt lezen van mensen die ook echt gebruik hebben gemaakt van de diensten van het bedrijf. Daarom ben je hier aan het juiste adres. Natuurlijk kan het ook zijn dat je zelf al gebruik hebt gemaakt van de website. Voel je dan vrij om je ervaringen te delen op deze website!

Reviews over Fritel
Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
Collect&Go logo
Collect&Go
7 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Fritel

Het bedrijf Fritel is geverifieerd door ons. De webshop fritel.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fritel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fritel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van fritel.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van fritel.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fritel.

Geplaatst op: 07-12-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fritel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
Collect&Go logo
Collect&Go
7 beoordelingen
5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fritel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fritel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fritel actief?

Fritel is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Fritel reviews? Dan kunt u naar de website van Fritel gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie