Moneymiljonair logo

Moneymiljonair reviews, ervaringen en beoordelingen

Moneymiljonair reviews, ervaringen en beoordelingen
31
Moneymiljonair logo
Website
Moneymiljonair
Categorie
Diensten

Moneymiljonair ervaringen

Ben je op zoek naar Moneymiljonair ervaringen? Je leest ze hier.

Over Moneymiljonair

Bij Moneymiljonair kun je punten sparen met het doen van bepeaalde handelingen. Je spaar geen euro’s, maar zogenaamde parels. De leden van Moneymiljonair ontvangen dagelijks mails waar zij parels voor kunnen ontvangen. Als ze aan de campagne meedoen die in de mail wordt weergeven krijgt een lid van Moneymiljonair extra parels. Je kunt meedoen en parels verdienen door bijvoorbeeld een kraslot te kopen, mails te lezen, profielen in te vullen, diverse websites te bezoeken of mee te doen met een bingo. De Nederlandse versie van Moneymiljonair, dat zichzelf oveirgens ziet als het beste spaarprogramma in Nederland, is in 2000 opgericht en is daarmee een van de oudere spaarprogramma’s in Nederland. Ze werken op dit moment samen met circa 2000 partners. Bij de Nederlandse versie van Moneymiljonair zijn het grootste gedeelte van de leden vrouw. De parels die leden verzamelen kunnen ze gebruiken om cadeaus mee te verzilveren. 1 miljoen parels staat bijvoorbeeld voor ongeveer 12 a 13 euro. Verder kun je van de verzamelde cadeaus andere leuke presentjes kopen.

Moneymiljonair reviews

Moneymiljonair heeft vele tienduizenden leden (gehad). Op basis van deze ervaringen kun je min of meer bepalen of Moneymiljonair iets voor jou is. Wellicht zie je hier een kans om geld te verdienen. Je moet je echter niet rijk rekenen, want je moet er ook iets voor doen. Om een paar euro te verdienen moet je wel wat werk verzetten. Het is eigenlijk een spaarpot die je langzaam vult met het doen van bepaalde handelingen.

Heb jij Moneymiljonair ervaringen?

Aangezien al vele duizenden mensen in het verleden en ook nog momenteel lid zijn geweest van Moneymiljonair kun je voldoende ervaringen vinden op het internet. Als jij ook ervaringen hebt met een spaarprogramma als Moneymiljonair horen wij dit graag. Zo kun je met jouw mening mensen laten weten of ze voor Moneymiljonair moeten kiezen of juist voor een ander spaarprogramma.

Gerelateerde bedrijven
TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen
7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Moneymiljonair

Moneymiljonair is geverifieerd door ons expert team. De webshop Moneymiljonair bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Moneymiljonair lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Moneymiljonair. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Moneymiljonair is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Moneymiljonair. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Moneymiljonair.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zodra je een leuk bedrag gespaard hebt wordt je account geblokkerd!!!NIet normaal!!!

Al bijna 2 jaar lid van, elke dag geklikt op mails en nu pas achtergekomen dat account is geblokkeerd en uiteraard verder geen uitleg van de klantenservice.

Geplaatst op: 10-06-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sabrina

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Punten sparen en voordeeltjes pakken

Elke dag krijg ik leuke aanbiedingen en kan ik vanuit huis leuk geld bijverdienen. Af en toe koop ik ook daadwerkelijk wat.

Ben al 3 jaar lid en heb al aardig wat parels gespaard. Is toch lekker om je voordeeltjes te pakken.

Echt een heel leuk concept en ben al vanaf het begin een echte fan.

Doe jezelf een plezier en schrijf je ook in. Je bespaard niet alleen veel geld maar je kan zelfs geld verdienen:)

Geplaatst op: 25-04-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke aanbiedingen

Dagelijks krijg je echt leuke en scherpe aanbiedingen en daar heb ik al vele malen van geprofiteerd.

Via de site kun je voor parels sparen en die zijn geld waard. Super leuk en heb al heel wat parels gespaard!

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Moneymiljonair
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
Tegelmegashop logo
Tegelmegashop
2 beoordelingen
9
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Moneymiljonair een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Moneymiljonair. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Moneymiljonair actief?

Moneymiljonair is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Moneymiljonair reviews? Dan kunt u naar de website van Moneymiljonair gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie