Adzuna logo

Adzuna reviews, ervaringen en beoordelingen

Adzuna reviews, ervaringen en beoordelingen
1517
Adzuna logo
Website
Adzuna
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Adzuna

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Met Adzuna kun je gemakkelijk vacatures vinden bij jou in de buurt. De zoekmachine voor vacatures verzameld elke baan. Ben jij van plan om gebruik te maken van de gratis dienst van Adzuna, maar wil je eerst weten wat de ervaringen met Adzuna zijn? Wij hebben de beoordelingen van Adzuna voor je op een rij gezet. Zo kun jij een weloverwogen beslissing maken of het je tijd waard is om te solliciteren via deze vacaturedatabase.

Over Adzuna

De oprichters van het Amerikaanse bedrijf Adzuna ontmoetten elkaar in 2005 tijdens hun werk bij Gumtree. Sinds de lancering heeft de website momenteel tientallen miljoenen bezoekers per maand. Adzuna is actief in landen over de hele wereld, met kantoren in Indianapolis, West-Londen en Sydney. Het doel? Mensen helpen bij het vinden van een betere en meer bevredigende baan. Je kunt ook de app downloaden op je smartphone of tablet om zo op een slimme en transparante manier vacatures te vinden die bij je passen.

Waarom kiezen voor Adzuna

Het zoeken naar een baan op een slechte website gaat je heel veel tijd kosten. De online arbeidsmarkt kan erg onoverzichtelijk zijn, dus het is verstandig om gebruik te maken van de beste tool. Dit bespaart je niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat je vacatures tegen het lijf loopt die echt geschikt voor je zijn. Adzuna is een slimmere, transparantere zoekmachine die je helpt om duizenden irrelevante banen te ontwijken, zodat je je aandacht en energie op de juiste rollen kunt richten. Jouw droombaan biedt natuurlijk ook het juiste salaris. Unieke tools en salarisstatistieken helpen je om die ene geweldige baan te vinden voor het juiste salaris.

Is Adzuna betrouwbaar?

Adzuna is wereldwijd actief en heeft al tientallen miljoenen mensen aan een baan geholpen. Door Adzuna reviews te lezen kom je er achter of het de moeite waard is om een profiel aan te maken. Daarnaast is de dienst helemaal gratis voor baanzoekenden, dus je kunt Adzuna zeker een kans geven. Op de website vind je handige informatiebronnen, waaronder een interessante blog. Ook is Adzuna actief op verschillende social media kanalen, waar de zoekmachine de beste vacatures deelt met volgers.

Klantenservice en klachten

Het is niet zo eenvoudig om contact op te nemen met de klantenservice van Adzuna. De zoekmachine is namelijk niet telefonisch of per e-mail bereikbaar. Bij vragen wordt het dan ook aangeraden om contact op te nemen met de contactpersoon van het bedrijf waar je hebt gesolliciteerd of van de vacature waar je vragen over hebt. Wil je toch contact met Adzuna? Dan is dit mogelijk via het online contactformulier. Vul in met welk thema je vraag te maken heeft en stel je vraag in het opmerkingenveld.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een baan gevonden via Adzuna? Of heb je juist geen succes? Deel jouw Adzuna ervaring met de bezoekers van deze pagina, zodat je anderen op weg helpt. Jouw mening is waardevol, dus deel zoveel mogelijk relevante informatie in jouw Adzuna review.

Reviews over Adzuna
Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Adzuna

Ons team van experts heeft Adzuna geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Adzuna bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Adzuna is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Adzuna is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Adzuna te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Adzuna.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel afgesloten

Ik heb hier super snel een nieuwe bedrijfs lening kunnen aanvragen en dit kwam zeer goed uit omdat het nog al wat haast had en daar hadden ze veel respect voor. Dank hiervoor!

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isis P.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Adzuna
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Ongediertewinkel.nl logo
Ongediertewinkel.nl
5 beoordelingen
5,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Adzuna een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Adzuna. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Adzuna actief?

Adzuna is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) werk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Adzuna reviews? Dan kunt u naar de website van Adzuna gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie