Webshops logo huishouden

De beste Dyson producten die je kunt kopen

/uploads/img/knowledge-base-articles/de-beste-dyson-producten-die-je-kunt-kopen/de-beste-dyson-producten-die-je-kunt-kopen-1.png

Tegenwoordig kan je er simpelweg niet meer omheen. Je ziet de reclames op TV, in bladen en vooral online. Dyson timmert hard aan de weg om nog bekender te worden dan dat het merk al was. Ze hebben een duidelijke missie. Natuurlijk om zoveel mogelijk sales te genereren, maar ook om een steentje bij te dragen aan hoe gebruikers energie kunnen besparen en kunnen verduurzamen. Maar wat doet het merk precies en welke Dyson producten zijn de beste die je momenteel kunt kopen? Wij geven hier antwoord op in onze laatste blogpost over de beste Dyson producten.

Wat is Dyson?

Dyson Limited is een Brits technologiebedrijf dat in 1991 werd opgericht door James Dyson. De bedenker en ontwikkelaar van de eerste zakloze stofzuiger ter wereld. Ruim 30 jaar later telt het bedrijf meer dan 12000 medewerkers over de hele wereld en ontwerpen en produceren zij voornamelijk huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers, luchtreinigers, haardrogers, ventilatoren, verwarmers en handdrogers. Wat Dyson een bijzonder merk maakt zijn niet alleen de torenhoge prijzen van de uiteenlopende producten en het kenmerkende design, maar ook de techniek aan boord deze apparaten.

Wie is Dyson?

Dyson Limited is het bedrijf van James Dyson. De bedenker en ontwikkelaar van de eerste zakloze stofzuiger ter wereld en zijn filosofie is om een idee om iets beter te maken waar te maken. Hoe onmogelijk het ook lijkt. Deze filosofie komt voort uit het feit dat hij in zijn jonge carrière veelal nul op het rekest kreeg als hij een idee bij zijn werkgevers presenteerde. Dat hem er uiteindelijk toe bewoog om dan maar zelf de touwtjes in handen te nemen en een bedrijf op te richten dat deze ideeën zou kunnen realiseren. En daar is hij toch en nogal voorzichtig uitgedrukt prima in geslaagd!

De missie van Dyson

Dyson staat voor innovatie terwijl ook het verduurzamen en het verlagen van het wereldwijde energieverbruik belangrijke pijlers zijn voor het merk. Dat samen met een gigantisch team van ingenieurs continu werkt aan innoverende producten die hierbij aan moeten bijdragen. Bij Dyson denken ze altijd dat iets beter kan en het doel is dan ook om dat idee te realiseren. Van een stofzuiger, die nog stiller en zuiniger is dan het vorige model tot aan een het installeren van laadpalen voor de elektrische auto’s van het personeel. Alle beetjes helpen zeggen we dan maar.

Niet alles is een succes

Dyson kent als ieder ander bedrijf ook tegenslagen en de grootste tegenslag heeft misschien wel het meest recent plaatsgevonden. In 2018 besloot Dyson om het hoofdkantoor te verhuizen naar Singapore. Waar een concept voor een elektrische auto verder ontwikkelt moest worden. Met als doel om de eerste EV in 2021 op de markt te brengen. In 2019 werd dit project echter beëindigd. Op dat moment had de firma al aanzienlijke investeringen gedaan om het idee te realiseren, maar dus zonder succes. Dat het idee nooit meer uit de ijskast wordt gehaald valt te betwijfelen, maar voor nu focust het bedrijf zich voornamelijk op de huishoudelijke apparaten en zakelijke oplossingen met betrekking tot klimaatbeheersing en reiniging.

Innovaties

Zoals gezegd staat Dyson voor innovatie en ze zijn continu op zoek naar manieren om producten uit eigen stal, maar ook die van de concurrenten te verbeteren. De zakloze stofzuiger is nog altijd het beste voorbeeld van hoe een product beter kan presteren. Maar een stofzuiger maken waar geen zak meer in hoeft is slechts één van de verbeteringen die Dyson heeft geïntroduceerd. Zij spenderen ook veel aandacht aan hoe een product presteert, dat het product gebruiksvriendelijk is en ook nog eens een luxueuzere uitstraling heeft. Deze factoren zorgen ongetwijfeld voor het hogere prijskaartje, maar bij gebruik weet je ook waar de extra’s euro aan zijn besteed.

Alledaagse producten in huis verduurzamen

Natuurlijk is Dyson een fabrikant met een winstoogmerk, maar dat is niet het enige doel van het Britse techbedrijf. Hun streven is ook om te verduurzamen en dat gebruikers, die voor de producten van Dyson kiest dit ook als een missie zien. Het energieverbruik verlagen en kosten besparen zijn belangrijke zaken voor huishoudens en de producten van Dyson helpen hierbij. Zo draagt de firma zijn steentje bij aan een betere en groene wereld. Ondanks dat niet iedereen een beurs heeft die het toelaat om deze veel duurdere huishoudelijke apparaten te kopen.

De beste Dyson Stofzuigers

Dyson is begonnen en groot geworden met het fabriceren van stofzuigers. Misschien niet het meest sexy product, maar Dyson weet het product een stuk aantrekkelijker te maken. Allereerst is de vormgeving speciaal, want Dyson is ooit begonnen met een transparante cilinder waar het vuil dat je opzuigt in verzameld wordt. Niet bedoelt om te controleren hoeveel vuil je verwijdert, maar het is een indicator om de cilinder tijdig te legen. Als tweede is de zuigkracht van een Dyson stofzuiger veel krachtiger dan bij vergelijkbare producten van de concurrent. Zelfs als je voor een snoerloos model kiest. Last but not least is Dyson ook de eerste fabrikant, die zakloze stofzuigers produceert en die techniek is al door veel concurrenten overgenomen.

Dyson V15 detect

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken stofzuiger voor een snelle reiniging of een luxueus model met de beste techniek aan boord voor een grondige reiniging, Dyson heeft het allemaal. Het nieuwste model, de Dyson V15 detect is een draadloze steelstofzuiger voor een grondige reiniging, maar met een gewicht van slechts 3 kilogram en een zuigkracht van 240 AW, heb je een stofzuiger tot je beschikking die al het vuil verwijdert. Met de innoverende laser aan boord de V15 detect wordt zelfs microscopisch stof zichtbaar. De zuigkracht past zich automatisch aan wanneer het product in auto-modus staat en op het LCD-display kan je realtime de prestaties aflezen. Met een volgeladen accu kun je ongeveer 120 minuten stofzuigen.

Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2

Wil je een ‘ouderwetse’ sledestofzuiger? Dan is de Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 de beste keuze. De stofzuiger is uiteraard zakloos, maar heeft ook geen filters, die gewassen moeten worden aan boord. Het is een zelfreinigend systeem dat continu voor je klaarstaat en waarmee je de klus om de vloeren grondig te reinigen kan klaren. Het intelligente systeem aan boord de stofzuiger past automatisch de zuigmond aan op basis van de oppervlakte die gereinigd wordt en met de flexibele parket borstel kan je laminaat- en parketvloeren uitstekend schoonmaken. De bijgeleverde en klitvrije turboborstel gebruik je voor tapijten en het verwijderen van (honden)haren. In tegenstelling tot vergelijkbare stofzuigers kun je met dit product ook moeilijk bereikbare plaatsen bereiken en reinigen.

/uploads/img/knowledge-base-articles/de-beste-dyson-producten-die-je-kunt-kopen/de-beste-dyson-producten-die-je-kunt-kopen-21.png

Dyson 360 Heurist

Ben je liever lui dan moe? Geen probleem! Met de geavanceerde robotstofzuiger van Dyson zit je gebakken en wordt jouw huis gereinigd terwijl je met de voetjes omhoog zit. Ideaal toch? De Dyson 360 Heurist bevat niet alleen een 360 graden camera, maar ook een intelligent systeem dat continu jouw woning in kaart brengt. Zo weet de stofzuiger precies welke plaatsen gereinigd moeten worden. Via de app kan je schema’s instellen en de stofzuiger vertellen op welke plaatsen het product niet mag komen. Bijvoorbeeld in een hal waar een trap aanwezig is. Het filtersysteem zorgt ervoor dat de stofzuiger alleen schone lucht uitblaast en binnen 3 uur is de stofzuiger volledig opgeladen. Een ander groot pluspunt is de Wi-Fi verbinding die ervoor zorgt dat de firmware van de Dyson 360 Heurist altijd geüpdatet is.

De beste Dyson haarstyling producten

Naast geavanceerde stofzuigers fabriceert Dyson ook innoverende haarstyling producten. Een groot nadeel bij stijltangen, krultangen en föhns van de concurrentie, is dat deze apparaten vaak extreme hitte gebruiken en dat is schadelijk voor het haar. De producten van Dyson gebruiken niet alleen minder hitte, maar ook innoverende technologie om de gezondheid van het haar te beschermen en om tot het beste resultaat te komen. Daarnaast zijn de haarstyling producten van Dyson snoerloos! Dat voorkomt een hoop irritaties bij de gebruikers, die veel tijd spenderen aan het perfecte kapsel.

Dyson Corrale stijltang

De Dyson Corrale stijltang is een luxueuzere stijltang, die minder hitte gebruikt en daarmee 50% minder haar schade bewerkstelligt. Met drie nauwkeurige warmte-instellingen van 165, 185 en 210 graden Celsius is ieder haartype en iedere haarlengte uitstekend te stijlen. Wanneer je het product draadloos gebruikt, heb je met een volledige lading 30 minuten de tijd om je haar te stylen. Uiteraard sluit je de oplaadkabel aan als je meer tijd nodig hebt. Op het heldere OLED-scherm kun je de prestaties van de stijltang aflezen en door de functie automatisch uitschakelen hoef jij je geen zorgen te maken dat de stijltang onnodig lang actief blijft.

Dyson Airwrap multistyler

Golvend haar, krullen of glad haar. Met de Dyson Airwrap multistyler kan je jouw kapsel vorm geven, zoals jij dat wilt! Je hebt geen ingewikkelde mechanismen of klemmen nodig om krullen te maken terwijl er zes verschillende opzetstukken voor het beste en het gewenste resultaat worden meegeleverd. De multistyler gebruikt eveneens minder hitte om schade aan het haar te voorkomen en kan zowel draadloos als met draad gebruikt worden. Door de geavanceerde en door Dyson ontwikkelde technologie kan je met de multistyler tegelijkertijd drogen en stylen!

Dyson Supersonic Föhn

Hoe sexy kan je een haardroger maken? Dyson is daar met vlag en wimpel in geslaagd met de Dyson Supersonic Föhn. Een föhn die met een geavanceerde en door Dyson ontwikkelde technologie niet alleen nat haar supersnel droogt, maar ook in model brengt. De krachtige motor aan boord de Supersonic Föhn zorgt voor een gecontroleerde luchtstroom en met behulp van de bijgeleverde opzetstukken kan je de haardroger voor ieder type haar gebruiken. Terwijl er geen extreme hitte wordt gebruikt om tot het beste resultaat te komen en dat is weer voordelig voor de kwaliteit van het haar.

De beste Dyson producten voor luchtbehandeling

Zowel bij stofzuigers als bij de haarstyling producten van de Britse fabrikant, is de luchtstroom en hoe deze geproduceerd wordt een belangrijke factor in het succes. Naast deze belangrijke productgroepen gebruikt Dyson ook haar technologie en kennis om producten, zoals luchtreinigers en luchtbevochtigers te fabriceren, maar ook kwalitatief uitstekende ventilatoren. Terwijl zij met de uitgebreide kennis ook zakelijke oplossingen bedenken voor zowel klimaatbeheersing in kantoorpanden als de geavanceerde handdrogers in uitgaansgelegenheden.

Dyson luchtreinigers

De Dyson purifier cool formaldehyde is de meest geavanceerde luchtreiniger, die je momenteel kunt kopen. Met de baanbrekende technologie van Dyson wordt de lucht real-time gecontroleerd terwijl verontreinigende stoffen worden verwijdert en vernietigt. Zelfs formaldehyde! Een slechte luchtkwaliteit binnenshuis kan de gezondheid beïnvloeden, maar met de Dyson purifier cool formaldehyde hoef je je daar geen zorgen meer over te maken! Terwijl het product met de door Dyson ontwikkelde Air Multiplier-technologie de hele ruimte in plaats van slechts een gedeelte beetpakt. Daarnaast kan deze luchtreiniger ook voor een heerlijke plaatselijke verkoeling zorgen.

Dyson ventilator

De Dyson Cool AM07 is een geavanceerde ventilator zonder bladen! Ook dit product bevat de geavanceerde en de door Dyson ontwikkelde Air Multiplier-technologie waarmee de koele lucht niet alleen gelijkmatig, maar ook razendsnel wordt verdeeld. Het grote voordeel van de Dyson Cool AM07 is dat deze eenvoudig schoon te maken is met een bijgeleverde afstandsbediening te bedienen. Daarnaast heb je de keuze in tien verschillende en nauwkeurige instellingen voor een heerlijke koele lucht of gewoon een lekker briesje in je woonkamer.

/uploads/img/knowledge-base-articles/de-beste-dyson-producten-die-je-kunt-kopen/de-beste-dyson-producten-die-je-kunt-kopen-38.png

Dyson luchtbevochtiger

Een droge en verontreinigende lucht kan een invloed hebben op je gezondheid, maar met de geavanceerde luchtbevochtigers van Dyson hoef jij je geen zorgen meer te maken. De Dyson pure humidify+cool luchtbevochtiger beschikt over de geavanceerde Air Multiplier-technologie en detecteert automatisch de luchtvochtigheid en onderneemt actie waar dat nodig is. Daarnaast verkoelt het product de plaatsen in de omgeving waar dat nodig is! Dat maakt de Dyson pure humidify+cool een luchtbevochtiger en ventilator in één! Met de gratis app kan je het product bedienen en belangrijke waardes, zoals de luchtvochtigheid, aflezen.

Koop rechtstreeks van diegene die het maakt

Dyson is een gerenommeerd merk en staat voor innoverende techniek en energiebesparing. In ieder product van de fabrikant komt dat naar voren terwijl de ingenieurs van het techbedrijf blijven zoeken naar betere oplossingen. Ondanks dat het prijskaartje van de Dyson producten aan de pittige kant is, hebben deze producten zonder twijfel een streep voor ten opzichte van soortgelijke producten van de concurrentie. Dyson waarschuwt wel voor imitatieproducten en producten met gekopieerde technologieën, omdat deze vaak niet de kwaliteit van een officieel Dyson-product garanderen. Daarom zegt het bedrijf ook ‘koop rechtstreeks van diegene die het maakt’.