Ginfling.nl logo

Ginfling.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Ginfling.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
551
Ginfling.nl logo
Website
Ginfling.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Ginfling.nl

Gin is zowat de snelst groeiende sterke drank qua populariteit van de afgelopen jaren. Het is dan ook een veelzijdige drank met een heerlijke smaak die voor elke gelegenheid geschikt is. Een gevolg van die toenemende populariteit is ook een heuse explosie in keuzemogelijkheden. Ben jij op zoek naar een specifieke gin? Dan heeft Ginfling.nl misschien wel wat je zoekt. Maar is Ginfling.nl wel de beste website voor jouw zoektocht? Op deze pagina je alleszins heel wat ervaringen met, beoordelingen van en reviews over Ginfling.nl terugvinden. Zo sta je al iets dichter bij het beantwoorden van die vraag.

Over Ginfling.nl

Ginfling.nl is een jonge en gepassioneerde die gespecialiseerd is in de verkoop van gin en aanverwanten. Zo vind je naast gin ook nog een beperkt aantal sterke dranken die heerlijk mixen met gin terug. Het doel van Ginfling.nl is om de onbetwiste specialist qua online verkoop voor gin te worden in Nederland. Ze trachten dat voor elkaar te krijgen door een uitstekende service aan te bieden en een uniek assortiment. Bij Ginfling.nl vind je immers naast de bekende merken vooral nieuwe, innovatieve en bijzondere gins terug. De sterke dranken die je in de winkel nooit tegen het lijf zult lopen. Bij elke gin en bij elke distilleerderij krijg je ook heel wat achtergrondinformatie. Gin ontdekken hoort immers een verhaal te zijn. Is er een bepaald product dat je ooit op een terras dronk en niet in het assortiment terug kunt vinden? Laat het de klantenservice weten en wie weet kan Ginfling.nl die fles voor jou opsnorren.

Waarom kiezen voor Ginfling.nl?

Bij Ginfling.nl vind je een ruim assortiment aan ginmerken, zowel bekende als minder bekende, terug. De website is praktisch onderverdeeld in de volgende categorieën: gin, jenever, mixers, proeverij, aanbiedingen, alcoholvrij, pakketten, andere drank, accessoires en de blog. De blog kan je even doornemen voor inspiratie op te doen of meer informatie in te winnen over gin en de hele wereld rond deze drank. Heb je na lang wikken en wegen de juiste fles kunnen kiezen? Dan ontvang je jouw bestelling reeds de volgende dag als je voor 16 uur de beslissing hebt gemaakt. De levertijd verschilt van fles tot fles, maar het is mogelijk om op het adres in Almere meteen aankopen af te halen. Bij bestellingen boven de tweehonderd euro betaal je overigens geen verzendkosten. Betalen kan met iDeal, via kredietkaart (American Express, Mastercard en Visa), met een cadeaukaart, via Klarna, per bankoverschrijving of met PayPal. Een ongeopend pakket retourneren kan altijd tot 14 dagen na ontvangst.

Is Ginfling.nl betrouwbaar?

Het leidt weinig twijfel dat Ginfling.nl een betrouwbare website is. Eerst en vooral is het zo dat je op de website heel wat contactgegevens terug kunt vinden waaronder ook het afhaaladres. Daarenboven beschikt Ginfling.nl over een grote aanwezigheid op social media en biedt het bedrijf een beveiligde betaalomgeving aan. Ginfling.nl beschikt over een eigen klantenservice en er zijn duidelijke algemene voorwaarden van kracht net als een duidelijke privacy policy. Ten slotte is de webshop aangesloten bij het online keurmerk WebwinkelKeur. Dat betekent dat Ginfling.nl niet alleen strikt gecontroleerd wordt, maar dat je ook een plek hebt om eventuele onregelmatigheden te melden.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor de klantenservice? Vind je bijvoorbeeld een product niet waar je al even naar op zoek bent? Of is er een probleem met een bepaalde bestelling? Hoe dan ook kan je de klantenservice van Ginfling.nl contacteren op de volgende manieren: via het telefoonnummer gegeven op de website, per mail, via een privébericht op één van de social media profielen of per briefwisseling. Is er iets misgelopen en wil je een klacht indienen? Dan kan je deze best per mail laten weten aan Ginfling.nl. Komt er geen oplossing uit de bus? Dan heb je nog altijd de optie om de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur in te schakelen. In uiterste gevallen kan jouw klacht dan als geschil voor de geschillencommissie komen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een echte gindrinker? En heb je dan ook al eens of enkele keren beroep gedaan op de diensten van Ginfling.nl? Dan kunnen wij jou gebruiken. Wij zijn altijd op zoek naar ervaringen en beoordelingen van sites zoals Ginfling.nl. Schrijf op deze pagina jouw review over dit bedrijf en help anderen de juiste keuze maken. Zijn de gins die je bij Ginfling.nl kunt vinden van een hoge kwaliteit? Verliep de levering zoals afgesproken en naar verwachting? Is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam?

Reviews over Ginfling.nl
Gerelateerde bedrijven
Topdrinks logo
Topdrinks
10 beoordelingen
7,9
8Wines logo
8Wines
1 beoordeling
10
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Ginfling.nl

Ginfling.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Ginfling.nl bestaat al sinds 2019 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Ginfling.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Ginfling.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Ginfling.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Ginfling.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Ginfling.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel keuze

Super veel keuze. Wat een prachtige flessen van Wessex. Ik heb deze uitgekozen en besteld. Ze werden snel geleverd en er zat een leuk handgeschreven kaartje bij waardoor het erg persoonlijk voelde.

Geplaatst op: 09-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eva S.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Ginfling.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Topdrinks logo
Topdrinks
10 beoordelingen
7,9
8Wines logo
8Wines
1 beoordeling
10
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ginfling.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Ginfling.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ginfling.nl actief?

Ginfling.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ginfling.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Ginfling.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie