Thuiscursus.nl logo

Thuiscursus.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Thuiscursus.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
515
Thuiscursus.nl logo
Website
thuiscursus.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Thuiscursus

Wil je thuis een studie volgen? Dan zou je kunnen overwegen dit via Thuiscursus te doen. Om Thuiscursus beter aan je voor te stellen, hebben we de reviews en ervaringen van mensen die er al een studie volgen voor je samengevat. Op basis van die informatie kun je vervolgens besluiten om ook te gaan studeren via Thuiscursus.

Over Thuiscursus

Thuiscursus maakt onderdeel uit van de NHOC, Nederlands Handels Opleidingen Centrum. De NHOC is weer een onderdeel van De Ondernemersschool. Thuiscursus staat bekend om het zeer uitgebreide aanbod van thuiscursussen, waarbij je begeleidt wordt door een docent. Via Thuiscursus word je in staat gesteld om snel en op praktische wijze een vak te leren. Na het behalen van je diploma kun je direct aan de slag.

Waarom kiezen voor Thuiscursus?

Er zijn voldoende redenen te benoemen waarom je voor Thuiscursus kiest. Je kunt op zeer flexibele wijze studeren en je diploma halen en de 350 aangeboden cursussen zijn zeer divers; van personal coach en fietsenmaker tot aan grafisch vormgever of autisme coach. Thuiscursus biedt volwassenopleidingen voor iedereen en er worden steeds voordelige all-in prijzen gevraagd voor de gedegen en goed begeleide cursussen. De kwaliteit is gegarandeerd goed en je mag bij Thuiscursus een gratis proefles volgen. Je krijgt bovendien les van professionals en de slagingskans is hoog bij deze aanbieder van cursussen.

Is Thuiscursus betrouwbaar?

Ja! Thuiscursus is een betrouwbare partij. Dit blijkt niet alleen uit de beoordelingen van mensen die al een cursus hebben gevolgd via deze specialist, dit blijkt ook uit het feit dat Thuiscursus hoort bij de CRKBO Geregistreerde Instellingen. Ook maakt het onderdeel uit van de Associatie voor Examinering. Thuiscursus is bovendien ISO 9001 2015 gecertificeerd. Daarmee heb je dus zonder meer te maken met een zeer betrouwbare onderneming.

Klantenservice en klachten

Hoewel Thuiscursus een zeer professionele partij is en de zaken doorgaans uitstekend geregeld zijn, kan er altijd een keer iets mis gaan. Dat kan reden zijn om een klacht in te dienen. Voor je dat doet is het verstandig om eerst de veel gestelde vragen goed door te nemen. Soms lossen problemen en klachten zich dan vanzelf op. Wil je toch een klacht indienen, dan kun je gewoon bellen met Thuiscursus. Je kunt bovendien een e-mail sturen met je klacht. In alle gevallen zal Thuiscursus er alles aan doen om de klacht weg te nemen. Klanttevredenheid is een groot goed voor deze specialist namelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Vaak geven beoordelingen van andere mensen de doorslag als je voor ene lastige keuze staat. Juist mensen die al een gebruik maakten van een bepaald product of dienst kun en je met praktische en onafhankelijke informatie de weg wijzen. Je neemt in elk geval een meer weloverwogen besluit en de kans op een verkeerde keuze wordt gereduceerd. In die wetenschap willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Veel tijd kost het je niet, maar je doet er andere mensen wel een heel groot plezier mee.

Reviews over Thuiscursus.nl
Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
MediaSchool logo
MediaSchool
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Thuiscursus.nl

Het bedrijf Thuiscursus.nl is geverifieerd door ons. De webshop thuiscursus.nl is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. Thuiscursus.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Thuiscursus.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van thuiscursus.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van thuiscursus.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Thuiscursus.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk en leerzaam

Ik heb hier vorig jaar mijn eerste cursus afgerond. Het is super leuk en leerzaam en er is veel keuze in wat er te doen valt. Ik heb ook lekker snel mijn diploma binnen gehaald dus ik ben super tevreden. Topp!

Geplaatst op: 06-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohammed V.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Thuiscursus.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
MediaSchool logo
MediaSchool
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Thuiscursus.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Thuiscursus.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Thuiscursus.nl actief?

Thuiscursus.nl is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Thuiscursus.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Thuiscursus.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie