Thuisbezorgd.nl logo

Thuisbezorgd.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Thuisbezorgd.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
222
Thuisbezorgd.nl logo
Website
Thuisbezorgd.nl
Categorie
Eten & drinken

Thuisbezorgd.nl ervaringen

Heb jij trek in iets lekker, maar wil je niet de deur uit? Via Thuisbezorgd.nl kan je gemakkelijk je eten bestellen bij jou in de buurt. Wil jij eerst weten of Thuisbezorgd wel te vertrouwen is of heb jij Thuisbezorgd.nl ervaringen? Lees of schrijf dan hieronder je Thuisbezorgd.nl ervaringen.

Over Thuisbezorgd.nl

Thuisbezorgd is onderdeel van takeaway.com en is sinds 2000 uitegegroeid tot marktleider als het aankomt op online eten bestellen. Met inmiddels meer dan 600.000 bestellingen per maand staan zij voor een groot deel van de online bestellingen. Het bedrijf werkt dan ook samen met grote bedrijven als Domino's, New York Pizza, Spare Rib Express, Coca-Cola en Ben & Jerry's. Alles is dan ook wel te bestellen via Thuisbezord.nl. Of je nou opzoek bent naar pizza, chinees, sushi, spareribs, ijs of drinken eigenlijk alles wat je kan bedenken op eet & drink gebied biedt Thuisbezorgd.nl aan!

Eten bestellen doe je ook echt via Thuisbezord.nl

Als je eten wilt bestellen dan doe je dit ook echt via Thuisbezorgd.nl. Via een geavenceerde menukaart kan je gemakkelijk je bestelling doorgeven en kan je eigenlijk met alle betaalmethodes betalen. Hierdoor heb jij dus ook echt alleen met Thuisbezorgd te maken en komt alleen het bedrijf waarvan je het eten besteld het aan de deur brengen. Zodra de bestelling is gedaan, kan je de bestelling gemakkelijk volgen via de website van Thuisbezorgd.nl. Zo kan je zien wanneer je bestelling bereid word, wanneer de bestelling word ingepakt, wanneer de bestelling onderweg is en wanneer de bestelling voor je deur is. Zo kan je precies zien hoelang het nog duurt voordat je bestelling er is en weet je dus wanneer je klaar moet staan.

Thuisbezorgd ervaringen delen met andere

We beginnen steeds meer aan de online wereld met zijn alle te wennen. Toch blijven nieuwe initiatieven als Thuisbezorgd.nl een beetje een grijs gebied voor vele mensen. Ervaringen, reviews en beoordelingen kunnen dus voor veel mensen erg handig zijn om eens door te nemen voordat je in zee gaat met Thuisbezorgd.nl. Heb jij thuisbezorgd ervaringen en wil jij deze delen? Schrijf hieronder dan je Thuisbezord.nl ervaringen en help andere met jou Thuisbezorgd.nl ervaringen!

Gerelateerde bedrijven

SmaakGenot logo
SmaakGenot
2 beoordelingen
9
Barbecue.nl logo
Barbecue.nl
2 beoordelingen
9,5
Maaltijdservice.nl logo
Maaltijdservice.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

4,7
42% zou hier weer kopen
42 beoordelingen
Ervaringen met Thuisbezorgd.nl

Ons team van experts heeft Thuisbezorgd.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Thuisbezorgd.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Thuisbezorgd.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Thuisbezorgd.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Thuisbezorgd.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt top hadden zelfs cigarettes voor me gekocht

Was echt helemaal top hadden alles geregeld alles goed gedaan plus extra’s

Geplaatst op: 23-08-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Pizza besteld en snelle levering, met verse producten bereid

Pizza besteld, snel geleverd, verse producten, geleverd wat gevraagd, en hetgene wat extra was ook zo uitgevoerd!

Geplaatst op: 19-01-2020
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Ivar

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lekker lamsshoarma bij Morgana in Krommenie

Eten was lekker warm en smaak heerlijk, bezorgen was super snel, ik ga weer bij Morgana eten bestellen.

Geplaatst op: 04-03-2017
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Nino V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Bistro Vlissingen

Het eten is om van te genieten het smaakt absoluut heerlijk meest belangrijke de bezorger was super snel en vriendelijk
Ik ben blij en absoluut te vrede met bistro top

Geplaatst op: 13-02-2017
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Klant

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lale eetcafe

Perfect

Geplaatst op: 24-04-2016
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Chinees in purmerend was heerlijk

Heerlijk eten besteld bij de chinees in Purmerend. Vind het ideaal als ik thuiskom dat ik even kan bestellen en kan bijhouden hoelang alles nog duurt. Helemaal super.

Geplaatst op: 05-11-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Geert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snackbar de Traay

Net eten besteld bij Snackbar de Traay in Driebergrn via thuisbezorgd.nl en de bezorger stond binnen 10 min op de stoep, goede service, daarnaast is het eten ook van goede kwaliteit en hele vriendelijke mensen die mij te woord staan.
Volgende keer bestel ik zet weer!!Bedankt en tot ziens

Geplaatst op: 13-09-2015
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anexsala

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon geweldig

Website is top, keuze is reuze en heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Leveringen zijn optijd en je moet gewoon heel goed kijken naar de ervaringen voor je gaat bestellen. Zo zit je altijd goed.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heerlijk voor de vrijdagavond!

Ik en me vriendin bestellen eigenlijk elke vrijdagavond wel wat te eten via Thuisbezord.nl en ik kan niet anders zeggen dan dat dat prima bevalt. Je kan gemakkelijk je bestelling plaatsen en vervolgens volgen hoelang alles nog duurt. Zo kan je gewoon lekker je ding doen zonder dat je hoeft te wachten op de bezorger. Ik stap meestal even snel onder de douche en als ik de waarschuwing krijg dat de bezorger onderweg is dan heb ik nog tijd voldoende om me om te kleden.

Geplaatst op: 27-02-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super simpel, lekker makkelijk

Echt een uitkomst! Alle restaurants in de buurt op 1 site, en bestellen is gemakkelijk. Als je zin hebt in Chinees dan kan je zo 10 restaurants even vergelijken en kijken of er een goede dagaanbieding tussen zit of iets anders lekkers.

Zondag is het vaste prik en verwennen we de familie altijd op chinees of een goed bord friet met frikadel.

Service is top en tot nu toe altijd goed gegaan. Wel even altijd opletten dat als je drinken besteld de bezorgers dit wel eens kunnen vergeten!

Geplaatst op: 27-02-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Belachelijk om de prijs steeds te verhogen!!

Vind het echt schandalig hoe thuisbezorgd begon met gratis bezorging en langzaamaan steeds de prijs verhoogd. 3,49 bezorgkosten nu?! Dit is echt belachelijk. Plus gezien dat ze achter de schermen verdienen aan de restaurants op hun site. Waardoor in deze restaurants het goedkoper kost als op thuisbezorgd plus nu dus 3,49 bezorgkosten. Echt alle respect voor alle bezorgers/sters btw;). Waar gaat dit heen zo alles draait om winst en een lang vantevoren ingecalculeerd verdien model van thuisbezorgd. Al m’n respect is weg voor thuisbezorgd dat je t ff weet

Geplaatst op: 02-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 2/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitermate teleurstellend

Nadat een collega van mij grillroom Ramses had gebeld omdat er wat fout was gegaan met leveren moesten wij thuisbezorgd.nl bellen.
Nadat hij van de 30 minuten in de wacht stond werd de verbinding plotseling verbroken.
Ik ga dus nooit meer in zee op deze manier want thuisbezorgd.nl zijn vuile oplichters

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Dawid Z.

6 / 10
4/5 4/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
I Love Sushi - Nijmegen | Steeds hogere bezorgkosten om Thuisbezorgd Fee te compenseren.

Bellen met “ I Love Sushi “ in Nijmegen. Gebruiken jullie veel Mayonaise? Nee mijnheer, wij maken ook alkes vers. Moet ik via thuisbezorgd bestellen of telefonisch. Telefonisch. Oké dan, maar hoelang duurt het dan? Is nu niet druk. We gaan nu vers maken en bezorgen binnen 45 minuten. - Bezorgkosten? Jawel.. € 2,50 (Huh..? Ik woon op minde dan 7 minuten van jullie vandaan). Duidelijk bewijs van doorbelasting, afdracht commissie aan thuisbezorgd.nl. Enfin, na 1 uur 15 minuten gebeld. Waar blijft mijn bestelling? Ja mijnheer is nu heel druk, gaan het nu maken. Huh? Het zou er al moeten zijn! Wanneer komt het nu dan? Weten we niet.. Is nu heel druk.

Dit is schering en inslag bij echt vele bestellingen in diverse plaatsen alwaar ik mijn bestellingen heb geplaatst. De Sushi-Mayonaise komt je je oren uit en is een variant op de Chinese machtspositie. Spare-Ribs zijn slechter en slechter aan het worden, de echte Italiaan is bijna volledig uit de bestellijsten verdwenen, wat overblijft zijn vette happen, WokTOGo, KFC’s, Snackpaleizen, Vervreemde Grieken en Magnetron Tapas eenheidsworst, Hamburger specialisten (rete duur).. Nee ik ben er klaar mee.

Remedie? Zelf halen! Bij lokale restaurateurs - Niet vooraf bellen.. - Weggaan als afhalen teveel moeite is. Maar in ieder geval niet meebetalen aan verloedering en uitbuiting van consument en een lekkere met zorg klaargemaakte verse makkelijke maaltijd thuis.

Geplaatst op: 01-03-2018
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: M. D.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Levertijden niet betrouwbaar, website is goed

Ten eerste wil ik zeggen dat ik een trouwe besteller ben op Thuisbezorgd.nl, en dat wil zeggen dat ik dus wel tevreden ben. Echter als ik aangeef op welk moment ik het geleverd wil hebben dan komt men vaak de afspraak niet na. Blijkbaar is de gewenste levertijd een suggestie en wordt hier maar weinig rekening mee gehouden. Dit geef ik ook wel aan in mijn reviews maar vanuit Thuisbezorgd zou je toch ook een bepaald beleid verwachten.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Thuisbezorgd.nl onverandvoordelijke gedrag.

Ik heb zondag avond eten besteld bij Thuisbezorgd.nl ben na 1 uur en 45 min.nog steeds mijn bestelling aan het wachten.Ik belde ze om te vragen waar mijn bestelling gebleven is,helaas kunnen ze niet mij helpen Daarna belde ik naar de winkel waar ik eten besteld heb.Volgens hun Thuisbezorgd.nl moet de bezorger regelen.Maar Thuiszorg.nl is zoooo rommelig en heel erg slecht georganiseerd met werken.Ze kunnen eens het vraag niet beantwoorden.Dus uiteindelijk mijn bestelling zou komen met een totale wachttijd 2 en 30 minuten.
Schandalige ervaring heb ik gekregen met die rare mensen.

Geplaatst op: 06-03-2022
Laatst bewerkt op: 06-03-2022
Geschreven door: Hanim F.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer matig; bestelling gedaan nooit geleverd door miscommunicatoe met kfc...de fooi niet teruggekregen.

kregen zojuist een telefoontje (half uur na aflevertijdstip) dat de bestelling geannulleerd is omdat kfc geen bestelling meer uitlevert. Bij navraag blijkt dat kfc al ver voor de bestelling heeft aangeven dat ze niets uitleveren. Vervolgens krijgen we de fooi niet terug.

Geplaatst op: 22-01-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Niels

5 / 10
4/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet transparant over geldigheid en saldi vouchers.

De houdbaarheidsdatum en het (resterende) saldo van een voucher zijn niet terug te vinden op de website, waardoor ik plots een flink saldo verlies. Schandalige misleiding en gebrek aan transparantie van Thuisbezorgd.nl, omdat ook de ”˜klantenservice’ er niets aan wil doen. Mijn advies: nooit een voucher van Thuisbezorgd.nl aanschaffen of cadeau geven! Want je beloont daarmee vooral Thuisbezorgd.nl i.p.v. je relatie of jezelf. Schandalige klantenbehandeling van Thuisbezorgd.nl

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Aad

4 / 10
3/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht in orders door zetten

Je besteld om 17.00 voor een maaltijd om 18.15. om 18.20 ga je het restaurant bellen krijg je te horen dat de bestelling niet is door gezet. En als je belt dan krijg je te horen we doen ons best zo snel mogelijk jullie bestelling te bezorgen maar kan niets beloven....
Nou sorry hoor maar leer eerst jullie werk te doen en te zorgen dat je optijd alles bij de klant hebt. Als je 5 kwartier van te voren besteld hoort het gewoon optijd bij je te zijn.

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Leonie L.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ideal betaling loopt niet door

Dit is nu de tweede keer dat de ideal betaling niet doorloopt terwijl het wel van de rekening af is. Na de betaling kom je terug op de website en daar blijft het dan meer dan een half uur draaien met bestelling afronden.
Nu weer een klacht gedaan. Vorige keer zou ik mijn betaling terug krijgen en een kortingscode. Betaling nooit terug gehad en de kortingscode werkte ook niet.
Zal nu weer naar mijn centen kunnen fluiten. Laatste keer dat ik besteld heb via deze website

Geplaatst op: 18-06-2015
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte klantenservice

De klantenservice van thuisbezorgd is erg slecht ik bel ze paar omdat ik iets moet vragen hoor ik allemaal andere antwoorden. Ook moet ik commissie betalen over een bedrag wat ik niet eens heb ontvangen. Ik bel daarover wordt ik niet serieus genomen wordt er super herhaalt voor mij alsof ik het niet begrijp ook al ben ik 7 jaar lang bij thuisbezorgd. Thuisbezorgd wordt elk jaar slechter.

Geplaatst op: 01-05-2022
Laatst bewerkt op: 01-05-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet 1 ster waardig!

Slechte bedrijf! Doe geen zaken met ze!

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 26-04-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
In strijd met avg wetgeving en te bureacratisch voor woorden!

Niet aan te bevelen! Bureaucratische mensen echt zo’n onredelijk gedrag!!! Ook zijn ze in strijd aan t handelen met de AVG WETGEVING en verstrekken ze geen gegevens die ze bijhouden van klanten terwijl dit verlicht is!!! Wanneer je ze opvraagt wordt gewoonweg je account verwijderd!!!!

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Bram

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte klantenservice

De geldigheid van een voucher van thuisbezorgd.nl is heel beperkt (max 6 maanden). En als je deze wilt verlengen dan is dat niet mogelijk omdat deze, volgens hun zeggen, al een geruime tijd geldig is. De meeste vouchers/kadobonnen van andere bedrijven zijn minimaal een jaar geldig.
Het is duidelijk dat het hen om de winst gaat en geen aandacht is voor de klant, ofwel dienstverlening.
Slechte service!

Geplaatst op: 29-11-2021
Laatst bewerkt op: 19-02-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Had graag een nul gegeven maar dat kan jammer genoeg niet geld weg en geen eten

Wij bestellen al jaren en hebben wel eens wat kleine foutjes mee gemaakt. Geen probleem niemand is perfect. Maar nu gaat het wel heel ver. Wij bestellen eten en er komt geen eten. Wel het geld weg. Na heen en weer bellen zeggen ze mevr. U heeft het verkeerde huisnummer op gegeven. Vreemd want dat gaat altijd automatisch. Dat heb ik al jaren niet meer handmatig ingevuld. Het was neer 334 bezorgd en niet naar 336 zoals normaal. Maar er was niets bezorgd op dat adres sterker nog die buren waren op vakantie. Naar veel heen en weer bellen niet geholpen en mijn geld weg. Wij laten nu Uber bezorgen en zie daar het komt wel aan en wij wonen nog op het zelfde adres. Zeer nette service. Dus nooit meer thuisbezorgd.nl

Geplaatst op: 16-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Jet H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet bezorgd, echt waardeloos

Wat fijn dat mijn bestelling NIET afgeleverd wordt. Ik wacht al meer dan 2,5 uur en ik kom in de voicemail uit en thuisbezorgd geeft alleen maar standaard berichtjes.

Dan maar zonder eten naar bed. Bedankt joh dat jullie nog niet eens het fatsoen hebben iet ste laten horen....

Geplaatst op: 01-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Olaf H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Smerig oude en verdroogde rijsttafel Ropaja

Vandaag 14.08.21 via thuisbezorgd een rijsttafel besteld bij Ropaja te Alkmaar.
Nog niet eerder zo een onsmakelijke - lees: smeriger- rijsttafel gehad.
Nasi was oud en totaal verdroogd, Bami idem.
Daging rendang droog en smakeloos. Eiergerecht compleet verdroogd (taai), zelfs de niet zelfgemaakte kroepoek was oud. De sambal ontbrak.
Wat hier geleverd werd is een schande! Betreft n.m.m. een economisch delict.
Geld terug is gerechtvaardigd voor deze wanprestatie. Nooit meer iets bestellen bij Ropaja te Alkmaar.

Geplaatst op: 14-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Edwin V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Addertje onder het gras

Ze beloven een gegarandeerde prijs maar geven uiteindelijk geen kans om mee te doen en zeggen het wel schuld te zijn en als excuus geven ze een vouchercode van 2 euro.
Verder verwijderen zij de ratings van slechte restaurants en eisen steeds meer geld procentueel gezien van de restaurants voor het beetje werk wat zij doen.

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Tim J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Criminele organisatie

Eten besteld en betaald. Niet gekregen en geld kwijt ook na telefonisch contact

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Bert L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters! Bezorger kon mij niet vinden. Geen eten en geld kwijt

Bezorger kon mij niet vinden. Ik had betaald en fooi gegeven. Niet snel genoeg op e-mail gereageerd. Geld en fooi weg en geen eten gekregen. Crimineel gewoon!!!

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Bert L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onjuiste bezorging en tijd. Geen gehoor bij restaurant

Slechter dan slecht voor de tweede keer en nu de laatste keer eten besteld. De tijd klopt niet. En t eten klopt niet. En als je belt nemen ze niet op! Kon mm geld aan niemand terug vragen waardeloos

Geplaatst op: 27-02-2021
Laatst bewerkt op: 12-02-2022
Geschreven door: Versleijen

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Thuisbezorgd.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

SmaakGenot logo
SmaakGenot
2 beoordelingen
9
Barbecue.nl logo
Barbecue.nl
2 beoordelingen
9,5
Maaltijdservice.nl logo
Maaltijdservice.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Thuisbezorgd.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 42 beoordelingen geplaatst over Thuisbezorgd.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Thuisbezorgd.nl actief?

Thuisbezorgd.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Thuisbezorgd.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Thuisbezorgd.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie