Youbahn logo

Youbahn reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Youbahn reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2941
Youbahn logo
Website
youbahn.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Youbahn

Wie flexibel wil werken in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht kan prima een beroep doen op Youbahn. Speciaal voor jou hebben we de reviews en ervaringen over deze specialist voor je doorgenomen en samengevat. Op basis van die informatie kun je besluiten om ook zaken te gaan doen met Youbahn.

Over Youbahn

Youbahn is een erkend uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Youbahn is als geen ander in staat om opdrachtgevers en flexwerkers te koppelen. Voor opdrachtgevers biedt het handvatten, overzicht en transparantie en flexwerkers kunnen door gebruik te maken van het platform helemaal zelf bepalen waar en wanneer zij willen werken. Met Youbahn bouwen flexwerkers ook gewoon pensioen op, zijn ze verzekerd en worden eveneens vakantiedagen opgebouwd.

Waarom kiezen voor Youbahn?

Zeker als je op zoek bent naar werk binnen callflex & officesupport, logistiek en productie, schoonmaak en zorg, horeca en events, retail, tuinbouw en zorg, is Youbahn het perfecte platform. Je vindt altijd werk bij jou in de buurt en werkt alleen op die momenten dat jij ook echt wilt werken. Je krijgt als je voor Youbahn kiest elke week salaris en je kunt elke week opnieuw weer kiezen uit nieuwe shifts. Je geniet bovendien alle vrijheid en bepaalt zelf waar, wanneer en hoeveel jij wilt werken. Je maakt een account, reageert op een shift en gaat aan het werk.

Is Youbahn betrouwbaar?

Op basis van de beoordelingen kunnen we gerust stellen dat Youbahn zeer betrouwbaar is. Die opinie is ook te staven aan een aantal zaken. Zo is Youbahn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen en voldoet het aan de Nen-norm 4400-1 voor de uitzendbranche. Dan weet je dus zeker dat de verplichtingen richting de Belastingdienst nagekomen worden. Als opdrachtgever kun je dus niet aansprakelijk gesteld worden. Bovendien is Youbahn een onderdeel van ADG. Met ruim veertigduizend medewerkers geldt ADG meteen als een van de grootste werkgevers van ons land. Ook de partners waarmee Youbahn werkt, geven vertrouwen. Wat dacht je van bijvoorbeeld de Rai, Makro, Jack’s, Hello Fresh, Cool Blue en Jumbo?

Klantenservice en klachten

Ook de klantenservice is bij Youbahn uitstekend verzorgd. Mocht je een klacht in willen dienen, dan kan dat schriftelijk. Je kunt ook voor de snelle optie kiezen en gebruik maken van de live chat functie op de website. Je kunt ook gewoon een telefoontje plegen naar Youbahn, dat ook een handige app aanbiedt voor zowel gebruikers van Apple als mensen met een Android apparaat. Lees wel eerst altijd de vele gestelde vragen voor je contact zoekt. Wellicht dat zo je probleem al opgelost kan worden, want de FAQ geeft je het antwoord p de meeste vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Het is prettig dat je bij twijfels over een product of dienst de beoordelingen van mensen die er al gebruik van maakten door kunt nemen. Het geeft je onafhankelijke informatie en je leest er precies die dingen die je graag wilt lezen. Zo helpen beoordelingen je echt bij het maken van de juiste keuzes. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Dan namelijk kun je andere mensen ook helpen als die lastige keuzes moeten maken.

Reviews over Youbahn
Gerelateerde bedrijven
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Youbahn

Youbahn is geverifieerd door ons expert team. De webshop Youbahn bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Youbahn lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Youbahn. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Youbahn is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van youbahn.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Youbahn.

Geplaatst op: 05-07-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed concept

Het gemak wat deze app biedt bevalt me erg goed. Het is erg fijn om alleen op de tijden te hoeven werken wanneer je zin hebt. Het uurtarief is ook relatief hoog voor studenten en je wordt ook wekelijks uitbetaald wat erg fijn is.

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nora S.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Youbahn
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NordVPN logo
NordVPN
4 beoordelingen
7,5
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Youbahn een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Youbahn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Youbahn actief?

Youbahn is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Youbahn reviews? Dan kunt u naar de website van Youbahn gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie