Yoursminc logo

Yoursminc reviews, ervaringen en beoordelingen

Yoursminc reviews, ervaringen en beoordelingen
369
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Yoursminc

Yoursminc is geverifieerd door ons expert team. De webshop Yoursminc bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Yoursminc lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Yoursminc. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Yoursminc is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Yoursminc te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super vergelijker

Ik heb via deze website een aantal boekhoudpakketten vergeleken en dat ging erg gemakkelijk via de vergelijker die op de website te vinden viel. Het was erg duidelijk en heb alles snel kunnen vinden!

Geplaatst op: 07-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hidde G.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yoursminc
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
World of Tanks logo
World of Tanks
7 beoordelingen
5,4
HRKGame logo
HRKGame
1 beoordeling
10
Wallester logo
Wallester
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yoursminc een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Yoursminc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yoursminc actief?

Yoursminc is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Yoursminc reviews? Dan kunt u naar de website van Yoursminc gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie