Jules Verne Art logo

Jules Verne Art reviews, ervaringen en beoordelingen

Jules Verne Art reviews, ervaringen en beoordelingen
4037
Jules Verne Art logo
Website
Jules Verne Art
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Jules Verne Art

Voor de kunstliefhebbers is Jules Verne Art een interessante webwinkel om te bezoeken. Je vindt er heel wat meesterwerken die je woning meteen opfleuren. Er zijn niet alleen schilderijen te koop, maar ook beelden, sculpturen en cadeaubonnen. Ook krijg je er uitgebreide info over de kunstenaars. Overweeg je om bij Jules Verne Art kunst te kopen? Bereid je dan goed voor door op onze site de Jules Vernes Art beoordelingen te lezen!

Over Jules Verne Art

Martijn Derks richtte Jules Verne Art op, een webwinkel die gespecialiseerd is in het verkopen van moderne kunst. Het doel van dit bedrijf is om mensen een kunstwerk te leveren waar ze jarenlang plezier aan zullen beleven. Derks maakt het daarnaast zijn missie om persoonlijk contact te hebben met zijn klanten, zodat hij ze optimaal kan adviseren.

De kunstwerken uit de webshop ontworpen zijn allemaal gerenommeerde en beginnende kunstenaars. Om die reden vind je er kunst voor ieder budget. Bij bestellingen boven de vijftig euro krijg je ook gratis verzending. Daarnaast kan je altijd rekenen op een snelle levertijd. Wil je het kunstwerk eerst in het echt bewonderen? Dan kan dat ook, want Jules Verne Art heeft enkele galerieën.

Waarom kiezen voor Jules Verne Art

Jules Verne Art is een goede webwinkel om te bezoeken als je op zoek bent naar moderne kunst. Er zijn namelijk heel wat verschillende schilderijen, beelden en sculpturen waardoor je gegarandeerd iets vindt wat je aanstaat. Als je niet goed weet welk kunstwerk mooi in je interieur past, kan je bovendien raad vragen aan de oprichter van Jules Verne Art. Ook mag je altijd vrijblijvend het kunstwerk in de galerie gaan bekijken.

Het grote voordeel van kopen bij Jules Verne Art is dat je niet voor de verzending hoeft te betalen als je voor meer dan vijftig euro koopt. De webshop is ook gebruiksvriendelijk en erg informatief. Je vindt er namelijk interessante informatie van elke kunstenaar.

Is Jules Verne Art betrouwbaar?

Kunst kopen doe je niet zomaar. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat de webwinkel betrouwbaar is, want kunst is niet zo goedkoop. Als je je aankopen wilt doen bij Jules Verne Art moet je je alvast geen zorgen maken.

Deze webshop heeft namelijk positieve beoordelingen. Bovendien kan je er via allerlei veilige methoden betalen, waaronder PayPal en iDeal. Wil je zeker geen risico nemen? Kies dan voor achteraf betalen via Klarna. Ook dat is een mogelijkheid! De webshop is daarnaast voorzien van het Webwinkel keurmerk.

Klantenservice en klachten

In het geval dat je al een kunstwerk gekocht hebt bij Jules Verne Art en je klachten hebt, kan je het bedrijf contacteren via telefoon, het contactformulier op de website of e-mail. Langsgaan in een van de kunstlocaties is ook een optie.

Wil jij ook beoordelen?

Laat ook je Jules Verne Art beoordeling bij ons achter als jij er al kunst gekocht hebt. Zo weten potentiele kopers meteen of dit voor hen de best webwinkel is. Een review schrijven is bovendien erg simpel en neemt nauwelijks tijd in beslag!

Reviews over Jules Verne Art
Gerelateerde bedrijven
BoschBedding logo
BoschBedding
39 beoordelingen
5,4
Eccellente.nl logo
Eccellente.nl
2 beoordelingen
10
Sleepworld logo
Sleepworld
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Jules Verne Art

Ons team van experts heeft Jules Verne Art geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Jules Verne Art bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Jules Verne Art is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Jules Verne Art is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Jules Verne Art te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Jules Verne Art.

Geplaatst op: 15-12-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Jules Verne Art
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BoschBedding logo
BoschBedding
39 beoordelingen
5,4
Eccellente.nl logo
Eccellente.nl
2 beoordelingen
10
Sleepworld logo
Sleepworld
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jules Verne Art een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Jules Verne Art. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jules Verne Art actief?

Jules Verne Art is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kunst.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Jules Verne Art reviews? Dan kunt u naar de website van Jules Verne Art gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie