Station7 logo

Station7 reviews, ervaringen en beoordelingen

Station7 reviews, ervaringen en beoordelingen
1218
Station7 logo
Website
Station7
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Station7

Wanneer jij je huis in wilt richten met vooral industriële en robuuste meubels, dan zou je zomaar eens terecht kunnen komen bij Station7. Wanneer je niet bekend bent met deze aanbieder, dan kun je hier meer informatie opdoen. Wij hebben namelijk de reviews en ervaringen van bestaande klanten gelezen en hebben er speciaal voor jou de belangrijkste zaken uitgehaald. Daardoor kun je zelf gemakkelijker een keuze maken en eventueel besluiten om ook voor de meubels van Station7 te kiezen.

Over Station7

Station7 heeft je veel te bieden as het gaat om industriële en robuuste, eigentijdse meubels. Het familiebedrijf is als geen ander in staat je alleen de mooiste stoelen, banken, fauteuils, eetbanken, tafels, barkrukken en eetkamersets te bieden. Station7 heeft echter nogal wat meer te bieden in de vorm van een eigen productiefaciliteit en een eigen design team. Bij Station7 krijg je bovendien altijd persoonlijk woonadvies.

Waarom kiezen voor Station7?

Je kiest voor Station7 om het royale aanbod aan industriële meubels. De meubels zijn bovendien verschillend van materiaal. Zo kun je kiezen ut onder meer vintage art, industrial leather, hand geschuurd leer, velvet stof, jeans stof, eco leder bull en uiteraard hout. Je kiest ook voor Station7 vanwege de zeer snelle levering van de meubels. Het persoonlijke en vrijblijvende interieuradvies verplicht je tot niets maar helpt je wel bij het maken van de juiste keuzes. Nog een reden om juist voor deze specialist te kiezen is dat je zowel online kunt winkelen maar even goed een bezoek kunt brengen aan de twee fysieke showrooms die Station7 rijk is.

Is Station7 betrouwbaar?

Als we uitgaan van de recensies van mensen die al eens zaken deden met de specialist, kunnen we niet anders dan concluderen dan dat je te naken hebt met een zeer betrouwbare partner. Afspraak is er nog echt afspraak en de beloofde snelle levering vindt ook daadwerkelijk plaats. Wat de meeste klanten ook al erg plezierig en vertrouwd vinden is het feit dat je met iDeal kunt betalen. Dat houdt in dat je gewoon in je eigen vertrouwde en veilige bankomgeving voor de prachtige meubels kunt betalen.

Klantenservice en klachten

Hoewel Station7 erg betrouwbaar is, krijg je alle gelegenheid om een klacht in te dienen. Dat geldt ook wanneer je ondanks alle duidelijke informatie op de website toch nog vragen hebt voor Station7. Zo kun je telefonisch contact opnemen met de specialisten, zoals je ook kunt chatten met één van de medewerkers. Je kunt uiteraard ook binnenstappen bij één van de twee showrooms en een schriftelijke klacht indienen bij Station7. Je vindt de adressen van de showrooms namelijk gewoon op de website terug. Omdat de meubelgigant ook actief is op Facebook en Instagram, kun je ook langs die wegen contact opnemen met Station7.

Wil jij ook beoordelen?

Omdat niets zoveel waarde heeft als de beoordelingen van mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van een product of dienst, willen we je vriendelijk doch dringend vragen om in het vervolg ook een recensie te maken. De onafhankelijke informatie zorgt er namelijk voor dat er altijd een meer weloverwogen beslissing genomen wordt.

Reviews over Station7
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Vega logo
Vega
2 beoordelingen
9
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Station7

Het bedrijf Station7 is geverifieerd door ons. De webshop Station7 is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Station7 is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Station7 maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Station7 is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Station7 te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service

Dit is een van de enige winkels waar ze nog prachtige meubels maken met de hand. Ik heb al altijd een voorkeur naar dit soort dingen gehad en ben er dus ook erg blij mee.

Geplaatst op: 18-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jenna C.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Station7
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Vega logo
Vega
2 beoordelingen
9
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Station7 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Station7. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Station7 actief?

Station7 is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen , meubels en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Station7 reviews? Dan kunt u naar de website van Station7 gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie