NaturesCollection logo

NaturesCollection reviews, ervaringen en beoordelingen

NaturesCollection reviews, ervaringen en beoordelingen
5090
NaturesCollection logo
Website
NaturesCollection
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen NaturesCollection

Wil je graag meer weten over beoordelingen van NaturesCollection? Wij hebben de reviews van NaturesCollection op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij NaturesCollection te kopen. Bij NaturesCollection kun je terecht voor de mooiste schapenvachten en lamsvachten van hoge kwaliteit. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees dan snel verder!

Over NaturesCollection

NaturesCollection is een Deens bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van schapenvachten en lamsvachten. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en is opgericht door de Deense Lise Skovgaard. Het doel van NaturesCollection is om de mooiste vachten van over de hele wereld te verzamelen en deze aan te bieden aan klanten die op zoek zijn naar kwaliteit en authenticiteit. Het bedrijf heeft een eigen productie- en kwaliteitscontrole in India, waar ze de vachten zorgvuldig selecteren en verwerken.

Waarom kiezen voor NaturesCollection

Bij NaturesCollection ben je verzekerd van schapenvachten en lamsvachten van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan verschillende soorten en maten vachten, van langharige schapenvachten tot korte lamsvachten. Daarnaast biedt NaturesCollection ook accessoires aan, zoals kussens en tassen. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van hun producten en de goede service. Bestellingen worden snel geleverd en bij vragen of klachten kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Is NaturesCollection betrouwbaar?

NaturesCollection is een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door de jaren heen en is lid van de Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk garandeert dat het bedrijf veilig is en dat persoonsgegevens goed beschermd worden. Daarnaast heeft NaturesCollection ook verschillende prijzen gewonnen, zoals de Danish Design Award in 2016 en de DHL Export Award in 2017. Het bedrijf heeft een goede klantenservice en reageert snel op vragen en klachten.

Klantenservice en klachten

NaturesCollection heeft een goede klantenservice die gemakkelijk te bereiken is via e-mail. Ze reageren snel op vragen en klachten en streven ernaar om de klant zo goed mogelijk te helpen. Op de website van NaturesCollection staat veel informatie over hun producten, verzending en retournering. Mocht je toch niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met NaturesCollection? Laat dan een beoordeling achter op onze website en help anderen bij het maken van een weloverwogen keuze. Door jouw ervaring te delen, kunnen anderen zien wat ze kunnen verwachten en of NaturesCollection aan hun verwachtingen voldoet. Jouw beoordeling kan anderen helpen om een goede beslissing te nemen.

Reviews over NaturesCollection
Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Skogen logo
Skogen
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over NaturesCollection

Het bedrijf NaturesCollection is geverifieerd door ons. De webshop NaturesCollection is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. NaturesCollection is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. NaturesCollection maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van NaturesCollection is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van NaturesCollection te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van NaturesCollection.

Geplaatst op: 08-05-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over NaturesCollection
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Skogen logo
Skogen
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is NaturesCollection een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over NaturesCollection. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is NaturesCollection actief?

NaturesCollection is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de NaturesCollection reviews? Dan kunt u naar de website van NaturesCollection gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie