I-KOOK logo

I-KOOK reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
I-KOOK reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
457
I-KOOK logo
Website
i-kook.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

I-Kook reviews

Wij brengen graag tijd door in de keuken. Om een overheerlijke maaltijd klaar te maken of om een drankje te pakken. Maar dan wil je natuurlijk wel een mooie keuken. Die niet alleen functioneel is, maar ook een warm thuisgevoel geeft. Als je op zoek gaat naar een nieuwe keuken dan heb je vast en zeker I-Kook ontdekt. I-Kook is een specialist op het gebied van keukens en zij bieden voor iedereen een mooie en betaalbare keuken aan. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben I-Kook beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over I-Kook, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van I-Kook? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

I-Kook ervaringen

Ons team van experts heeft I-Kook deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en zij specialiseren zich in de verkoop en installatie van keukens. Het bedrijf is opgericht en opereert in Nederland.

Het aanbod is zeer uitgebreid en zij bieden verschillende soorten keukens aan. Voor mensen met zowel een grote als kleine beurs. Ze bekijken iedere situatie individueel en ze luisteren aandachtig naar de wensen van de klant. Om uiteindelijk tot een goed advies te kunnen kopen.

I-Kook heeft geen webshop, maar je kunt wel aanbiedingen op de website bekijken. Daarnaast kun je ook met een handige tool online je eigen keuken ontwerpen met de producten die I-Kook in het assortiment heeft. Uiteindelijk kun je met een keukencoach een afspraak maken om jouw keuzes door te nemen. 

Over I-Kook

I-Kook heeft meer dan 20 jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de markt. Zij specialiseren zich in advies en verkoop in en van keukens. Voor klanten met zowel een grote als een kleine portemonnee. 

Mooie en functionele keukens

I-Kook biedt mooie en functionele keukens aan voor zowel kleine als grotere oppervlakten en je kunt je eigen keuken helemaal naar eigen smaak inrichten. De keukencoaches kunnen je daarbij helpen en adviseren. Daarnaast biedt I-Kook opties aan om keukens in delen af te betalen. Dat prettig is gezien het feit de aanschafprijs van een nieuwe keuken in de basis vrij hoog is.

Service van I-Kook

I-Kook heeft een goede service en de reviews zijn overwegend positief. Via de website kan je direct met hen in contact komen via het contactformulier of via de mail. Ze zijn ook tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Wil je meer weten over I-Kook en heb je vragen over keukens of wil je een afspraak inplannen? Op de website hebben zij een uitgebreide kennisbank waar veelgestelde vragen worden beantwoord en veel artikelen met informatie over keukens en het gebruik van een keuken.

Betalingsmogelijkheden

Op de website zijn er geen betalingsmogelijkheden, omdat je voor de aanschaf van een keuken een afspraak met een keukencoach moet inplannen. 

Gebruiksvriendelijkheid website I-Kook

I-Kook heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en je kunt heel snel navigeren naar geldende aanbieden of naar de tool waarmee je jouw eigen keuken kunt ontwerpen. Daarnaast bieden zij een uitgebreide kennisbank waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt terugvinden. De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. 

Is I-Kook betrouwbaar?

Wij denken dat I-Kook een betrouwbaar bedrijf is om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is I-Kook ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Met meer dan 20 jaar ervaring en honderden tevreden klanten, is I-Kook nog altijd groeiende en zij streven naar een mooie en betaalbare oplossingen voor iedereen. De reviews over I-Kook zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden I-Kook

I-Kook heeft geen webshop, maar wel 28 vestigingen verspreid over Nederland. In de showrooms kun je dan ook keukens bekijken en gesprekken voeren met zogenaamde keukencoaches. I-Kook gelooft niet in opdringerige verkooppraatjes en dwangoffertes en hebben dus geen keukenverkopers. De coaches zijn er om mensen te adviseren over de aanschaf en de installatie van een nieuwe keuken. 

Contact opnemen met I-Kook

Contact opnemen met I-Kook is geen probleem. Ze zijn bereikbaar via het contactformulier op de website, e-mail en tijdens kantooruren via de telefoon.

Klantenservice en klachten

I-Kook heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en de medewerkers staan klaar om je te helpen. I-Kook is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij I-Kook? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over I-Kook compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met I-Kook. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over I-KOOK
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Bodum logo
Bodum
10 beoordelingen
5,3
Delonghi logo
Delonghi
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,2
53% zou hier weer kopen
24 beoordelingen
Lees onze review over I-KOOK

Ons team van experts heeft I-KOOK geverifieerd op een aantal punten. De webshop van I-KOOK bestaat al sinds 2007 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. I-KOOK is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

I-KOOK is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van i-kook.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van I-KOOK.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nog geen aankoop gedaan. Maar zeker heel goed geholpen met veel passie en liefde voor haar vak

Heel vriendelijke, geduld

Geplaatst op: 14-07-2024
Laatst bewerkt op: 14-07-2024
Geschreven door: Chantal H.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Helemaal top,super goed geholpen

We hebben vandaag een keuken gekocht bij i kook denhaag.
Wij zijn helemaal blij en raden iedereen aan om daar een keuken te kopen,geen popiejopie verkoop maar hele leuke aardige en meedenkende mensen.

Het bedrijf heeft een nieuwe eigenaar en een nieuw team en dat is echt te merken,wat een top team.

Bedankt dawid voor je goede hulp en klantvriendelijkheid en tot snel.
Groetjes natascha en sander

Geplaatst op: 11-05-2024
Laatst bewerkt op: 11-05-2024
Geschreven door: Natascha en sander H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Had ik maar eerst goed naar de recensies moeten kijken.

Had ik maar eerst goed naar de recensies moeten kijken.

Ik voel me bedrogen. Ten eerste komen de prijzen op de catalogus nooit overeen met de werkelijke prijzen, iets wat ze niet vermelden. Op de catalogus staan zeer scherpe prijzen, maar het betreft enkel de keuken zonder apparatuur. Puur bedrog.

Daarnaast zijn er verkeerde onderdelen geleverd. De heer van de klantenservice is zeer belerend en bijdehand. Hij lijkt nog nooit van het principe 'de klant is koning' gehoord te hebben. Het duurt erg lang voordat je een fatsoenlijk antwoord op je e-mail krijgt.

De keukens zelf zijn van goede kwaliteit, aangezien ze worden ingekocht in Duitsland, maar het bedrijf lijkt alleen geïnteresseerd te zijn in het vergaren van geld en niet in het bieden van goede dienstverlening aan jou als consument en als mens.

Geplaatst op: 27-02-2024
Laatst bewerkt op: 27-02-2024
Geschreven door: Lambert D.

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ik voel me opgelicht.

Het bestellen van de keuken ging allemaal prima, niks op aan te merken, tot 2 dagen voor de levering. Mijn vrouw werd 2 dagen voor levering opeens gebeld dat we het volledige bedrag per direct moesten betalen anders zou de keuken niet geleverd worden terwijl in het contract staat "betaling uiterlijk bij levering". Ik heb ze toen zelf terug gebeld om te vragen wat er aan de hand was en kreeg te horen dat de keuken pas "vrijgegeven" word na betaling en dit diende gelijk te gebeuren en moest hem op zijn woord geloven dat alles goed gaat komen. Ik heb dit toch maar gedaan want ik wil mijn keuken hebben na 3 maanden wachten. Nu werd de keuken netjes op tijd afgeleverd maar de oven zat er niet bij, ik natuurlijk direct bellen maar ze nemen mijn telefoonnummer niet meer op, ze bellen wel direct mijn vrouw terug zodra ik heb opgehangen. Die oven blijkt nu niet meer leverbaar te zijn, die mensen zijn dus niet op hun woord te vertrouwen. Eerst mijn vrouw chanteren en bedreigen dat de keuken niet gaat komen zonder volledige betaling en dan vervolgens een onvolledige keuken afleveren. Ik hoop maar dat dit allemaal goed gaat komen maar ik ga hier NOOIT meer zaken mee doen en raad het andere mensen ook af, ze geven je alleen maar kopzorgen en valse beloftes.

Geplaatst op: 19-01-2024
Laatst bewerkt op: 19-01-2024
Geschreven door: Jan K.

5 / 10
4/5 2/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dit bedrijf is waardeloos

De apparatuur bij ikook gaat snel kapot
Wanneer je het product terug stuurd kan je maanden wachten op je geld

Geplaatst op: 09-02-2024
Laatst bewerkt op: 09-02-2024
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Eerlijke prijsopgave, probleemoplossend, netjes

Het betrof het vernieuwen van de fronten en 3 apparaten van een bestaande keuken. Aangezien het een keuken betrof die 17 jaar oud was, was het aanvankelijk onduidelijk of dit wel kon. Gelukkig is er een oplossing gevonden. De levering was binnen de gestelde termijn en de zeer correcte monteur heeft alles fantastisch geplaatst en vervangen. Afspraken via telefoon en mailverkeer allemaal nagekomen. Zo blij met onze weer nieuwe keuken.

Geplaatst op: 13-12-2023
Laatst bewerkt op: 14-12-2023
Geschreven door: Leni V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Service van niks

De service is slecht keuken moet nog worden afgekit maar waren ze vergeten of we dan tot.4.dec konden wachten tot.ze kwamen voor de passtukken maar die kon deze monteur wel ertussen zetten dus 4dec niet meer nodig. Enige jammere hij vergat af te kitten. Keuken gekocht van 18000 dan mag het toch wel goed Ijn beetje service mag wel . De verkoper zou komen kijken voor het plaatsen of alles goed zat en nadien of alles goed was nou rob bij deze jou kunnen ze ook beter niet geloven

Geplaatst op: 13-11-2023
Laatst bewerkt op: 15-11-2023
Geschreven door: Carina K.

6 / 10
4/5 1/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen transparantie en weinig communicatie

Wij zijn bij I-kook geweest voor het uitkiezen van een keuken. Werden tijdens de afspraak goed geholpen, maar vervolgens rolde er een hoge prijs uit en was het totaal niet transparant hoe dit tot stand was gekomen. De prijzen op de site en in de winkel zijn ook niet representatief. Na hierover vragen te hebben gesteld, werd er niet meer gereageerd.

Geplaatst op: 16-11-2023
Laatst bewerkt op: 16-11-2023
Geschreven door: Danielle V.

4 / 10
2/5 3/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Mijn ervaring in 1 zin? 1 woord is al genoeg WAARDELOOS op de meneer van de planning en de monteurs na dan.

Keukenblad met kraan en spoelbak besteld, datum afgesproken wat al niet lukte, de verkoopster beloofd dingen die dus niet kunnen, een verhuislift besteld voor de levering terwijl we gewoon op de begane grond wonen, een kraan geplaatst wat niet de kraan is die we hebben besteld, lekkage na het plaatsen als je dan gaat bellen word je van het kastje naar de muur gestuurd voel me opgelicht veel teveel betaald voor de service die dit bedrijf je dus echt niet geeft.
En dan heb ik het nog maar niet over de rare antwoorden die ze geven als je belt, zoals kunt u zelf even proberen om te kijken of u de lekkage kan stoppen. Dan moet ik na mijn zoveelste telefoontje ineens weer foto's van alles maken en die samen met een uitleg sturen telefonisch een probleem aangeven kan dus ineens niet meer.
Ik zou iedereen willen waarschuwen dat de reviews op hun site alleen positief zijn maar als je verder gaat zoeken kom je veeeeel meer klachten tegen en zeker niet positief.

Geplaatst op: 09-08-2023
Laatst bewerkt op: 09-08-2023
Geschreven door: Fernando T.

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel en vakkundig

Een hele fijne ervaring gehad met i kook in Capelle aan de IJssel, leuke man die ons geholpen heeft met de nodige humor erbij onder het genot van een bakkie koffie, hij voelde ons goed aan en was zeer vriendelijk we zijn met een goed gevoel weggegaan

Geplaatst op: 02-06-2023
Laatst bewerkt op: 02-06-2023
Geschreven door: Silvia S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Beste IKook,

Ik heb jullie, na het bekijken van vele andere keukenzaken, gekozen, aangezien jullie de beste zouden zijn op basis van de reviews.

Maar dat blijkt totaal niet waar te zijn. wat mijn droom keuken moest worden en zijn is een hels keuken geworden. mijn keuken is in september 2022 geplaatst en vanaf dat moment ging alles mis.
communicatie met de keukencoach ging heel slecht, hij is vaak niet te bereiken, je wordt niet teruggebeld en de emails worden niet beantwoord.

Toen maar zelf een mail naar de directie gestuurd.
Je raadt het al, ook van hen geen reactie.

We zijn inmiddels in maart 2023 en mijn keuken is nog steeds niet af.

Hier nog even een opsomming van alles wat fout gaat:

1.wand strip achter de wasbak was niet op de juiste maat geleverd
2.aanrechtblad was niet goed geplaatst
3. afzuigkap bij het plaatsen stuk gegaan
4. hitteschild voor onder de inductie was niet geplaatst
5. Roestvrijplaat voor onder wasbak was niet mee geleverd
6.achterwand niet op de juiste manier geplaatst
7. Kast onder de bar niet goed geplaatst
8.de afvoer van de afzuigkap was niet goed vastgezet

De keukenzetter gaf bij zijn laatste bezoek bij ons aan dat de hele keuken weer los moest en opnieuw gezet moest worden.
Kortom: weer wachten en in de tussentijd alleen maar frustratie en ergernis omdat ik een keuken gebruikt wat amper operationeel is.

Ik heb een hoop geld neergelegd waarbij je ook de verwachtte service behoort te krijgen. Op basis hiervan verwachten wij een oplossing voor al deze problemen en een passende compensatie.

Geplaatst op: 17-03-2023
Laatst bewerkt op: 17-03-2023
Geschreven door: Rauf S.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste keuken service ooit

Slechtste service ooit. Je betaalt 11.000 euro voor n keuken (wie heeft het niet in een oude sok liggen) en na de bestelling vervalt elke service. Keukencoach is n mooie term, maar die invulling wordt er niet aan gegeven. In november geplaatst. Allerlei fouten door het bedrijf dat ingezet wordt voor het plaatsen. (Gebroken granieten blad, afzuigkap niet aangesloten, niet afgekit, vaatwasser kapot geboord, afdeklatjes scheef gezaagd en met kit vast geplakt, niet passende plinten…..ik kan nog even doorgaan) Kan ik overheen komen, maar het vervolgens oplossen vergt intens lastig vallen met e-mails, whatsappjes etcetera. Ik ben twee “service” beurten verder. Juni was de laatste. Vaatwasserdeur probleem nog steeds niet opgelost. Het is eind juli en ik app net de manager die aangeeft dat de meneer die m’n service beurt over had genomen omdat de keukencoach in Den Haag 0 voldeed kennelijk met vakantie is. (Zonder mij iets te melden). Dus ik was aan t mailen naar iemand die weken weg is.
Ze zetten er vast wel weer vaart achter nu maar na 7 maanden een keuken niet volledig kunnen opleveren is echt schandalig. Service na sales is 0,0.
Ik heb me 7 maanden onthouden van het plaatsen van een review omdat iedereen een tweede of derde of vierde kans verdient. Maar de vijfde is me te veel geworden. Klantenservice bestaat niet. Keukencoach bestaat niet. Mooie keukens wel. Maar de gebreken zijn niet te doen met dit bedrijf. Foutje maken ja prima. 7 maanden laten wachten op m oplossing op problemen die bekend zijn bij de eerste plaatsing is belachelijk. Niemand neemt verantwoordelijkheid tot je vervelend wordt of aangeeft misschien juridische stappen te ondernemen. Maar dat elke twee maanden moeten roepen is niet de bedoeling denk ik.
Ik ga er vanuit dat de manager er voor zorgt dat M’n keuken uiteindelijk correct opgeleverd wordt. Boodschap voor kopers is wel dat je bij I kook geen onbezorgde aankoop doet (niet gebaseerd op mijn ene slechte ervaring, maar meer gebaseerd op de reviews hier en op alle andere op Google te vinden reviews over dit bedrijf)

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nog geen keuken maar wel betaald en nu is apparatuur ineens niet leverbaar.

In eerste instantie prettig, toen eerst de medewerker ontslagen. Op afspraak zat een ander persoon dar was al irritant, toch doorgezet maar later toch geen lekker gevoel. Weer op gesprek dingen aangepast maar weer duurder. Na bestelling bericht dat vaatwasser niet te leveren is heb ik zelf besteld. Nu alles betaald is komen ze aan dat de afzuigkap, kookplaat en oven veel later komen. Oude keuken al verwijderd wat moet je nu????? Bieden aan zelf te kopen. In de avond een mail dat de kookplaat er ineens wel is, de overige apparatuur is nog onduidelijk.

Geplaatst op: 16-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rick D.

5 / 10
2/5 3/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ellende

Ellende !!! I-Kook Eindhoven
In 08-2021 is de keuken geïnstalleerd door DKNZ, deze zijn door I-Kook Eindhoven ingeschakeld.

Sinds die dag alleen maar ellende en de verkoper Carlos laat niets meer van zich horen. Ik zet de problemen op een rij:

- De deur van koelkast niet goed op de plaats gemonteerd en hierdoor niet goed is gaan sluiten en ijsvorming is gaan ontstaan, steeds als wij de deur opende is dit gaan lekken en in contact gekomen met de meubilair en vocht is gaan ontstaan
- Kookplaat niet tijdens de installatie van de keuken geleverd maar paar maanden later
- Spoelbak 1 cm lager in het werkblad gezet, dit moet normaliter gewoon op niveau van het werkblad zelf zijn, als je het aangeeft dan geven ze aan dat dit volgens de voorschriften van de leverancier wel zo moet, maar na paar keer bellen geven ze toch aan dat het niet de juiste manier van installatie is geweest
- Werkblad 2 cm te kort besteld, wij 2 maanden hebben gewacht op de nieuwe werkblad
- Kookplaat 0,5 mm te hoog op het werkblad geplaatst, sluit niet goed aan, ook hier geven ze eerste instantie aan dat dit zo hoort daarna komen ze toch met een ander verhaal en geven ze je gelijk
- Lijmresten zaten nog op diverse panelen, door verkoper tijdens verkoop verteld dat dit de beste kwaliteit meubilair zou zijn namelijk Hacker Systemat
- Op 1 paneel kwam de handvat van los, zoals op de foto te zien
- Op 2 panelen zit schade, eerst dachten ze dat het ook lijmresten waren
- Koelkast, Oven is al vervangen na 4 maanden, koelkast bonkt en kraakt en oven druppelt de stoom eruit
- Onderplint in verkeerde kleur geleverd, zoals op foto te zien, bovenplint niet de juiste afmeting en nog niet gemonteerd
- Vaatwasser is goed op zijn plaats gezet waardoor die bij dicht doen van de klep naar achter gaat
- Deurpanelen sluiten niet aan elkaar
- Ze schakelen 1 monteur in om het werkblad te vervangen, terwijl hier 2 man voor nodig is, de monteur is niet alleen de gebreken komen herstellen maar is ook komen vertellen wat voor goed keukenwinkel I-Kook is, flinke discussies met hem gehad, ook is hij negatief over het tegelwerk terwijl de keuken nog niet eens op orde is
- Monteurs van DKNZ en een weekendklusser Marcel......... zijn steeds bij hun bezoek ontevreden over het geleverde werk van andere, in totaal 4 verschillende monteurs op bezoek gehad
- Nu zijn we 8 maanden verder keuken is nog niet af, I-kook schuift alles alleen maar af aan de leverancier, montagebedrijf of transporteur

Ik laat met deze review de keuze aan jullie !!

Heel veel sterkte als jullie met dit bedrijf in zee gaan !!

Geplaatst op: 24-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: O. Bozkurt

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
I-kook verkoopt graag een keuken maar als de levering geweest is dan zijn ze niet thuis.

I-kook is een bedrijf dat graag keukens wil verkopen, maar als ze hem dan geleverd hebben en er zijn dingen mis dan zijn ze niet thuis. bij ons paste de in gefreesde spoelbak niet in het kastje, de in gefreesde kookplaat paste ook niet in het kastje. gebeld en gemaild maar krijg als antwoordt helaas we kunnen er niets aan doen. het aanrechtblad paste niet tussen het hoekkastje, daar hebben wij 2cm af moeten halen om deze passend te krijgen. u zult begrijpen dat wij ons echt in de steek gelaten voelen. met dank aan I-kook Bergen op zoom!

Geplaatst op: 09-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A&n B.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen reactie.

Een maand lang en drie keer geprobeerd om een afspraak te maken. Eerst in de winkel in Veendam, vervolgens op de site en ook nog eens een keer telefonisch. Ik zal worden teruggebeld: Geen enkele reactie. Deze week een heel mooie luxe keuken gekocht bij de Superkeukens. Zij waren wel blij met mij als klant.

Geplaatst op: 25-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hans H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk! Als je een keuken wil met alleen kapotte appartuur vooral voor IKOOK gaan

Korte versie: Keuken geleverd met een kapotte vaatwasser, oven ging na 2 x gebruiken kapot en was geleverd met beschadigingen, wijnkoeler was vermist. Afzuig geinstalleerd met niet alle filters! Koelkast zitten al scheuren in de lades. Kortom ga NIET met IKOOK in zee tenzij je onwijs veel tijd over hebt en zin hebt in continu gezeik. Ze reageren nergens op en leveren half werk! Keuken is in juli 'met veel problemen geinstalleerd en nu nog steeds een incomplete keuken met apparatuur dat allemaal niet werkt. En I-Kook? nergens te bekennen!

Hier het hele verhaal:
Helaas hebben wij een keuken aangeschaft bij I-Kook.
Het proces liep van A tot Z ellendig. Zo begon het met een keukencoach die overspannen thuis zat en hij was na aanschaf van onze keuken de bevestiging vergeten te mailen.
Toen wij een aantal maanden later geen contact konden krijgen met een medewerker van de winkel besloten wij om bij de vestiging binnen te lopen. Daar werd ons verteld dat de keuken nooit besteld was! Terwijl wij thuis een ondertekende offerte hadden liggen..
We moesten snel nieuwe afspraak maken om de keuken opnieuw te ontwerpen want anders zou de keuken niet op tijd geleverd kunnen worden.

Foutje kan gebeuren, gelukkig waren we er op tijd bij (dachten we destijds). Opnieuw een afspraak gemaakt voor een week later! Bij aankomst in de winkel blijkt er een fout te zijn gemaakt.
De keuken was wel besteld! We waren voor niets gekomen. We zouden wel een nieuwe keukencoach krijgen! (de derde inmiddels) Deze wilde graag een afspraak met ons inplannen om de keuken nog een keer door te lopen.
Wat het nut van dit gesprek was weten we op de dag van vandaag nog niet. Niet veel later komt er een man langs in ons huis om de keuken in te meten. Hij zou alles door communiceren richting I-kook en we zouden nog iets van hen horen.

Een maand later zitten we (weer) bij I-kook om de keuken definitief te maken, daar wordt tegen ons gezegd dat we een extra elektrapunt nodig hebben bij ons downdraftsystem. Zo gezegd, zo gedaan! Dat valt mee. Dachten wij nog!
Bij de plaatsing van de keuken (begin juli) gaat het echter FINAAL mis.
Dag 1. Allereerst hebben we een afspraak om 7:00 s'ochtends met een monteur voor installatie van onze keuken. Heel de ochtend gewacht en getracht om in contact te komen met I-Kook maar geen gehoor.
Uiteindelijk krijgen we om 13:00 s 'middags te horen dat de monteur zich had ziekgemeld. Komen ze op tijd mee! Na vele belletjes krijgen we te horen dat er morgen iemand langs kan komen om alsnog de keuken te installeren.
Dag 2. Monteur komt opdagen maar verteld ons dat alle elektra en leiding verkeerd zit. IKOOK was ons blijkbaar vergeten om het leiding schema toe te sturen. Die ene stopcontact extra klopt dus niet helemaal!

Met spoed moesten wij een loodgieter en elektricien invliegen. De net gestucte (en geschilderde muur) moest op verschillende plekken opengebroken worden met als gevolg dat de muur opnieuw gestuct en geschilderd moest worden.

Dag 3. De leiding schema is alsnog niet verstuurd. De keuken installateur had echter notities uitgetekend op de muur! Hier konden de loodgieter/elektricien redelijk mee uit de voeten. Helaas was er veel ruimte voor interpretatie waardoor het nodige alsnog verkeerd gegaan is. De elektricien moet alsnog terugkomen om bepaalde wijzigingen aan te brengen.

Een week later komt er dan eindelijk iemand om de keuken te installeren. Blijkt een van de apparaten niet geleverd te zijn, zit er een beschadiging aan de oven en wordt er een vaatwasser gemonteerd met een motor defect. Het installeren van de keuken duurt 2 dagen omdat er zoveel fouten en defecten zijn.
Eind resultaat: vanaf begin juli zitten wij met een half werkende keuken. De maand augustus horen wij niets van I-Kook over onze gebreken. Begin september schakelen wij een jurist in om ons bij te staan omdat I-Kook niets van zich laat horen.

Tot wij een enquete ontvangen van I-Kook! Met de vraag wat wij van I-Kook vinden.. In de enquete geven wij aan dat wij IKOOK in gebreke willen stellen en een uur later krijgen wij te horen dat de wijnkoeler is geleverd!

4 uur later krijgen wij te horen dat er een leverdatum bekend is! Het duurt echter een week voordat wij horen wat de leverdatum wordt.. en dat is 12 oktober! Als ik de vrouw aan de telefoon vertel dat dit wel erg lang duurt ivm onze kapotte vaatwasser geeft ze aan dat ze hier niets van weet.
Vanuit mijn omschrijving verwacht ze dat het een mechanisch defect is, hierdoor zal er een nieuwe vaatwasser besteld moeten worden door I-Kook. Het was bij de installatiebedrijf niet eens bekend dat onze vaatwasser kapot was en zij konden dit ook niet voor ons oplossen. (I-Kook had echter aangegeven dat het installatiebedrijf er naar zou kijken. Opnieuw iets wat niet klopt)

Al met al, het is nu mid-september. Mid-oktober komt er iemand de wijnkoeler installeren en ik verwacht met kerst nog lekker alles met de hand af te wassen. Inmiddels is onze oven ook al kapot.. wat een top apparatuur! Je verwacht wel wat meer met een keuken dat richting de 12000 gaat. We hebben nu in principe keukenkastjes en een koelkast met beschadigingen. Ga niet met ze in zee!

Geplaatst op: 02-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carly D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prachtige keuken besteld

We hebben hier met een goed gevoel onze nieuwe keuken besteld. Alles is duidelijk aan ons uitgelegd en iedereen was bereid om je te helpen als dat nodig was. Veel verschillende keuzes. Super!

Geplaatst op: 13-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jasper V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede sfeer

Toen we de winkel inkwamen was er meteen een goede en rustige sfeer. Je werd totaal niet opgedwongen en er werd ook goed naar je geluisterd en besproken wat je wensen waren. Erg fijne winkel dus!

Geplaatst op: 09-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Linda V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede afspraken

We zijn erg vriendelijk geholpen door de medewerkers en we hebben duidelijke afspraken gemaakt over de keuken. Hierdoor was alles super duidelijk en is alles erg goed afgehandeld.

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rutger M.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijn gesprek gehad

Toen we onze keuken wilde samenstellen hadden we eerst een gesprek gehad met een van de medewerkers van het bedrijf. Zij was erg meedenkend en we zijn er samen goed uitgekomen.

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabel B.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Professionele service

Zeer goede en prettige service👍🏻

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Karima B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super keuken

goede en mooie kwaliteit keuken gekocht bij deze partij. ze hebben fijn meegedacht en hebben onze wensen gerealiseerd voor ons huis. fijne persoonlijke service met een glimlach, daar staan ze voor.

Geplaatst op: 14-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjaak T.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over I-KOOK
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Bodum logo
Bodum
10 beoordelingen
5,3
Delonghi logo
Delonghi
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is I-KOOK een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 24 beoordelingen geplaatst over I-KOOK. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,2 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is I-KOOK actief?

I-KOOK is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de I-KOOK reviews? Dan kunt u naar de website van I-KOOK gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie