YourSurprise logo

YourSurprise reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
YourSurprise reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2062
YourSurprise logo
Website
yoursurprise.be
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen YourSurprise

In het leven vier je maar al te graag tal van mijlpalen met vrienden, familie en collega’s. Wellicht heeft je beste vriend onlangs laten weten voor het eerst vader te worden, je dochter heeft haar eerste huis gekocht of je zoon of dochter gaat binnenkort voor het eerst naar de middelbare school. Wat je situatie ook is, je viert het maar al te graag met een speciaal cadeau. YourSurprise speelt hier perfect op in. Je hebt op de website van YourSurprise namelijk de keuze uit een onwijs breed aanbod aan producten die je volledig kunt personaliseren met een eigen foto. Naar wat voor soort cadeautje ben je precies op zoek?

Over YourSurprise

Wist je dat YourSurprise ooit is begonnen met gepersonaliseerde liedjes op een zolderkamer? Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste online webwinkel op het gebied van gepersonaliseerde cadeaus. Je hebt tegenwoordig de keuze uit een breed assortiment van meer dan 1500 cadeaus voor tal van leuke gelegenheden. Je weet hierdoor altijd zeker dat je in de webshop een toffe verrassing voor iedere gelegenheid kunt vinden.

Waarom kiezen voor YourSurprise

In de webshop van YourSurprise heb je de keuze uit onder meer gepersonaliseerde boeken, handige glazen, kookcadeaus, baby- en kindercadeaus. Heb je het perfecte item gevonden dat je graag als cadeautje wilt geven? Tijdens het bestelproces kun je het artikel heel eenvoudig verder personaliseren met een eigen foto en persoonlijke tekst. Je hebt hierdoor binnen een paar minuten het perfecte cadeautje samengesteld voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum, bedankmoment, of feestdagen als Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerst.

Is YourSurprise betrouwbaar?

Veel mensen zijn te spreken over de service van YourSurprise. Je profiteert altijd van gratis verzending bij besteding van € 50,-. Plaats je op werkdagen voor 16:00 uur je bestelling, dan ontvang je deze de volgende dag al in huis! Ieder cadeau is van hoge kwaliteit en wordt netjes aan de deur bezorgd. Bekijk gerust eens het assortiment online en laat je inspireren met de mogelijkheden die er zoal zijn. Het cadeau kan bezorgd worden zonder factuur.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk zo zijn dat je vragen of klachten hebt over een van de producten uit het assortiment. De klantenservice is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 22:00 uur. Op zaterdag staat het team je graag te woord tussen 8:30 en 17:00 uur en op zondag tussen 10:00 en 16:00 uur. Liever mailen? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Er wordt altijd graag met je meegedacht en je bent altijd zeker van een goede service op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs een gepersonaliseerd cadeau uitgezocht via YourSurprise? In dat geval is de kans erg groot dat je een onwijs leuke reactie van de ontvanger hebt gekregen. Laat je review online achter en maak anderen net zo enthousiast als je zelf bent over het door jou uitgezochte product.

Reviews over YourSurprise

Gerelateerde bedrijven

Tenstickers logo
Tenstickers
8 beoordelingen
5,5
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10
Buyagift logo
Buyagift
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

8
70% zou hier weer kopen
14 beoordelingen
Lees onze review over YourSurprise

Ons team van experts heeft YourSurprise geverifieerd op een aantal punten. De webshop van YourSurprise bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. YourSurprise is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

YourSurprise is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van yoursurprise.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van YourSurprise.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig

Gister een persoonlijk cadeau gemaakt, uit een groot assortiment. Vandaag al in huis en ziet er TOP uit. Erg blij mee. Ga ik zeker vaker gebruik van maken>

Geplaatst op: 16-07-2022
Laatst bewerkt op: 16-07-2022
Geschreven door: Mieke B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantendienst 11/10!!

Klantendienst 11/10!! Ik had een cadeau gekocht voor moederdag en ben dit gaan afgeven tot we ontdekten dat er 2 pakketten waren, wat ik al raar vond. Toen we het pakketje open deden zat mijn cadeau erin, deden het 2de pakketje open en daar was het pakketje van een andere persoon. Ik heb de klantendienst hierover verwittigd aangezien het voor een vrouw haar allereerste moederdag ging moest ik hier iets aan doen. De klantendienst is direct kunnen beginnen aan een nieuwe te maken na gegevens te kunnen doorgeven van de andere persoon. Daarnaast mocht ik het pakketje zelf dan ook houden (repen chocolade)

Geplaatst op: 06-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Shana W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Gepersonaliseerde geschenken goede prijs, mooie afwerking en levering

Heb reeds meerdere dingen besteld met foto of gegraveerde naam en steeds correct qua afwerking, verpakking en levering de prijs is ok .omdat je je cadeau kan personaliseren wat het daardoor uniek maakt ! Een aanrader !

Geplaatst op: 20-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Diane D.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering, goed verpakt, makkelijke service! Alleen moeilijk om telefonisch contact op te nemen

Snelle levering, goed verpakt, makkelijke service! Alleen moeilijk om telefonisch contact op te nemen

Geplaatst op: 07-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Elien

9 / 10
4/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede en snelle service. Precies 1 dag later mijn pakketje bij de servicepoint!

Voor het eerst besteld. Snelle en goede service. Mijn pakketje netjes de volgende dag ontvangen!! Had een vraag en die werd snel beantwoord op chat.

Geplaatst op: 06-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marie

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Plexiglasfoto s zijn mooi maar bevestigingssysteem met 4 voorgeboorde gaten is zeer moeilijk op te hangen.

Een foto ( plexiglas) was, bij mijn eerste bestelling niet juist gekaderd ( 1/4 blanco). Dit werd zo afgedrukt zonder mij hier op attent te maken. Foto s met plexiglas zijn zeer moeilijk te bevestigen ( men mag geen 0,1 mm afwijken of het loopt fout). Waarom geen mooie plexiglasfoto’s zonder 4 geboorde gaten voor ophanging?

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johan P.

9 / 10
2/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer teveden

heb een fles gin met een glas op naam besteld en toen ik de bestelling na zag breek het glas gebroken,heb een mail gestuurd en onmiddellijk kreeg ik antwoord en een nieuw glas werd me gatis opgestuurd ,hetgeen ik een mooie toegeving vind

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Angèle R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Leuke producten slechte levering

Vrijdag zou het binnen komen en had het zaterdag nodig voor mijn zus haar verjaardag, toen zou het opeens zaterdag binnen komen, niks binnen gekregen”¦ Nu krijg ik het “vandaag” ben benieuwd heb er weinig vertrouwen meer in. Erg slechte bezorging en ook nu dus nog is te laat voor mijn zus haar verjaardag, heel slecht!

Geplaatst op: 28-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Gepersonaliseerde Boekjes Woezel en Pip snel en keurig geleverd.

Boekjes dus snel ontvangen, leuke boekjes maar de grootte viel mij heel erg tegen. Ik had verwacht een normaal formaat woezel en pip boekje te ontvangen maar deze zijn ter grootte van een ansichtkaart en daardoor vind ik de prijs wel heel erg hoog.
Voor twee kindjes van net een jaar dus veel te klein.
De afmetingen zullen waarschijnlijk wel ergens vermeld staan, maar bij een boekje let je daar niet echt op. een waarschuwing dus LET OP FORMAAT BIJ BESTELLEN.

Geplaatst op: 23-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 4/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze service

Slechte service. Onbereikbaar

Geplaatst op: 25-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen leveringstermijn niet na

Mooi product gekregen maar geen correcte vermelding van leveringsdatum. Niet ideaal als een "surprise" na de party geleverd wordt :-(

Geplaatst op: 07-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Katrien

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Foto's allemaal geknipt

Besteld voor mijn schoonmoeder omdat ik mijn echtgenoot verloor. Op meeste fotobladen staat zijn hoofd er niet eens op of familieleden die eruit zijn geknipt. Een medewerker beweerd dat dit mijn fout is. Weggesleten geld dus. Bestel er nooit meer. Had verwacht dat ze tenminste rechtzetten !!!!!!

Geplaatst op: 22-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Özgülhan S.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Dikke pluim

Ik ben super enthousiast over de foto op het spandoek. Deze kwam goed aan en zat goed verpakt. Via de site gaf het het niet helemaal goed weer maar volgens het personeel moest het goed komen en hij had zeker gelijk. Het ziet er super uit!

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mila R.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over YourSurprise


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tenstickers logo
Tenstickers
8 beoordelingen
5,5
Tadaaz logo
Tadaaz
2 beoordelingen
10
Buyagift logo
Buyagift
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is YourSurprise een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 14 beoordelingen geplaatst over YourSurprise. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 70% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is YourSurprise actief?

YourSurprise is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten , cadeaus en drukwerk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de YourSurprise reviews? Dan kunt u naar de website van YourSurprise gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie