Vanillestokjes logo

Vanillestokjes reviews, ervaringen en beoordelingen

Vanillestokjes reviews, ervaringen en beoordelingen
1143
Vanillestokjes logo
Website
Vanillestokjes
Categorie
Eten & drinken

Reviews en ervaringen Vanillestokjes

Zo goed als alle producten in de supermarkt die vanille in zich dragen bedoelen daarmee dat ze synthetische vanille bevatten. De echte vanillestokjes zijn een duidelijke minderheid maar absoluut wel waar de professional of amateur met standaarden voor kiest. Ben jij op zoek naar echte vanillestokjes? Dan vind je bij Vanillestokjes.be exact wat je zoekt. Maar is het echt zo’n verschil? Wat vertellen hun klanten over Vanillestokjes? Wat zijn hun ervaringen met dit bedrijf? Hoe beoordelen zij de kwaliteit en de service? Op deze pagina hebben wij tal van reviews over Vanillestokjes op een rij gezet om die vragen te helpen beantwoorden!

Over Vanillestokjes

Vanillestokjes.be is een website die gespecialiseerd is in de verkoop van echte vanillestokjes. Het bedrijf importeert dit type zwarte goud rechtstreeks uit landen als Madagaskar, Indonesië, Papoae-Nieuw-Guinea, Oeganda, Mexico en ga zo maar door. Het doel van Vanillestokjes is om duurzame en kwalitatieve vanille te leveren aan eenieder die de rijke en diepe smaak van echte vanille weet te waarderen. Er wordt geleverd aan particulieren, aan bedrijven, aan groothandelaar en natuurlijk ook aan de horeca. Vanillestokjes.be gaat daarbij uit van twee duidelijke principes. Een eerste principe is dat ze gaan voor duurzame vanilleteelt. Dat betekent dat alle stokjes in het assortiment 100% lokaal gekweekt worden en de producenten er ook een eerlijke prijs voor krijgen. Het tweede principe is een uitstekende klantenservice die zeven dagen op zeven bereikbaar is. Een vlotte communicatie is immers de basis van een goede relatie.

Waarom kiezen voor Vanillestokjes?

Bij Vanillestokjes vind je dus een ruim assortiment aan vanillestokjes en aanverwanten uit heel wat uithoeken van de wereld. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: vanillestokjes, budget vanillestokjes, vanilleproducten, bak- en kookingrediënten en promoties. Je vindt er ook cacaoboter, vanillesuiker, saffraan en diverse extracten die in de keuken goed van pas komen voor wie serieus met het vak bezig is. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je van gratis verzending bij een aankoop van minstens honderd euro. Voor bestellingen onder dit grensbedrag betaal je 4,99 euro verzendkosten. Goed om te weten is dat er bij elke bestelling een persoonlijke kortingscode mee wordt gegeven voor vervolgaankopen. In de regel bedraagt de levertijd 1 à 2 werkdagen. 95% van de bestellingen wordt dan ook binnen de twee werkdagen geleverd. Wil je na jouw aankoop toch nog annuleren? Dan heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

Is Vanillestokjes betrouwbaar?

Vanillestokjes.be is een webshop die al jaren in het vak zit en in die tijd een betrouwbare leverancier voor heel wat bedrijven en bekende horecazaken is geworden. Ze hebben dus ook een goede reputatie hoog te houden. Bovendien vind je op de webshop heel wat contactgegevens terug en beschikt Vanillestokjes over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen. Ook is het zo dat Vanillestokjes aangesloten is bij het bekende keurmerk WebwinkelKeur waar je ook heel wat reviews over het bedrijf terug kunt vinden. Ten slotte kan je bij Vanillestokjes veilig betalen in jouw eigen en vertrouwde bankomgeving. Er is dus geen enkele reden om geen vertrouwen te hebben in Vanillestokjes!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over vanille, over Vanillestokjes, zit je met een probleem of zoek je gewoon advies? Dan kan je altijd de klantenservice van Vanillestokjes contacteren. Dat kan per mail en je kunt ook telefonisch contact opnemen met het bedrijf. De klantenservice van Vanillestokjes is zeven dagen op zeven bereikbaar en geeft in de regel binnen enkele uren een antwoord op vragen en/of problemen. Heb je een klacht? Dan stuur je deze bij voorkeur per mail op. Ook hier krijg je binnen de werkdag een antwoord of voorstel tot compromis op. Leidt dit niet tot een oplossing? Dan kan je contact opnemen met de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur. Het geschil wordt dan aan de geschillencommissie voorgelegd wiens uitspraak over de materie bindend is.

Wil jij ook beoordelen?

Zweer jij bij echte vanillestokjes bij het koken? En heb je dan ook al enige ervaring met de service van Vanillestokjes? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt. Schrijf jouw beoordeling over Vanillestokjes in de vorm van een review op deze pagina. Hoe is de kwaliteit van de producten? Hoe zit het met de levertijd? Kan je effectief altijd terecht bij de klantenservice en helpen ze je dan ook vriendelijk verder? Op basis van jouw review kunnen toekomstige bezoekers een correcte inschatting van Vanillestokjes maken!

Reviews over Vanillestokjes
Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Heatsupply logo
Heatsupply
4 beoordelingen
7,3
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Vanillestokjes

Het bedrijf Vanillestokjes is geverifieerd door ons. De webshop Vanillestokjes is al sinds 2017 een betrouwbare partij om te bestellen. Vanillestokjes is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vanillestokjes maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Vanillestokjes is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Vanillestokjes te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed en vers

Erg tevreden over deze website. De producten zijn ook erg scherp geprijsd en ik ben hier ook erg tevreden over. Alles voldoet aan de verwachtingen en alles is ook van een super goede kwaliteit.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rayan V.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vanillestokjes
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Heatsupply logo
Heatsupply
4 beoordelingen
7,3
Frisland logo
Frisland
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vanillestokjes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vanillestokjes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vanillestokjes actief?

Vanillestokjes is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Vanillestokjes reviews? Dan kunt u naar de website van Vanillestokjes gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie