Bellatio logo

Bellatio reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bellatio reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
682
Bellatio logo
Website
bellatio.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Bellatio

Als je op zoek bent naar een groot online warenhuis dan zou je eens een online bezoek moeten brengen aan Bellatio. Deze online shop van immense omvang kan je zomaar eens uit de spreekwoordelijke brand helpen. Om meer te weten te komen over deze aanbieder hebben we hier de reviews en ervaringen voor je samengevat. Zo ontdek je of Bellatio ook een warenhuis voor jou is.

Over Bellatio

Bellatio is een groot online warenhuis en maakt onderdeel uit van Shoppartners. Shoppartners startte in 1999 als een van de pioniers op het gebied van online winkelen. Het heeft tegenwoordig rond de honderd verschillende winkels en ongeveer 100.000 producten op voorraad. Daarmee mag Shoppartners zich een uniek bedrijf noemen, zoals deze aanbieder het toch al net even anders doet dan andere, online warenhuizen. Het heeft in de loop der jaren een wereldwijd netwerk opgebouwd met leveranciers. Daardoor kunnen unieke producten geleverd worden en is steeds sprake van een uniek assortiment.

Waarom kiezen voor Bellatio

Bij Bellatio koop je alles. De producten zijn gerangschikt in de rubrieken kleding en accessoires, speelgoed en pluche knuffels, feestartikelen, carnavalskleding, cadeaus en hobbyartikelen, sport en vrije tijd en huisaccessoires. Ook biedt het steeds weer nieuwe artikelen voor de niche markten. Behalve het enorme aanbod is Bellatio opvallend vanwege de geleverde service. Mocht je er nou bij Bellatio niet uitkomen, kijk dan eens bij een van de broertjes en zusjes van Bellatio in de vorm van bijvoorbeeld Fun-enfeest.nl en knuffelparadijs.nl.

Is Bellatio betrouwbaar?

Bellatio kun je omschrijven als een zeer betrouwbare partner. De klanten die al zaken deden met deze aanbieder zijn daar in elk geval van overtuigd. De mate van betrouwbaarheid zie je ook terug aan het Thuiswinkel Waarborg waarover de aanbieder beschikt. Je krijgt alleen een dergelijk certificaat als je op betrouwbare wijze zaken doet. Daarnaast biedt Bellatio een veilige betaalomgeving en betaal je met het geliefde iDeal. Een teken van betrouwbaarheid is ook het feit dat je alle gegevens van Bellatio online vindt. Zelfs het KvK en het BTW nummer kun je via de webshop achterhalen. Ook dat zegt wel iets over de betrouwbaarheid van dit online warenhuis.

Klantenservice en klachten

Bellatio doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Perfecte dienstverlening is het streven en dat blijkt wel uit de 8,6 dat kanten als gemiddeld rapportcijfer aan Bellatio geven. Mocht je ondanks alle goede zorg toch een prangende vraag hebben of een klacht in willen dienen, dan kan dit per e-mail als telefonisch. Je kunt vanwege het feit dat de adresgegevens van het online warenhuis gewoon op de website te vinden zijn zelfs schriftelijk je klacht kenbaar maken. Het is maar net wat je zelf wilt.

Wil jij ook beoordelen?

Bij beoordelingen heeft iedereen baat. Het geeft je net dat beetje extra informatie vanuit de praktijk. Door die beoordelingen ben je in staat een verstandiger besluit te nemen. Om die reden willen we jou vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je weet nu hoeveel waarde het kan hebben. En het is maar een heel kleine moeite.

Reviews over Bellatio
Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snelle levering

Ik had al langer zitten kijken of ik hier iets wilde bestellen en na wat twijfelen toch gedaan. Ik ben er super blij mee en het is ook echt super snel geleverd. Alles zat heel netjes ingepakt!

Geplaatst op: 09-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dion V.

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bellatio
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ditverzinjeniet logo
Ditverzinjeniet
2 beoordelingen
9,3
Tadaaz logo
Tadaaz
1 beoordeling
10
YourSurprise logo
YourSurprise
17 beoordelingen
7,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bellatio een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bellatio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bellatio actief?

Bellatio is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus en feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Bellatio reviews? Dan kunt u naar de website van Bellatio gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie