Shoemixx logo

Shoemixx reviews, ervaringen en beoordelingen

Shoemixx reviews, ervaringen en beoordelingen
106
Shoemixx logo
Website
Shoemixx
Categorie
Mode

Shoemixx ervaringen

Als jij opzoek bent naar schoenen dan wil je wel zeker weten dat je schoenen goed zijn! Daarnaast verwacht je een goede service op het moment dat je schoenen bijvoorbeeld niet goed vallen. Daarom kan het verstandig zijn om shoemixx ervaringen te lezen voordat je in zee gaat met shoemixx. Start daarom nu nog met shoemixx ervaringen te lezen en profiteer van de shoemixx ervaringen van andere klanten.

Over Shoemixx

Opzoek naar schoenen? Dan bij je bij Shoemixx aan het juiste adres! Shoemixx opende haar online deuren 5 jaar geleden en doet dit vandaag de dag nog steeds met veel kennis en plezier. Shoemixx is onderdeel van Nelson Schoenen B.V waar ook winkels als Ecco en brandstores onder vallen. Met shoemixx ga je dus in zee met een zeer ervaren schoenenbedrijf! Zoals de naam als zegt heeft Shoemixx een zeer breed aanbod! Je kan dan zowel voor mannen, vrouwen en kinderen terrecht bij Shoemixx!

Als je schoenen koopt, moeten ze wel goed zitten!

Voor de meeste mensen is schoenen kopen al een redelijke stap online. En als je er dan vervolgens voor kiest dan wil je ook wel zeker weten dat de schoenen goed zitten. Shoemixx doet hier niet moeilijk over! Bij Shoemixx mag je gerust je schoenen ruilen op het moment dat ze niet goed zitten of de maat niet goed is! Het enigste waar je wel op moet letten is dat de schoenen niet beschadigd zijn en in de orginele verpakking teruggestuurd word.

Shoemixx ervaringen plaatsen

Zonder de klanten van Shoemixx zouden wij geen shoemixx ervaringen kunnen plaatsen. Heb jij dus als shoemixx ervaringen en wil jij deze delen met andere mensen? Plaats op deze pagina dan gerust je Shoemixx ervaringen!

Gerelateerde bedrijven
Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
berca.be logo
berca.be
1 beoordeling
10
Manfield logo
Manfield
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,4
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over Shoemixx

Shoemixx is geverifieerd door ons expert team. De webshop Shoemixx bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Shoemixx lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Shoemixx. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Shoemixx is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Shoemixx. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Shoemixx.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
VVV cadeaukaart opgeslokt terwijl betaling niet afgerond werd, geen reactie van Shoemixx

Op donderdag 13 februari wilde ik schoenen bestellen. je kon deels met cadeuakaarten betalen. Ik voerde twee vvv/ bonnen in en wilde de rest met ideal betalen. Het totaalbedrag bij ideal bleek echter niet te kloppen, er was maar 1 cadeaukaart afgehaald. Ik heb de betaling toen niet doorgezet. Toen ik bij een andere site de schoenen wilde bestellen bleek dat de VVV/ kaart ad EUR 30,00 leeg was. De kaart is door Shoemixx toch ingehaald, ondanks het niet doorzetten van de betaling. Op donderdag 13 en vervolgens op vrijdag 14 februari mails gestuurd, tot op heden geen enkele reactie. Ook telefonisch zijn ze onbereikbaar. Ik hoop alsnog op een reactie want ik wil die EUR 30,00 terug, vind het heel vreemd dat die afgeschreven is terwijl ik niets gekocht heb.

Geplaatst op: 16-02-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mw. I.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kapotte dr Martens

Ik heb voor de 2 keer kapotte dr Martens duidelijk een productie fout de zool is gescheurd van de schoen en ze zijn nog geen jaar gedragen. 1 e paar met dezelfde klacht zijn omgeruild voor nieuwe nu 2 keer de zelfde klacht maar helaas ze zijn 3 weken uit de garantie en worden niet meer omgeruild voor nieuwe oftewel schoenen van 180 euro kunnen de vuilnisbak in nog geen jaar oud. Ook dr Martens gebeld en vind dat Shoemixx dit netjes moet oplossen maar helaas. Nooit meer Shoemixx

Geplaatst op: 19-02-2019
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jolanda

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service!

Echt een prima service en snelle afhandeling over mijn retour. Daarbij kreeg ik ook netjes een bericht wanneer ik de betaling kon ontvangen.

Geplaatst op: 19-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Esmee

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zoveel leuke schoenen!

Had nog niet eerder van de website gehoord, maar door een kortingsactie op de website gekomen! Echt super veel schoenen en kon het dus ook niet laten om te bestellen. Ik heb uiteindelijk een paar laarzen voor de aankomende periode besteld en nog een paar sandalen. Al met al was ik nog geen 70 euro kwijt!

Super!!!!

Geplaatst op: 04-09-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Shoemixx
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
berca.be logo
berca.be
1 beoordeling
10
Manfield logo
Manfield
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Shoemixx een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Shoemixx. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Shoemixx actief?

Shoemixx is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Shoemixx reviews? Dan kunt u naar de website van Shoemixx gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie