Mijnwand logo

Mijnwand reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Mijnwand reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Mijnwand logo
Website
mijnwand.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Mijnwand

Als je je huis wilt opfleuren, kan je terecht bij Mijnwand. Je vindt er namelijk de mooiste wandrekjes die allemaal handgemaakt zijn. Je hebt ook de keuze uit verschillende vormen. Wil je eerst meer weten over Mijnwand? Bekijk dan de Mijnwand ervaringen op onze site. Het helpt je ook te bepalen of Mijnwand de beste webshop is voor jou!

Over Mijnwand

Mijnwand is een bedrijf dat in 2018 werd opgericht door Abdi Ali met een bijzonder doel. De oprichter wou namelijk jongeren helpen re-integreren in de maatschappij. Daar is hij in geslaagd. Hij maakt dit mogelijk door ze te begeleiden en hen een zinvolle dagbesteding te bieden. Daardoor leren ze veel bij en wordt het voor hen eenvoudiger om terug een plekje te vinden in de maatschappij. De unieke wandrekken uit de webshop zijn dus samen met deze jongeren gemaakt.

Mijnwand wilt zich in de toekomst uitbreiden en meerdere vestigingen binnen Nederland voorzien, om zo nog meer daklozen, ex-gedetineerden en ex-verslaafden jongeren te kunnen helpen. Tegenwoordig bestaat het uit slechts één werkplaats en een webshop. Toch vind je er al veel verschillende soorten wandrekjes om uit te kiezen. Het is bovendien een interessante webwinkel om te bezoeken, omdat je steeds gratis verzending krijgt en je niet lang hoeft te wachten op je bestelling. Doorgaans mag je rekenen op een levertijd tussen de 3 en 5 dagen.

Waarom kiezen voor Mijnwand

Er zijn natuurlijk wel meer webshops waar je wandrekken kan kopen, maar Mijnwand is iets speciaals. In deze webwinkel vind je namelijk unieke stukken, want ze zijn allen met de hand vervaardigd. Als je dus houdt van uniciteit, zit je hier dus goed. Een wandrekje uit deze collectie is bovendien niet alleen handig om te hebben, maar kan je ook gebruiken als een mooie eyecatcher. Het past in ieders interieur. Op de website kan je ook heel wat inspiratie opdoen.

Een ander groot voordeel van Mijnwand is dat het bedrijf jongeren helpt met de re-integratie in de maatschappij. Door er dingen te kopen, draag jij dus ook je steentje bij. En ook voor jou zijn er vele extra's. Zo kan je altijd rekenen op kwaliteit en hoef je niet voor de verzending te betalen. Er zijn dus voldoende redenen om te kiezen voor Mijnwand!

Is Mijnwand betrouwbaar?

Mijnwand is betrouwbaar. Dat kan je alleen al zien aan de positieve recensies. Daarnaast is de webwinkel voorzien van het 'Webwinkelkeur' kenmerk wat betekent dat de identiteit grondig gecontroleerd werd.

Ook vind je de bedrijfsgegevens netjes terug onderaan de site, zijn er filmpjes beschikbaar en kan je Mijnwand volgen via Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van Mijnwand.

Klantenservice en klachten

Heb je al een wandrek gekocht bij Mijnwand en zijn er klachten? Dan kan je het bedrijf op allerlei manieren contacteren. Zo is het mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen of om te bellen. Als je dichtbij woont, kan je ook langsgaan in Zwolle.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je heel erg enthousiast over je aankopen bij Mijnwand of ben je juist niet helemaal tevreden? Schrijf dan bij ons je review en help zo andere met het maken van een keuze. Een beoordeling schrijven is helemaal niet moeilijk en duurt ook niet lang. Aarzelen is dus niet nodig!

Reviews over Mijnwand

Gerelateerde bedrijven

Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
7
Foto.com logo
Foto.com
2 beoordelingen
10
Dumolino logo
Dumolino
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over mijnwand.com

Mijnwand is geverifieerd door ons expert team. De webshop Mijnwand bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Mijnwand lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Mijnwand. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Mijnwand is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van mijnwand.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Mijnwand.

Geplaatst op: 06-01-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Mijnwand


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fotogeschenk logo
Fotogeschenk
2 beoordelingen
7
Foto.com logo
Foto.com
2 beoordelingen
10
Dumolino logo
Dumolino
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Mijnwand een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Mijnwand. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Mijnwand actief?

Mijnwand is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires en wonen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeeft u een positieve indruk gekregen door de Mijnwand reviews? Dan kunt u naar de website van Mijnwand gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie