Verisure logo

Verisure reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Verisure reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2816
Verisure logo
Website
verisure.be
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Verisure

Een optimale beveiliging van je woning of bedrijf — het kan een uitdagende opgave zijn. Bij Verisure biedt men talrijke oplossingen op maat. Het gaat om een investering, één die je uiteraard best doordacht aanvat. Om je te helpen het overzicht te bewaren, gieten we alles wat je moet weten over Verisure samen. In welke mate reken je op betrouwbaarheid? Waarin maakt Verisure het verschil? Vandaag ontdek je het allemaal.

Over Verisure

Verisure beschermt miljoenen woningen en bedrijven en dit zowel op nationaal als internationaal niveau. Het evolueerde stilaan maar zeker naar een onafhankelijk orgaan, na lancering omstreeks 1988 te Malmö (Zweden). Verisure maakt actief onderdeel uit van Securitas Direct en staat in hoogstaande kwaliteit aan producten én diensten binnen de branche van beveiliging. De systemen in kwestie worden 24/7 verbonden met een meldkamer — een professioneel team staat in een mum van tijd voor je klaar. Dit team omvat maar liefst 10.000+ werknemers en werkt nauw samen vanuit jarenlange expertise. Verisure werkt op grootschalig terrein — je maakt er aanspraak op binnen Europa, Verenigd Koninkrijk en ook binnen Zuid-Amerika kent het bedrijf een groei.

Waarom kiezen voor Verisure

Wat Verisure belooft, maakt het ook waar. Verisure biedt een brede waaier aan oplossingen inzake beveiliging. Diensten en producten worden doorlopend beschikbaar gesteld en dit zowel aan particulieren als bedrijven. De producten zijn vaak technologisch van aard — hierdoor verbind je ze gemakkelijk met andere toestellen. Benieuwd naar een greep uit het aanbod? Een water-, foto- en rookdetector, bewakingscamera, nachtcontrole en overvalknop vormen slechts enkele voorbeelden. Verisure's werking gaat uit van een spoedige afhandeling. Een team staat zowel overdag als 's nachts paraat en mobiel.

Is Verisure betrouwbaar?

Verisure straalt meerdere waarden uit. Een uitstekende kwaliteit van alarmsystemen, een vlotte afhandeling van installatie en onderhoud, evenals het voortdurend aanscherpen ervan zijn pijlers die hoog in het vaandel gedragen worden. Passie, innovatie, vertrouwen, samenwerking én bijdrage - deze waarden vormen het ultieme kompas waarmee men het dagelijkse gebeuren navigeert. Na rondvraag binnen je nabije omgeving bots je ongetwijfeld op enthousiasme. Dankzij het uitgebreide aanbod biedt Verisure voor werkelijk iedere beveiligingsvraag wel een product of dienst. Camera's en systemen werder zodanig ontworpen dat je privacy en veiligheid als klant gegarandeerd wordt. Samen met Verisure's overige waarden staat dit gegeven prioritair binnen hun aanpak.

Klantenservice en klachten

Wens je Verisure te contacteren naar aanleiding van een vraag, bemerking of klacht? Vraag je graag een offerte of andere inschatting aan? Indien je reeds klant werd, reken je op telefonische ondersteuning. Ook een overzicht aan veelgestelde vragen brengt verdere duiding, evenals verscheidene beveiligingsadviezen. Daarnaast beschikt Nederland over maar liefst 20 fysieke kantoren, waar een team je tijdens openingsuren bijstaat.

Wil jij ook beoordelen?

Op basis van ervaringen van zij die je voorgingen, kreeg je vandaag een helder beeld over Verisure en bijhorende kwaliteiten. Ging je ondertussen met hen in zee en ben je tevreden? Aarzel niet en leg een eigen beoordeling vast. Het helpt anderen weer verder.

Reviews over Verisure
Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Wallester logo
Wallester
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Verisure

Verisure is geverifieerd door ons expert team. De webshop Verisure bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Verisure lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Verisure. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Verisure is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van verisure.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Verisure.

Geplaatst op: 26-05-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
SUPER !!!

Maandagmiddag gebeld voor een bezoek te regelen, zelfde dag om 15u al iemand ter plaatse. Onze ouders samen met mij (dochter) kregen een duidelijke uitleg van verkoper Robin en hebben datzelfde moment beslist om te kiezen voor wat er ons was voorgesteld. Datzelfde moment al een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Deze middag is hij de installatie komen doen met assistent Zino. Hebben dat heel netjes gedaan geen stofje te vinden, samen nog de app geïnstalleerd en na een paar uurtjes was alles klaar. Het waren 2 fijne mensen om in huis te hebben, dat hebben we bij het afscheid ook aan hun meegegeven, we waren heel tevreden met onze keuze.

Geplaatst op: 04-07-2024
Laatst bewerkt op: 04-07-2024
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Duidelijk advisering

De adviseringen die de website geeft zijn erg duidelijk en goed. Hierdoor heb ik goed een beslissing kunnen nemen. De aanleg is super netjes en er werd voldoende tijd genomen voor de uitleg die ze gaven!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suze S.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Verisure
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Wallester logo
Wallester
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Verisure een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Verisure. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Verisure actief?

Verisure is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Verisure reviews? Dan kunt u naar de website van Verisure gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie