AEG logo

AEG reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
AEG reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4612
AEG logo
Website
aeg.be
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AEG

Ben je op zoek naar huishoudelijke apparaten? Je denkt dan al snel aan bekende merken, waaronder AEG. Deze artikelen zijn te bestellen via Bol.com, maar je kunt ze ook rechtstreeks bij AEG kopen. Wil jij weten of dit een goed idee is? Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de huishoudelijke apparaten? Wellicht wil je ook iets meer weten over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Je leest op deze pagina de reviews van andere klanten. Bekijk wat hun ervaringen zijn en beslis vervolgens of jij wel of niet bij AEG wilt bestellen.

Over AEG

AEG is van oorsprong een Duits bedrijf. Ze produceerden vanaf de start elektronische onderdelen en apparaten. Denk hierbij onder meer aan keukenapparatuur en witgoed. De organisatie is opgericht in 1883 door een Joodse zakenman. De letters AEG staan voor Allgemeine Elektricitats Gesellschaft. Vooral goede resultaten zijn belangrijk voor dit bedrijf. De medewerkers worden geselecteerd op hun inzet. De producten van AEG zijn een combinatie van innovatie en prestaties

Waarom kiezen voor AEG

Kies je voor AEG, dan kies je voor een merk en bedrijf dat al heel wat jaren bestaat. De kwaliteit is daarmee natuurlijk duidelijk bewezen. Verder is dit een handige webshop als je houdt van veel keus. Of je nu een vaatwasser of een droger nodig hebt, het assortiment is zeer uitgebreid. Op het gebied van service zul je ook niet snel ergens tegenaan lopen. Het is een groot bedrijf met veel medewerkers. Vind je bijvoorbeeld de installatie een issue, dan is er een specialist die dat voor je verzorgt. Je krijgt lang garantie op de bestelde apparaten en ben je toch niet tevreden, dan is het geen probleem om te kiezen voor een retour. Wordt je nieuwe apparaat bezorgd, dan nemen de medewerkers ook zonder problemen en helemaal gratis je oude apparaat voor je mee. Verder zijn er vaak promoties, zodat het mogelijk is om je artikelen extra voordelig te bestellen. Betalen kan op vrijwel alle mogelijke manieren. Heb je vragen over een bepaald witgoed apparaat of over keukenapparatuur, dan kun je op de site ook nog weer alle handleidingen terugvinden.

Is AEG betrouwbaar?

Of AEG een betrouwbaar bedrijf is, hoef je jezelf niet af te vragen. Bijna iedereen kent dit merk of heeft zelfs een bepaald product van AEG in huis staan. De organisatie bestaat al meer dan honderd jaar en heeft ook daarmee de betrouwbarheid zeker bewezen. Uiteraard kun je AEG van 1890 niet vergelijken met AEG van nu. Het bedrijf is met de tijd meegegaan en op het gebied van de klantenservice en bereikbaarheid van medewerkers is alles goed voor elkaar. Recensies van andere consumenten vertellen ook altijd veel over de betrouwbaarheid van een bedrijf. Sla je er de reviews over AEG op na, dan zie je dat die zeer positief zijn. Tenslotte vertelt ook het fysieke adres in Alphen aan de Rijn je nog veel over de betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

De site van AEG is duidelijk en uitgebreid. Heb je vragen, dan zie je op de site meteen waar je moet zijn. Dit bedrijf is heel actief op de social media en dat is meteen een handig medium om even contact op te nemen. Heb je een specifiek probleem, dan kun je op dat gebied gericht contact opnemen. Denk bijvoorbeeld aan het onderdeel service of aan het aanvragen van een reparatie. Verder is het mogelijk om, voor welke vraag, klacht of opmerking dan ook, even te bellen met iemand van de klantenservice. Tenslotte is er dan nog een e-mailadres. Ook dat kan handig zijn als je een vraag hebt die niet al te dringend een antwoord nodig heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij nooit anders dan apparaten van AEG? Ben je tevreden over de kwaliteit van deze apparaten? Schrijf dan een recensie voor mensen die meer willen weten over dit bedrijf. Wellicht heb je ook weleens gebruik gemaakt van de reparatieservice. Of je liet een oud product gelijk meenemen door een medewerker. Verliep dit allemaal naar wens of juist niet? Consumenten zijn benieuwd naar jouw ervaringen, dus laat vandaag nog een persoonlijke beoordeling over AEG achter.

Reviews over AEG

Gerelateerde bedrijven

vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10
Welhof logo
Welhof
22 beoordelingen
5,5
Eccellente.nl logo
Eccellente.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over AEG

Ons team van experts heeft AEG geverifieerd op een aantal punten. De webshop van AEG bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. AEG is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

AEG is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van aeg.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van AEG.

Geplaatst op: 09-06-2022
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over AEG


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

vtwonen logo
vtwonen
2 beoordelingen
10
Welhof logo
Welhof
22 beoordelingen
5,5
Eccellente.nl logo
Eccellente.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AEG een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over AEG. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AEG actief?

AEG is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden en witgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de AEG reviews? Dan kunt u naar de website van AEG gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie