MOOWY logo

MOOWY reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
MOOWY reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1463
MOOWY logo
Website
moowy.be
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Moowy

Een fris en groen gazon - iedereen wilt het wel. Moowy brengt talrijke oplossingen naar voren, waar je een prachtig uitzicht voor terugkrijgt. Vooraleer je overgaat tot deze oplossingen, is het uiteraard belangrijk je grondig te informeren. In welke mate reken je op kwaliteit en betrouwbaarheid? Waarin maakt Moowy het verschil? Vandaag helpen we je je tuin weer door de bomen te zien — we brengen Moowy in kaart en leggen uit wat het aanbod voor je tuin kan betekenen.

Over Moowy

Twee gepassioneerde broers, Louis en Robert, werkten Moowy’s concept van A tot en met Z uit. Met een voorliefde voor tuinieren én ondernemen, vormen ze samen het ideale duo je tuin onder handen te nemen. Louis studeerde destijds aan Golf Academy, Amerika. Hier leerde hij de kneepjes van het vak - daarnaast verruimde hij zijn horizon en kwam hij meer te weten over gras- en golfbanen. Hoe krijgen en behouden ze een degelijke kwaliteit? Robert studeerde Industrieel Ontwerp. Zijn vaardigheden vullen die van Louis op uitstekende wijze aan. Vandaag de dag bieden ze een breed scala aan zowel producten als diensten ter het verzorgen van een groene tuin. Benieuwd naar meer? Hieronder lees je het allemaal.

Waarom kiezen voor Moowy

Moowy’s aanbod varieert doorheen alle seizoenen. Het werd volledig ontworpen en afgesteld met oog op het welzijn van je tuin. Ben je benieuwd naar een greep uit het gamma? Meststoffen geven een werkelijke boost na afloop van winterse tijden. Binnen zeven (!) dagen merk je reeds verschil. Daarnaast kom je lang toe met één hoeveelheid - het gebruik benodigt tot vier keer minder meststof. Graszaad wordt ingedeeld in meerdere categorieën - denk hierbij aan Sport & Speel, Snel Herstel, alsook Schaduw- en Graszaad ter versiering en verfraaiing van je tuin. Je zaait je gazon in én door en dit op gebruiksvriendelijke wijze. Opteer je voor een mosvrij gebied? Maak gebruik van kits bedoeld voor verticuteren. Ook overige kits behoren tot het aanbod.

Is Moowy betrouwbaar?

Moowy staat in voor al het nodige. Het duo biedt advies op maat en dit doen ze met behulp van artikelen, videomateriaal én een uitgebreid overzicht aan veelgestelde vragen. Moowy is zich erg bewust van het feit dat geen iedere tuin hetzelfde is. Ze beschikken over verschillende noden. Hierop wordt dan ook nauwgezet ingespeeld. Dankzij het feit dat alle producten eigenhandig ontworpen werden, reken je op een hoogstaande kwaliteit. Maakte je intussen een keuze? Je hoeft absoluut niet lang te wachten op het stralende groen - bestelling en levering verlopen beide moeiteloos.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Moowy’s klantenservice staat voor je klaar. Je bereikt hen zowel telefonisch als via mail. Kamp je met een klacht die op het eerste zicht niet uitgeklaard lijkt? Hierbij leg je de kwestie best voor aan een geschillencommissie — dit doe je via het Europees ODR Platform.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven ontdekte je meer over Moowi en wat het voor je kan brengen. Je nam ervaringen van zij die je voorgingen door. Kwam je tot een conclusie? Ging je ondertussen over tot een aankoop? Twijfel niet en schrijf zeker een eigen beoordeling neer. Het helpt zij die binnenkort voor dezelfde beslissing staan weer verder.

Reviews over MOOWY
Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
GoedkopePicknicktafels.nl logo
GoedkopePicknicktafels.nl
4 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over MOOWY

Het bedrijf MOOWY is geverifieerd door ons. De webshop moowy.be is al sinds 2018 een betrouwbare partij om te bestellen. MOOWY is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. MOOWY maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

MOOWY is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van moowy.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van MOOWY.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Teleurstellende service na-verkoop

Ja… mooie webshop!
Ja… gemakkelijk besteld!
Nee… geen goede service!
Nee… geen goede communicatie!
Nee… geen snel en efficiënt retourbeleid!
Zoals zovele grote bedrijven is de communicatie naar de klant als het fout loop t 1 grote ramp. Daarom dat ik voortaan enkel nog dingen lokaal koop bij een vertrouwde ECHTE winkel, waar de klant centraal staat en niet het graszaad en het imago!

Geplaatst op: 11-10-2023
Laatst bewerkt op: 11-10-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 2/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Snelle bezorging

Echt de beste klantenservice die ik heb gekregen bij het omgaan met een online bedrijf. Al mijn vragen en wensen werden zeer snel beantwoord. Product arriveerde zoals en wanneer verwacht.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luuk D.

9 / 10
3/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over MOOWY
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
GoedkopePicknicktafels.nl logo
GoedkopePicknicktafels.nl
4 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is MOOWY een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over MOOWY. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is MOOWY actief?

MOOWY is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de MOOWY reviews? Dan kunt u naar de website van MOOWY gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie