Save A Train logo

Save A Train reviews, ervaringen en beoordelingen

Save A Train reviews, ervaringen en beoordelingen
1086
Save A Train logo
Website
Save A Train
Categorie
Dagje weg

Reviews en ervaringen Save A Train

Reizen met de trein doet tegenwoordig vrijwel iedereen. Wanneer je in Nederland reist is dat allemaal nog niet zo ingewikkeld, maar zodra je over de grens gaat wordt het een stuk lastiger. Laat staan wanneer je in twee verschillende landen met de trein moet. Hoe makkelijk is het dan wanneer je op één website treintickets van steeds meer landen kunt kopen? Dat is precies wat Save a Train aanbiedt. Maar wat is het aanbod eigenlijk precies? In welke landen is Save a Train te vinden? En hoe betrouwbaar is de website? Dat zijn natuurlijk logische vragen en wij geven graag antwoord. Dat doen we door naar de reviews en ervaringen te kijken, zodat jij een goed beeld krijgt van Save a Train en het aanbod dat zei bieden. Op basis van deze recensies kun jij een weloverwogen keuze maken of je wel of niet gebruik moet maken van Save a Train.

Over Save a Train

Save A Train bestaat sinds 2016, toen een aantal millennials die van reizen houden ontevreden waren over de mogelijkheden van het reizen met de trein. Die ontevredenheid kwam met name voort uit het feit dat ze veel verschillende websites moesten bezoeken om alle tickets die ze wilden te kunnen kopen. Daarbij kwam dan ook nog eens dat het niet bepaald de meest gebruiksvriendelijke sites waren. Het jonge bedrijf had al direct door waar reizigers vooral naar op zoek zijn, en dat is natuurlijk goedkope prijzen. Op dit moment zijn ze verbonden met ruim 20 spoorbedrijven in verschillende landen. Hieronder zit ook de NS in Nederland. Save a Train richt zich enkel op de markt van treinreizigers en verwacht dat de digitalisatie van deze markt zeker nog enkele jaren zal duren. Ze vergelijken zichzelf wat dat betreft met Booking.com en Skyscanner. Zij willen net zo’n gevestigde naam worden, maar dan op de markt van treinreizen.

Waarom kiezen voor Save A Train?

Goede vraag, waarom zou je nou wel of niet voor dit bedrijf kiezen wanneer je een treinkaartje zoekt? De eerste reden is dat het heel gemakkelijk is, en bovendien goed geprijst. Dat zijn ook de twee USP’s van dit bedrijf, dus dat zit wel goed. Daarnaast werken ze niet met zomaar elke aanbieder van treinreizen samen. Ze kijken of het veilig is, een goede prijs-kwaliteitsverhouding heeft, hoe jij als reiziger je kaartje ontvangt en of je binnen 3 minuten je kaartje kunt kopen. Dit laat wel zien hoe belangrijk ze gemak vinden. Het laatste punt dat in het voordeel van Save A Train spreekt is dat ze zich enkel en alleen op de markt van treinreizen focussen. Hierdoor zijn ze echt een expert op dit gebied. Ze hebben er heel bewust voor gekozen om zich op ding te focussen, en daar gewoon de allerbeste in te worden.

Is Save A Train betrouwbaar?

Save A Train is een redelijk jong bedrijf, maar wel met een goede naam. Dat blijkt ook wel uit de bedrijven waarmee ze samenwerken. Dit zijn stuk voor stuk gerenommeerde partijen, die uiteraard niet zomaar met iedereen zullen gaan samenwerken. Naast de NS werkt Save A Train bijvoorbeeld ook met Thalys en Eurostar. Ook de recensies van andere reizigers zijn louter positief. Daarom kunnen we stellen dat Save A Train zeker een betrouwbare keuze is.

Klantenservice en klachten

Hoewel Save A Train dus goed staat aangeschreven en betrouwbaar is, kunnen er zich altijd klachten voor doen. Daarom is het ook altijd van groot belang dat men goed bereikbaar is en op een goede manier met klachten omgaat. De klantenservice van Save A Train is niet telefonisch bereikbaar, maar wel via alle sociale media platformen. Hier kun je ze altijd bereiken. Daarnaast kun je een contactformulier invullen, maar dan duurt het wat langer voordat je antwoord op je klacht of vraag hebt. Hoewel Save A Train dus niet telefonisch bereikbaar is, zijn ze goed en veel bereikbaar via online platformen. Save A Train vindt dit ook belangrijk, omdat ze nog vrij jong zijn en hoog inzetten op een goede online service. Daarbij hoort natuurlijk ook bereikbaarheid en goed afhandelen van eventuele klachten. Je hoeft je daarom als klant van hen geen zorgen te maken wat dit betreft.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met reizen via Save A Train? Laat dan vooral een beoordeling achter bij ons! Met meerdere beoordelingen kunnen we een beter en eerlijker beeld van dit bedrijf laten zien en daarmee andere mensen helpen. Ook als je problemen hebt gehad zijn we zeer benieuwd, en dan zeker ook over de afhandeling. Hoe meer ervaringen, hoe beter.

Reviews over Save A Train
Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Plopsaland logo
Plopsaland
20 beoordelingen
5,1
Slagharen logo
Slagharen
31 beoordelingen
5,1
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Save A Train

Save A Train is geverifieerd door ons expert team. De webshop Save A Train bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Save A Train lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Save A Train. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Save A Train is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Save A Train te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super behulpzaam personeel

Het personeel is super behulpzaam en hield me heel goed op de hoogte van de status van mijn tickets en wanneer deze beschikbaar waren. Ik heb er echt een fantastische ervaring aan over gehouden.

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cornelis M.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Save A Train
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Plopsaland logo
Plopsaland
20 beoordelingen
5,1
Slagharen logo
Slagharen
31 beoordelingen
5,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Save A Train een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Save A Train. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Save A Train actief?

Save A Train is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Save A Train reviews? Dan kunt u naar de website van Save A Train gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie