YouGov logo

YouGov reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
YouGov reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
629
YouGov logo
Website
yougov.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen YouGov

Ben jij op zoek naar een makkelijke en leuke manier om online geld te verdienen? YouGov betaalt jou voor je mening. YouGov is een internationale onderzoeksdata- en analysegroep dat bedrijven een datagestuurd aanbod aanbiedt. Deze data ondersteunt en verbetert een breed spectrum van marketingactiviteiten van een klantenbestand, waaronder media-eigenaren, merken en mediabureaus. YouGov werkt samen met enkele van 's werelds meest erkende merken. Ontdek meer over YouGov door de beoordelingen over dit bedrijf te lezen. Wij hebben de reviews van YouGov op een rijtje gezet. Lees direct wat de ervaringen van andere consumenten zijn voordat je besluit om voor dit bedrijf aan de slag te gaan.

Over YouGov

De missie van YouGov is het leveren van een continue stroom van nauwkeurige gegevens en inzicht in wat de wereld denkt, zodat bedrijven, overheden en instellingen de mensen en gemeenschappen die hen ondersteunen beter kunnen dienen. De visie van het Engelse bedrijf is dat YouGov-gegevens een gewaardeerde openbare bron is die dagelijks door honderden miljoenen mensen wordt gebruikt, waardoor intelligente besluitvorming en geïnformeerde gesprekken mogelijk worden. YouGov staat bekend als pionier op het gebied van online marktonderzoek en heeft een sterke reputatie op het gebied van gegevensnauwkeurigheid en innovatie. Als je besluit om voor YouGov te gaan werken, kun je je aanmelden op de Nederlandse website. Vervolgens zal je een uitnodiging ontvangen om vragen te beantwoorden over uiteenlopende onderwerpen. Dit kan via de email of in de gratis YouGov app. Iedere keer dat je een enquête invult, ontvang je punten. Deze kun je vervolgens inruilen voor een vergoeding.

Waarom kiezen voor YouGov

Met een eigen wereldwijde panel van meer dan 11 miljoen geregistreerde leden in meer dan 40 markten voorziet YouGov haar klanten dagelijks van duizenden gegevens over de houding, meningen en gedrag van consumenten. De YouGov Cube is een unieke single-source connected-databibliotheek die meer dan tien jaar aan longitudinale data bevat. Ze maken gebruik van deze gegevens met behulp van hun eigen onderzoeksexpertise, waaronder de unieke toepassing van Multilevel Regression with Post-stratification (“MRP”)-methodologie, om nauwkeurige voorspellingen te doen op een gedetailleerd niveau.

Is YouGov betrouwbaar?

YouGov-gegevens worden regelmatig door journalisten van over de hele wereld geraadpleegd en dit bedrijf is de meest geciteerde bron voor marktonderzoek in het Verenigd Koninkrijk. Het Engelse bedrijf heeft een eigen panel van meer dan 11 miljoen geregistreerde leden wereldwijd en activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Europa, het Midden-Oosten, India en Azië-Pacific. Dit maakt van YouGov een van 's werelds grootste onderzoeksnetwerken.

Klantenservice en klachten

Er zijn zeer veel gegevens te vinden op de website van YouGov. Neem contact op met het team van de klantenservice voor meer informatie over hoe de oplossingen en producten van YouGov je verder kunnen helpen.

Wil jij ook beoordelen?

Vul jij enquêtes in voor geld of heb jij wel eens gebruik gemaakt van de data van YouGov? Deel jouw YouGov ervaring direct op deze pagina om andere mensen goede informatie te geven over dit bedrijf. Door reviews krijg je namelijk een goed beeld van de werkwijze van YouGov.

Reviews over YouGov
Gerelateerde bedrijven
NHA logo
NHA
17 beoordelingen
4,4
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
CentrumvoorAvondonderwijs logo
CentrumvoorAvondonderwijs
5 beoordelingen
6,8
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over YouGov

YouGov is geverifieerd door ons expert team. De webshop YouGov bestaat al sinds 2000 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is YouGov lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via YouGov. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van yougov.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van yougov.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van YouGov.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ik geloof erin

Ik geloof dat YouGov een onafhankelijke enquête/mening/opmerkingen is die nuttig is voor elk persoon in het VK en over de hele wereld. Tot nu toe ben ik blij en genoten van vragen en antwoorden. Mijn beste wensen voor YouGov en het succes ervan.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kyara K.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over YouGov
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
NHA logo
NHA
17 beoordelingen
4,4
FormationaDistance logo
FormationaDistance
1 beoordeling
10
CentrumvoorAvondonderwijs logo
CentrumvoorAvondonderwijs
5 beoordelingen
6,8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is YouGov een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over YouGov. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is YouGov actief?

YouGov is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) testen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de YouGov reviews? Dan kunt u naar de website van YouGov gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie