AARNI logo

AARNI reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AARNI reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5036
AARNI logo
Website
aarniwood.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AARNI

Wil je graag meer weten over beoordelingen van AARNI? Wij hebben de reviews van AARNI op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij AARNI te kopen. Bij AARNI staat kwaliteit en vakmanschap voorop en daarom zijn we benieuwd wat anderen van dit bedrijf vinden. Hieronder vind je een overzicht van reviews en ervaringen van klanten die AARNI al hebben geprobeerd.

Over AARNI

AARNI is een bedrijf dat zich richt op het creëren van unieke houten horloges en andere accessoires. Het bedrijf is opgericht in 2018 door de Finse ondernemer Marko Järvinen. Het idee achter het bedrijf was om duurzame, milieuvriendelijke en hoogwaardige horloges te maken. Het hout dat voor de horloges wordt gebruikt, wordt zorgvuldig geselecteerd om de beste kwaliteit te waarborgen. AARNI heeft een unieke stijl die perfect past bij mensen die op zoek zijn naar een exclusief en bijzonder horloge.

Waarom kiezen voor AARNI

AARNI biedt unieke horloges van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment horloges en andere accessoires, gemaakt van verschillende soorten hout en materialen. De horloges zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat er voor ieder wat wils is. AARNI richt zich op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarom wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar zorgt ook voor een uniek en authentiek product.

Is AARNI betrouwbaar?

AARNI is een betrouwbaar bedrijf. Het bedrijf heeft een uitstekende klantenservice en er zijn veel positieve ervaringen van klanten te vinden. AARNI heeft ook verschillende keurmerken en prijzen gewonnen. Zo heeft het bedrijf de “Sustainable Brand of the Year” prijs gewonnen in 2021. Daarnaast is AARNI aangesloten bij verschillende brancheverenigingen en is het bedrijf duidelijk gevestigd op de website en op sociale media.

Klantenservice en klachten

AARNI heeft een uitstekende klantenservice. De klantenservice is bereikbaar via e-mail en er is een uitgebreide FAQ-pagina op de website. AARNI heeft ook een klachtenafdeling en er zijn weinig klachten te vinden over het bedrijf. Mocht er toch een klacht zijn, dan wordt deze snel en professioneel afgehandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf ervaring met AARNI en wil je ook een beoordeling achterlaten? Dat kan! Laat anderen weten wat jouw ervaringen zijn en help hen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Klik hier om je beoordeling achter te laten.

 

Reviews over AARNI
Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Frickin logo
Frickin
2 beoordelingen
6,5
Lief Leven logo
Lief Leven
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over AARNI

AARNI is geverifieerd door ons expert team. De webshop AARNI bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is AARNI lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via AARNI. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

AARNI is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van aarniwood.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van AARNI.

Geplaatst op: 28-03-2023
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over AARNI
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Frickin logo
Frickin
2 beoordelingen
6,5
Lief Leven logo
Lief Leven
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AARNI een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over AARNI. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AARNI actief?

AARNI is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires en juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de AARNI reviews? Dan kunt u naar de website van AARNI gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie