Ulla Popken logo

Ulla Popken reviews, ervaringen en beoordelingen

Ulla Popken reviews, ervaringen en beoordelingen
2242
Ulla Popken logo
Website
Ulla Popken
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Ulla Popken

Ben jij een vrouw met een grotere maat en ben je op zoek naar leuke, betaalbare, trendy mode? Dan kom je gegarandeerd bij Ulla Popken uit. Maar voor je bestelt in de webshop wil je natuurlijk graag meer weten of dit modemerk en de service dat het biedt. Dan ben je hier op de juiste plaats! Wij hebben alle reviews van Ulla Popken op een rijtje gezet op deze pagina. Lees snel verder over de ervaringen die andere kopers hebben met Ulla Popken en neem een weldoordachte beslissing om bij Ulla Popken te kopen.

Over Ulla Popken

Ulla Popken is onderdeel van de Popken Fashion Group, die vier merken vertegenwoordigt. Naast Ulla Popken zijn dit de merken GINA LAUREN, het mannenlabel JP1880 en het jongste modemerk Studio Untold. Ulla Popken staat voor kwalitatieve mode voor dames met een grotere maat die graag hun eigen smaak en ideeën uiten in hun kledij. Het merk heeft wereldwijd eigen filialen in meer dan 30 landen.

Waarom kiezen voor Ulla Popken?

Bij Ulla Popken vind je mode voor vrouwen die goed in hun vel zitten. Hun kleding loopt van maat 42 tot maat 68. De collectie wordt gekenmerkt door de perfecte pasvorm, een hippe snit, soepel vallende stoffen, innovatieve materialen, modieuze patronen en trendy kleuren. Door maandelijks nieuwe collecties te introduceren vind je bij Ulla Popken de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Stijlbewuste dames met een maatje meer vinden gegarandeerd hun gading bij Ulla Popken. Door gebruik te maken van duurzame materialen draagt Ulla Popken mee zorg voor de planeet. Hun materialen zijn duurzaam vervaardigd op basis van de Global Organic Textile Standard, de Standard 100 by Oeko-Tex en de Organic Content Standard. Daarnaast maakt het merk veelvuldig gebruik van gerecycleerde materialen.

Is Ulla Popken betrouwbaar?

Om de vraag of Ulla Popken betrouwbaar is te kunnen beantwoorden, moet je even op onderzoek gaan op de gekende platformen. Daar merk je dat de winkel middelmatige beoordelingen ontvangt. Vaak worden er problemen met betalingen en bestellingen genoemd. Uiteraard heeft iedereen een ander gevoel bij een bepaalde ervaring en is het belangrijk om je eigen gevoel te volgen als je bij Ulla Popken wilt kopen.

Klantenservice en klachten

Voor een antwoord op je vragen kun je in eerste instantie terecht op de pagina met de veelgestelde vragen. Heb je het antwoord niet gevonden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch op weekdagen tussen 8u en 19u en op zaterdag tussen 9u en 16u. Daarnaast is er een e-mailadres beschikbaar voor je vragen en klachten. Als je het gevoel hebt dat je klacht niet voldoende behandeld is, kun je contact opnemen met de Europese Commissie en hun forum voor online geschillen.

Wil jij ook Ulla Popken beoordelen?

Heb jij onlangs iets gekocht bij Ulla Popken? Heb je een goede ervaring met de pasvorm en de maatvorming van de kledij? Of liep er iets mis met je bestelling en moest je de klantenservice contacteren om het probleem op te lossen? Laat ons weten hoe je dit hebt aangepakt. Jouw ervaring, negatief of positief, is belangrijk voor andere potentiële kopers. Dankzij jouw review kunnen zij een goed overwogen beslissing nemen om wel of niet te kopen bij Ulla Popken.

Reviews over Ulla Popken
Gerelateerde bedrijven
Hunkemöller logo
Hunkemöller
32 beoordelingen
5,2
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Suitableshop logo
Suitableshop
7 beoordelingen
8,4
Gerelateerde blogartikelen
4,5
8% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Lees onze review over Ulla Popken

Ons team van experts heeft Ulla Popken geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Ulla Popken bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Ulla Popken is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Ulla Popken is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Ulla Popken. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Ulla Popken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik ben al 5 jaar een actieve koper

Ik wil iedereen waarschuwen die een bestelling plaatst bij Ulov Popken. Mogelijk krijgt u uw geld niet terug voor de geretourneerde goederen! Ik wacht al meer dan een maand. Maar dat is nog niet alles! Er kan gewoon geld van uw rekening worden afgeschreven! geen bestelling! Ik kreeg te horen dat er een systeemstoring was. Maar het geld is nooit teruggestort op mijn rekening! Ik wacht al een maand! Ik heb 4 klachten geschreven. Geen antwoord.

Geplaatst op: 19-10-2023
Laatst bewerkt op: 19-10-2023
Geschreven door: Jelena D.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Duitse bezetting

een oplichterbende nooit meer .

Geplaatst op: 23-08-2023
Laatst bewerkt op: 23-08-2023
Geschreven door: Hrist N.

6 / 10
3/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Oplichters

Ik heb kleding besteld en middels ideal betaald. Blijkbaar is er in het bestelproces iets fout gegaan. Hierdoor heb ik wel betaald, maar is er door Ulla Popken geen bestelling ontvangen. Ulla Popken is niet in staat om het bedrag dat ik betaald heb per direct terug te storten. Ik moet 8 dagen wachten en als het dan nog niet op mijn rekening staat pas dan gaan ze onderzoeken wat er aan de hand is. Na een paar keer heen en weer bellen wordt mij doodleuk medegedeeld dat het niet 8 kalenderdagen zijn maar 8 tot 10 werkdagen. Ik ben ondertussen 5 werkdagen heen en weer discusieren verder en ik heb nog geen geld retour ontvangen en mijn bestelling zijn ze ook kwijt.

Geplaatst op: 11-05-2023
Laatst bewerkt op: 11-05-2023
Geschreven door: Hanneke

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een ramp.

Koop hier niet en betaal zeker niet vooraf !!!!!

Geplaatst op: 14-10-2022
Laatst bewerkt op: 14-10-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onvriendelijke na behandeling

Zeer onwetend personeel. Had dingen retour gestuurd. Heb 2 keer gebeld! Weten zelf niets. Met de vraag? Wat ik juist moet betalen. Nog maar eens gebeld. Krijg je te horen dat het een incassoburo 4 x een brief gestuurd heeft. Wat niet waar is. Krijg 1 nummer waar ik zelf moet heen bellen. Die hebben vandaag voor de eerste keer 1 brief gestuurd. Die is bus nog onderweg! Moet ik alles nagaan?????? Raar heel raar !!!! NOOIT OF NOOIT MEER ULLA POPKEN VOOR MIJ!
ZE STUREN OOK ALLES VEEL LATER OP. DUS WIE IS HIER IN FOUT.
LET OP MET DEZE FIRMA

Geplaatst op: 15-09-2022
Laatst bewerkt op: 15-09-2022
Geschreven door: Esther C.

4 / 10
1/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer ontevreden

De kwaliteit van hun kleding is prima, maar de levertijd is te lang en vooral de afhandeling achteraf is rampzalig. een factuur waar iets fout gegaan is met het berekenen van de retours levert al direct de nodige aanmaningskosten. En als je die mail toevallig over het hoofd ziet, komen er nog eens kosten bij.
Voor mij nooit meer Ulla

Geplaatst op: 20-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kurt

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
NIET KOPEN

een ster geven is eigenlijk nog teveel

Besteld in april, termijn van levering en wat extra afgewacht. Dan ...
Vele mails zonder antwoord. Reviews gelezen op trust...
Toch maar geld terug gevraagd eind mei. Belofte van binnen de 5-8 werkdagen terug op de rekening.
Periode ook weer ruim afgewacht... NIKS
Terug verschillende malen contact gezocht. 14/6 belofte terug dat het terug gestort ging worden. NIKS
Niet kopen zonder paypall of je bent je geld dus kwijt.
ONBETROUWBAAR !!!

Geplaatst op: 21-06-2022
Laatst bewerkt op: 21-06-2022
Geschreven door: Coopman L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service en geen betaling meer via overschrijving

Slechte service / geen betaling via overschrijving
Sedert enkele weken kan ik bij bestelling niet meer kiezen voor betaling via overschrijving. Na verschillende mails en telefoons heen en weer kan er mij niemand uitleg geven over waarom dit niet meer kan. Wel werd er gezegd dat verschillende klanten dit probleem hebben. Het zou om een informaticaprobleem gaan. Verschillende mensen van de klantenservice spreken elkaar tegen. Het zou zo vlug mogelijk in orde komen, dan kan het weer toch niet, dan komt het toch in orde maar ze kunnen niet zeggen wanneer, enz.... Zijn kortaf aan de telefoon, zitten te zuchten, excuseren zich niet bij fouten.
Bestelling die binnen 2-3 dagen zou geleverd worden is er na twee weken nog niet. De bestelling 'staat nog in wacht'. Ook hier geen verdere duidelijke uitleg. Vroeger goede service, maar de laatste tijd is het heel erg aan het worden! Je koopt beter ergens anders!

Geplaatst op: 28-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondoorzichtig

Geen bevestiging van bestelling.
Niet aangeven wanneer iets in nalevering staat.
Zelf bellen wanneer iets wordt geleverd.
En maar afwachten.

Geplaatst op: 26-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ulla popken, een onbetrouwbare site!!!!

Deze kledingwinkel op internet is niet te vertrouwen, ze zijn achterbaks en liegen erop los om hun gelijk te halen.
Wij, als klant, hebben altijd alles netjes binnen de tijd retour gestuurd en de artikelen die we wilden houden op tijd betaald.
Echter, één keer is een retour zending niet goed aangekomen en meteen werden er aanmaningskosten berekend, schandalig.
Zo ga je niet met vaste klanten om!!

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Nee, nooit meer iets bestellen bij Ulla popken!!!!!!

Dit kleding bedrijf is zo onbetrouwbaar, wij, als klant, moesten artikelen betalen omdat we het retour etiket kwijt waren.
Veel e-mail contact gehad, ook vaak telefonisch contact gehad, maar het mocht niet baten.
Meteen 7 euro erbij op, toen nog eens 8 euro erbij, belachelijk toch, wat een losers!!!

Geplaatst op: 17-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Barbara H.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Buikshirt besteld voor mijn man. Veel te groot. Teruggestuurd en geen nieuwe besteeling gedaan. Krijg alsnog een ander shirt toegestuurd waar ik niet om Buikshirt besteld. Bleek veel te groot. Teuggestuurd. GÉÉN nieuwe bestelling gedaan. Krijg ongevraagd ander shirt toegestuurd. Bovendien 3 euro duurder. Hierover contact gehad met klantenservice en dan wordt er geïrriteerd geantwoord: stuur het shirt dan maar terug. Hoef ik in principe niet te doen, maar uiteindelijk toch maar de factuur betaald om van het gezeur af te zijn. Dit is nog niet eens het hele verhaal, maar zal hier dus NOOIT meer iets bestellen

Geplaatst op: 16-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lies V.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Er blijven aanmaningen komen voor geretourneerde artikelen

Zie hierboven

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pn V W.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Ulla Popken
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hunkemöller logo
Hunkemöller
32 beoordelingen
5,2
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Suitableshop logo
Suitableshop
7 beoordelingen
8,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ulla Popken een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over Ulla Popken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,5 gekregen, waarbij 8% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ulla Popken actief?

Ulla Popken is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Ulla Popken reviews? Dan kunt u naar de website van Ulla Popken gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie