SOMI Tiktokclaim logo

SOMI Tiktokclaim reviews, ervaringen en beoordelingen

SOMI Tiktokclaim reviews, ervaringen en beoordelingen
4172
SOMI Tiktokclaim logo
Website
SOMI Tiktokclaim
Categorie
Financieel

Reviews en Ervaringen SOMI Tiktokclaim

TikTok is het welbekende Socialmediaplatform waarbij kinderen, maar ook volwassenen dagelijks duizenden filmpjes maken van allerlei leuke dansjes, lifehacks, kooktips en ook sketches. Het is natuurlijk leuk dat er zo'n platform is opgericht, omdat allerlei mensen van over de hele wereld zo de mogelijkheid hebben om van elkaar ideeën op te doen en mee te doen aan hypes. Maar is het wel zo ideaal? Uit onderzoek is gebleken dat veel privacy gevoelige gegevens naar servers in bijvoorbeeld China worden gestuurd. Dit is natuurlijk niet goed en dat is een claim waard. Zo is ook de Stichting SOMI (Stichting Onderzoek Marktinformatie) van mening. Deze website is opgericht met als doel TikTok aan te klagen wegens privacy schending. Via Tiktokclaim.org kun je ook je eigen claim indienen wanneer dit van toepassing is. Vele mensen hebben zich al aangemeld en hebben een mening over deze organisatie. Alle belangrijke reviews hebben we hier voor je verzameld. Zo weet je ook waar je aan toe bent en kun je zelf besluiten om ook mee te doen aan het indienen van een claim.

Over SOMI Tiktokclaim

SOMI is opgericht om een claim in te dienen tegen TikTok wegens de schending van privacy en het doorzenden van gebruikersgegevens naar servers in andere landen. Ze zijn van mening dat mensen die hier de dupe van zijn geworden recht hebben op een schadevergoeding en willen deze verhalen bij TikTok. Zo hebben kinderen onder de 13 jaar recht op een schadevergoeding van al € 2000 en ouder een schadevergoeding van rond de € 1000 en € 500. Ze willen daarnaast ook gaan voor een betere leeftijdsverificatie, ouderlijk toezicht instellen op de TikTok app en de gegevens van kinderen onder de 16 jaar laten verwijderen. Daarnaast moet er ook transparantie komen over reclame. Dit laatste is een punt waar veel ouders waarde aan hechten. Net zoals YouTube, dienen ook andere apps die door kinderen worden gebruikt hun reclame aan te passen aan kinderen. Zo worden ze beschermd tegen het zien van beelden die met seks of geweld te maken hebben. SOMI zet zich in om dit soort punten aan te pakken en een schadeclaim na te jagen voor ouders die hier helaas al de dupe van zijn geworden met hun kinderen.

Waarom kiezen voor SOMI Tiktokclaim

Het is goed om te zien dat er organisaties zijn zoals SOMI die zich inzetten voor het belang van ouders en kinderen. Het is dan ook zeker raadzaam om je hierbij aan te melden als je ook de dupe bent geworden van de praktijken van TikTok. Het bedrijf heeft al vele claims ingediend en ook is het bedrijf in het nieuws geweest met de werkzaamheden die ze uitvoeren. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwsitem geweest bij het RTL-nieuws, NU.nl en de Volkskrant. De website is overzichtelijk en zo is het ook meteen duidelijk wat je moet doen om een claim in te dienen. Wil je daarnaast wat meer informatie over wat de werkzaamheden van het bedrijf, de claim of de aanklacht inhoudt? Dan is dit duidelijk te vinden bij de verschillende informatiepagina's op de website.

Is SOMI Tiktokclaim betrouwbaar?

SOMI Tiktokclaim is betrouwbaar. Het is een organisatie dat speciaal voor gedupeerden is opgezet en het streeft werkelijk naar gerechtigheid. Ook doordat deze organisatie ook breed in het nieuws is gezet, de overzichtelijke manier waarop de website is opgericht en de contactmanieren die er zijn, kan worden aangegeven dat werkelijk een betrouwbaar bedrijf is. Er is transparantie in de documenten die zijn samengesteld voor de claims en daarnaast wordt er geen informatie achtergehouden over de zaak. Door deze transparantie weet je ook meteen waar je aan toe bent en heb je alle nodige informatie tot je beschikking.

Klantenservice en klachten

De website van SOMI is voorzien van een duidelijke FAQ-pagina waarop je allerlei informatie terug kan vinden over de claim en de informatie hierover. De meest gestelde vragen zijn overzichtelijk op een rij gezet en daardoor is de kans groot dat je achteraf geen vragen meer hebt. Mocht dat toch zo zijn dan kun je gebruik maken van de chatfunctie. Hier kun je al je vragen stellen en krijg je makkelijk en snel antwoord op al je vragen die je achteraf nog hebt.

Wil je ook beoordelen?

Misschien heb je zelf al gebruik gemaakt van de diensten van SOMI en wil je graag je ervaringen delen zodat je er anderen mee kan helpen om ook een besluit te maken. Voel je dan zeker vrij om een review achter te laten op deze website. Door een eerlijke review achter te laten, zorg je ervoor dat je anderen helpt bij het maken van hun keuze om ook een claim in te dienen of niet.

Reviews over SOMI Tiktokclaim
Gerelateerde bedrijven
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over SOMI Tiktokclaim

Ons team van experts heeft SOMI Tiktokclaim geverifieerd op een aantal punten. De webshop van SOMI Tiktokclaim bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. SOMI Tiktokclaim is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

SOMI Tiktokclaim is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van SOMI Tiktokclaim te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van SOMI Tiktokclaim.

Geplaatst op: 21-02-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over SOMI Tiktokclaim
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Coinbase logo
Coinbase
3 beoordelingen
10
Etoro logo
Etoro
5 beoordelingen
8,2
Santander logo
Santander
21 beoordelingen
5,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SOMI Tiktokclaim een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SOMI Tiktokclaim. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SOMI Tiktokclaim actief?

SOMI Tiktokclaim is vooral actief in de categorie financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de SOMI Tiktokclaim reviews? Dan kunt u naar de website van SOMI Tiktokclaim gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie