Reli logo

Reli reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Reli reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3677
Reli logo
Website
reli.be
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Reli

Op vakantie gaan. Het is altijd een beetje de batterijen opladen en proeven van het leven zoals het moet zijn. Ben jij op zoek naar een leuke vakantie in het zuiden van Frankrijk? Wil je leven als God in Frankrijk zonder daarom per se zelf alles te moeten regelen? Dan kan Reli je helpen bij het vinden van de ideale spot voor een relaxte vakantie. Maar wie of wat is Reli? Wat zijn de klantervaringen? Hoe beoordelen mensen deze onderneming? Is Reli wel een goed idee? Hier vind je reviews terug over Reli geschreven door echte klanten. Zo kan jij meteen een gefundeerd oordeel over dit bedrijf vellen!

Over Reli

Reli is een aanbieder van vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. Het is geen grote speler op de markt maar het is wel een klein team met een hart voor de regio en een oog voor schoonheid. In totaal kan je bij Reli terecht voor het boeken van meer dan 300 vakantiehuizen in het zuiden van Frankrijk. Reli mikt daarbij niet op grote aantallen maar wel op kwaliteit en een persoonlijke touch. Zo vind je op de website bij elk vakantiehuisje een enorm gedetailleerde beschrijving zodat jij meteen weet waar je aan toe bent. Zo krijg je van Reli ook de garantie dat elk huisje dat op de website staat door het team zelf bezocht en goedgekeurd is. Daarnaast kan je voor vragen en voor extra informatie altijd bij Reli terecht. Reli staat dan ook voor kwalitatieve service op maat en een open communicatie.

Waarom kiezen voor Reli?

Bij Reli vind je dus persoonlijk geselecteerde vakantiehuisjes in Zuid-Frankrijk terug. Op de website is er een handige zoekbalk waarin je jouw gewenste reisdata in kunt geven, het aantal personen en de gewenste locatie. Zo zie je meteen wat er beschikbaar is bij Reli. Wat de bestemmingen betreft kan je richting Provence, Vaucluse, Ardèche, Languedoc, Gard, Lot en Dordogne trekken. Bovendien heeft Reli een goed contact met de eigenaars van alle vakantiehuisjes die op de website vermeld staan. Kom je voor een probleem te staan? Dan kan dit dan ook vaak worden opgelost zonder verstrekkende gevolgen. Op de website zelf vind je een schat aan informatie terug over de regio en natuurlijk ook tips & tricks wat betreft reizen in Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar een charmante villa, een authentiek landhuis, een pittoresk kasteel of een bungalow: bij Reli vind je het allemaal. Voor meer inspiratie kan je zeker ook eens de sociale media van het bedrijf bekijken!

Is Reli betrouwbaar?

Reli is een klein maar fijn bedrijf dat al enkele jaren actief is in de sector. Bovendien kan je bij alle vakantiehuisjes ook rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar ervan om je van de betrouwbaarheid van Reli te vergewissen. Ook vind je het bedrijf op divers sociale media accounts terug. Ben je een reis aan het boeken? Dan kan je via Reli ook reisverzekeringen afsluiten van Allianz Assistance. Op die manier ben je altijd 100% zeker van ofwel een leuke reis ofwel jouw geld terug. Op de website van Reli zelf vind je bovendien heel wat bedrijfsgegevens terug en de verbinding met de website is ook een veilige. Ten slotte beschikt Reli over een eigen klantenservice waar je met vragen of bij problemen terecht kunt.

Klantenservice en klachten

Is de informatie op de website niet duidelijk? Is er een probleem? Of heb je extra info nodig over één van de vakantiehuizen? Dan kan je de klantenservice van Reli contacteren. Dat kan door het contactformulier op de website in te vullen. Je kunt ook tijdens de kantooruren even bellen of een mail sturen. Ten slotte is het ook mogelijk om een brief naar het adres van de hoofdzetel te sturen. Reli tracht altijd binnen enkele uren te antwoorden op vragen. Is er iets fout gelopen en heb je een klacht? Dan je dit op dezelfde manieren laten weten aan de klantendienst. In normale omstandigheden ontvang je bij klachten binnen enkele werkdagen een voorstel tot oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Boekte jij al eens een vakantiewoning bij Reli? Dan ben jij de geknipte persoon om ons iets meer te vertellen over Reli. Wat vond je van jouw vakantie? Hoe zou je de kwaliteit van de service beoordelen? Was het contact met Reli in jouw ervaring aangenaam? Zou je in de toekomst terug een beroep op Reli doen of net niet? Laat het ons weten in een review. Zo vertel je jouw verhaal en laat je onze bezoekers de juiste keuze maken!

Reviews over Reli
Gerelateerde bedrijven
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Reli

Ons team van experts heeft Reli geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Reli bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Reli is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Reli is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van reli.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Reli.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Reli
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Aanbieders.be logo
Aanbieders.be
1 beoordeling
10
ParcelParcel.com logo
ParcelParcel.com
2 beoordelingen
6
The Alpha Men logo
The Alpha Men
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Reli een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Reli. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Reli actief?

Reli is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) printdiensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Reli reviews? Dan kunt u naar de website van Reli gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie