123Wonen.nl logo

123Wonen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

123Wonen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
365
123Wonen.nl logo
Website
123Wonen.nl
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen 123wonen.nl

Het huren en het verhuren van een huis is onvervalst maatwerk. Het is zaak je te omringen met professionals die je zaken uit handen kunnen nemen. 123wonen.nl is zo’n partij die je prima bij kan staan als je een huis wilt huren of een huis wenst te verhuren. Om je een beter beeld te geven van alles wat 123wonen.nl je kan bieden, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen op een rij gezet. Aan de hand van die samenvatting kun jij vervolgens de juiste keuze maken en eventueel ook kiezen voor de professionals van 123wonen.nl.

Over 123wonen.nl

Het gaat crescendo met 123wonen.nl. De onderneming heeft ondertussen 29 lokale vestigingen en kan beschouwd worden als dé verhuurmakelaar van ons land. 123wonen.nl heeft ondertussen landelijke dekking en kan als geen ander bemiddelen in de verhuur en het beheer van woonruimte. De taak van deze professional spitst zich toe op het zorgen voor een match tussen huurder en verhuurder. Daarbij valt de zorgvuldigheid van deze bemiddelaar op. Zo worden aspirant huurders eerst gescreend waarbij gekeken wordt naar de kredietwaardigheid en de eventuele antecedenten van deze partij.

Waarom kiezen voor 123wonen.nl?

Je kiest voor de verhuurmakelaar onder andere vanwege de veelzijdigheid die de bemiddelaar in woonruimte je kan bieden. Zo is het een uitstekend adres voor expat relocation services, expat rentals, nieuwbouw en transformatieprojecten, meubileren en stofferen, verhuren in de regio, als franchise makelaar, huis verhuren aan expats en voor dus de verkoop en verhuur. Voordeel van 123wonen.nl is het grote netwerk met landelijke en ook internationale dekking. Bij 123 wonen.nl krijg je nooit te maken met hoge aanhuurkosten. Transparantie en eerlijkheid is belangrijker voor deze partij. Van alle bemiddelaars kan 123wonen.nl als enige zeggen dat het landelijke dekking heeft. Het is bovendien je perfecte partner als je denkt aan box 3 beleggen. Uit de reviews en ervaringen komt nadrukkelijk naar voren dat zowel een verhuurder als een huurder altijd een passende oplossing vindt.

Is 123wonen.nl betrouwbaar?

Als er een typering van toepassing is op 123wonen.nl, zo blijkt ook uit de beoordelingen van klanten, is dat van betrouwbare partner. Zo vind je door het grondige antecedentenonderzoek altijd een betrouwbare huurder, een huurder dus die de lasten ook kan dragen. Ook het hoge rapportcijfer dat 123wonen.nl krijgt – een 9.2- zegt wat dat betreft wel genoeg. Dat het bedrijf zo in de groei zit, spreekt ook al boekdelen. Een slechte naam heb je snel als bemiddelaar in woonruimte. Bij deze aanbieder is dit echter niet aan de orde. 123wonen.nl staat er in alle opzichten goed op.

Klantenservice en klachten

Mocht je klachten hebben, dan kun je uiteraard altijd bij een van de 29 vestigingen binnen stappen. Je kunt echter ook gewoon bellen of mailen. Je vindt op de website zowel het e-mailadres en het telefoonnummer van elk van de 29 vestigingen. Daardoor kunnen klachten dus doorgaans snel opgelost worden.

Wil jij ook beoordelen?

Aan reviews en ervaringen heb je heel erg veel. Dat komt omdat het informatie vanuit de praktijk is. Met die informatie kun je een betere beslissing nemen en zulk je minder snel een verkeerde keuze maken. Nu je dat hebt ervaren, willen we je verzoeken om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij ook andere mensen helpen als ze voor lastige keuzes staan.

Reviews over 123Wonen.nl

Gerelateerde bedrijven

TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
Kaai 15 logo
Kaai 15
1 beoordeling
10
Rentola logo
Rentola
8 beoordelingen
3,3

Gerelateerde blogartikelen

4,7
30% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Onze beoordeling over 123Wonen.nl

Het bedrijf 123Wonen.nl is geverifieerd door ons. De webshop 123Wonen.nl is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. 123Wonen.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 123Wonen.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van 123Wonen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van 123Wonen.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 123Wonen.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer slechte ervaring, behoed hier anderen graag voor.

Zeer slechte ervaringen. Ik heb 6x via een verhuurmaatschappij een appartement bewoond, maar 123Wonen spant de kroon qua omgang met de huurder.

Geplaatst op: 02-10-2022
Laatst bewerkt op: 02-10-2022
Geschreven door: Viktor M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nog steeds geen reactie

123wonen zegt al meer dan 2 weken dat ze mij het contract gaan opsturen, echter krijg ik elke keer als ik om informatie vraag een extreem boze telefoniste die mij de schuld geeft omdat ik zo vaak bel. Als hun de afspraken nakomen en hun werk eens zouden doen, hoef ik gvd niet elke dag te bellen om een documentje van het contract. Wat overigens een standaard/model-contract is, zoals ze het kunnen noemen, dus veel werk is het niet. En ook nog vol met typfouten en onjuistheden. Maar ja, als we dat nou weer gingen aankaarten, zouden we waarschijnlijk vandaag nog steeds de woning niet kunnen huren, omdat hun zo lang nodig hebben voor zaken die bij een ander bedrijf in een of enkele dagen zijn geregeld.

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onjuiste informatie op website, schagerijnige telefoniste

Gebeld of er wel/geen huisdieren waren toegestaan, website zegt van wel, ik weet dat dit vaak een peoboemeniw, dus bel ik 123wonennom te bevestigen, verklaren ze mij voor een debiel omdat ze zegt dat die informatie helemaal niet op hun website staat. Ik weet toch godverdomme wat ik lees? Achterlijke medewerkster

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wat een nare samenwerking

Nog steeds het teveel betaalde aan huur, waarborgsom en voorschot g/w/e niet teruggekregen!

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bert B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting en extreem laks

Huurappartement gehuurd, bij bekijken van de woning kregen we geen informatie; medewerker deed de deur open en was daarna alleen nog met zijn mobiel bezig. Elke keer dat we contact willen opnemen met 123wonen moet dit telefonisch, en als we een vraag hebben, gaan ze daar gelijk morgen mee aan de slag. Wanneer? Morgen. Ik heb ander halve week lang te horen gekregen dat er "morgen" terug gebeld gaat worden.

Contract is enkele weken geleden beëindigd, echter tot op de dag van vandaag nog geen schriftelijke bevestiging. En elke keer als ik bel? Dan gaan ze er MORGEN mee aan de slag. Leugens waar je niet op kunt vertrouwen en de communicatie extreem moeizaam maakt en ook moeilijk gemaakt wordt door 123wonen. Ik moet mijn papieren in 2 dagen klaar hebben of ik moet een boete ter hoogte van de maand huur betalen, maar hun.... Tja, of ik ooit nog een schriftelijke bevestig de nog ga krijgen? Misschien morgen... We hebben een appartement kunnen huren, maar houd er rekening mee veel ibuprofen in te slaan, want je hebt hoofdpijn elke keer als je met 123wonen iets gedaan wil krijgen...

Erge spijt dat ik ooit met hun in zee ben gegaan, zoek a.u.b. verder naar een wel te vertrouwen partij.

En afspraken nakomen doen ze zeker niet: want die waarborgsom en te veel betaalde huur (omdat ik het contract eerder heb opgezegd), kan ik naar fluiten...

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voortreffelijke steun bij lastige huurder.

Wij verhuren voor bepaalde tijd omdat we t.z.t. zelf in de woning willen gaan wonen. Daarom moest onze huurder na 2 jaar vertrekken. Omdat hij het huis in onverzorgde staat achterliet, besloot 123Wonen de borg in te houden. De huurder betaalde vervolgens de laatste huur niet. Uiteindelijk hebben we die toch betaald gekregen door onvermoeid doorzetten en dreigen met inschakeling van de incassoafdeling , waarbij wij ook steeds accuraat en vriendelijk op de hoogte werden gehouden door Jeroen Dorrestein van 123Wonen in Eindhoven .

Chapeau en hartelijk dank voor Jeroen!

Nu hebben we een nette huurder, die ook keurig op tijd (via 123Wonen) betaalt.

Geplaatst op: 28-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Piet B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zucht...

Dit is weer zoon opmichtingssite, die misbruik maken van consumenten die, met de beste intenties voor ogen, een tijdelijke woonruimte zoeken.... Extreem lang wachten, contracten tekenen vooraf, terwijl hun de afspraken niet nakomen... Mochten pas na meer dan 2 weken dan de INGANGSDATUM van het contract de woning in. SCHANDE!

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Asociaal gedrag chat medewerker

123 wonen begint de chat. Ik schrijf netjes goedenavond. Vervolgens krijg ik de wind van voren dat de chat alleen bedoeld is voor huur of verhuur. Dit werd streng en dwingend aangegeven. De medewerker vroeg nog niet eens wat ik wilde.

Geplaatst op: 09-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ruud C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wij hebben een fijne ervaring gehad

Na meerdere keren bezichtigingen te hebben gehad zijn wij erg tevreden. We zijn goed en persoonlijk geholpen waardoor we onze ideale woning gevonden hebben. Dit onder begeleiding van de medewerkers van 123Wonen Amsterdam. Vriendelijk en dienstverlenend.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Siem

8 / 10
5/5 5/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede communicatie

Als verhuurder kunnen we zeggen: goede communicatie, snelle acties en duidelijke website! Heel gastvrij, fijne communicatie en bemiddeling. Nam bij mij een stuk onrust weg.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 123Wonen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
Kaai 15 logo
Kaai 15
1 beoordeling
10
Rentola logo
Rentola
8 beoordelingen
3,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 123Wonen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over 123Wonen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 123Wonen.nl actief?

123Wonen.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kamerverhuur en makelaars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de 123Wonen.nl reviews? Dan kunt u naar de website van 123Wonen.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie