Toms logo

Toms reviews, ervaringen en beoordelingen

Toms reviews, ervaringen en beoordelingen
571
Toms logo
Website
Toms
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Toms

Wil jij weten hoe Toms beoordeelt wordt en welke reviews er worden geschreven? Wij hebben alle reviews over Toms voor je verzameld. Niet alleen reviews over hoe de schoenen van Toms bevallen qua loopgemak en kwaliteit, maar ook over het contact met het bedrijf. Hoe snel werden de schoenen geleverd? Hoe was het bestelproces? Hoe ging men om met klachten? Allemaal vragen die mensen kunnen beantwoorden die ervaring hebben met Toms. Lees de reviews eerst door, zodat je daarna kunt beslissen of je wel of geen schoenen van Toms wilt bestellen.

Over Toms

Toms is een schoenenmerk dat in 2006 is opgericht door de Amerikaan Blake Mycoskie. Het is echter niet zomaar een bedrijf, het werkt namelijk met het One for One businessmodel. In de beginjaren betekende dit dat Toms bij iedere aankoop een paar schoenen weggaf aan arme kinderen. Blake kwam, toen hij in Argentinië was, in contact met straatkinderen die geen schoenen hadden en even later raakte hij in gesprek met vrouwen die vrijwilligerswerk deden en schoenen inzamelden voor kinderen. Het idee om ook zoiets te gaan doen, was er toen al snel. Blake startte al eerder bedrijven op, maar altijd vanuit commercieel oogpunt. Toms is daarentegen een bedrijf met een maatschappelijke kwestie. Door de jaren is het bedrijf steeds groter geworden. Er werden niet alleen schoenen gedoneerd, ook oogzorg en schoon water werden weggegeven. Naar eigen zeggen zijn al honderdmiljoen levens dankzij Toms verbeterd. In 2021 is de strategie iets gewijzigd. Zo gaat voortaan een derde van de winst naar sociale initiatieven, waaronder de geestelijke gezondheidszorg, beter onderwijs voor meer mensen en het beëindigen van vuurwapengeweld. Toms gelooft er in dat er een toekomst is waarin alle mensen de kans hebben om te groeien.

Waarom kiezen voor Toms

Door een paar schoenen van Toms te kopen, draag je dus direct een steentje bij aan de mooie initiatieven van het bedrijf, maar wat verkopen ze precies? Er zijn Toms voor zowel dames, heren als kinderen. Voor iedere doelgroep zijn er heel verschillende soorten schoenen. Voor vrouwen zijn er bijvoorbeeld espadrilles, ballerina’s, sneakers en pantoffels, en mannen kunnen onder andere kiezen uit sneakers, instappers en boots. Ook aan de kleintjes is gedacht met de meest schattige schoentjes al vanaf 0 jaar. Verschillende soorten schoenen dus, die er ook nog eens zijn in verschillende kleuren en met diverse printjes. Kies bijvoorbeeld voor een basis zwart paar ballerina’s of vrolijk je outfit op met een gestreept paar espadrilles. Sommige Toms zijn helemaal vegan, terwijl anderen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen én met milieuvriendelijke processen.

Is Toms betrouwbaar?

Doordat het een maatschappelijk bedrijf is, voelt het bedrijf direct al betrouwbaar, maar klopt dat wel? Op de website staat het Certified B Corporation logo. Dit wil zeggen dat Toms aan de hoogste standaarden voldoet op het gebied van sociale en ecologische impact. Op Trustpilot scoort het bedrijf echter niet heel hoog, namelijk 2,4 sterren. De meerderheid geeft hier aan niet heel blij met het bedrijf te zijn. Wel is het fijn dat, wanneer je een vraag hebt, je via meerdere wegen contact met ze op kan nemen. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam en heeft in Nederland ruim 150 verkooppunten.

Klantenservice en klachten

Doordat ze de meestgestelde vragen hebben beantwoord op de website, is de kans groot dat je daar al het antwoord op je vraag vindt. De aanwezige klantenservice van Toms is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Op dezelfde tijden is het ook mogelijk om met een medewerker te chatten. Ook kun je met behulp van het aanwezige contactformulier een bericht naar ze verzenden. Hierbij beloven ze dat ze zo snel mogelijk je bericht zullen beantwoorden. Tot slot kun je er ook voor kiezen om via sociale media in contact met Toms te komen en mocht je geen genoeg van ze krijgen, dan kun je je ook nog aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een paar schoenen van Toms in je bezit en heb je dus ervaring met het bedrijf? Hoe bevallen de schoenen je en hoe was het contact met het bedrijf? Schrijf een eerlijke review over jouw ervaring met Toms, zodat andere mensen dit kunnen lezen. Hiermee help je zeker weten anderen.

Reviews over Toms
Gerelateerde bedrijven
Van Arendonk logo
Van Arendonk
4 beoordelingen
6,3
Lureaux logo
Lureaux
3 beoordelingen
9,3
Dr. Martens logo
Dr. Martens
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Toms

Toms is geverifieerd door ons expert team. De webshop Toms bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Toms lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Toms. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Toms is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Toms. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Toms.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service

Nadat ik een aantal producten had besteld was ik vergeten om de kortings code toe te voegen. Na wat contact met de klantenservice kon de korting nog wel verrekend worden. Alles is verder goed binnen gekomen.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan O.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Toms
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Van Arendonk logo
Van Arendonk
4 beoordelingen
6,3
Lureaux logo
Lureaux
3 beoordelingen
9,3
Dr. Martens logo
Dr. Martens
2 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Toms een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Toms. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Toms actief?

Toms is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Toms reviews? Dan kunt u naar de website van Toms gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie