Alleenstaande Moeders logo

Alleenstaande Moeders reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Alleenstaande Moeders reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
362
Alleenstaande Moeders logo
Website
alleenstaande-moeders.be
Categorie
Dating
Bezoek de website

Review en ervaringen Alleenstaande Moeders

Ben jij een alleenstaande moeder of een alleenstaande vader en zoek je een date of een relatie? Dan kun je die vinden via Alleenstaande Moeders. Om er achter te komen of dat inderdaad het geval is, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen bekeken en voor je samengevat. Op basis van die extra informatie kun je besluiten om je ook gratis aan te melden bij Alleenstaande Moeders.

Over Alleenstaande Moeders

Via het platform dat Alleenstaande Moeders biedt vindt één op de drie mensen een partner. Daardoor is het dé datingsite voor zowel alleenstaande vaders als moeders. Je vindt op de website andere gescheiden ouders die op zoek zijn naar een date of een langdurige relatie. Je vindt je aspirant date in de buurt of verder weg en elke week schrijven zich opnieuw meer dan duizend nieuwe leden in voor het platform.

Waarom kiezen voor Alleenstaande Moeders?

Het slagingspercentage is erg hoog als je via Alleenstaande Moeders op zoek gaat naar een date of een relatie, Ook de man/vrouw balans is dik in orde op het platform. Je vindt op Alleenstaande Moeders namelijk 52 procent vrouwen en 48 procent mannen. In tegenstelling tot andere datingsites is hier dus wel sprake van een evenredige verdeling van het aantal ingeschreven mannen en vrouwen. Ook dat is een belangrijke succesfactor en kan zomaar een reden zijn om ook voor dit platform te kiezen.

Is Alleenstaande Moeders betrouwbaar?

Wie de beoordelingen leest van mensen die al gebruik hebben gemaakt van Alleenstaande Moeders, die kan niet anders dan de conclusie trekken dan dat er sprake is van een zeer betrouwbaar platform. Je gegevens zijn veilig bij dit platform, want er wordt gewerkt met SSL Trust. Wat ook in het voordeel spreekt van Alleenstaande Moeders is dat alle profielen handmatig gecontroleerd worden. Zo weet je zeker dat je een berichtje stuurt naar een eerlijk profiel. Je anonimiteit is steeds gewaarborgd op het platform. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je uit die anonimiteit stapt. De betrouwbaarheid zie je ook terug aan het feit dat je zaken als het KvK nummer en het BTW nummer op de website terugvindt.

Klantenservice en klachten

Hoewel Alleenstaande Moeders er alles aan doet om het iedereen volledig naar wens te maken, kan er altijd een reden zijn om een klacht in te dienen bij deze datingsite. Dat kan prima via een speciaal e-mailformulier of een reguliere e-mail. In alle gevallen zal getracht worden om snel een oplossing te vinden voor het ontstane probleem. Je vindt eveneens het adres van Epic Internet, het moederbedrijf, gewoon op het platform.

Wil jij ook beoordelen?

Nu jij geholpen bent door de extra informatie die we uit de beoordelingen gehaald hebben en zo een betere beslissing hebt kunnen nemen, vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Beoordelingen van bestaande leden zijn uit de eerste hand en geven een prima beeld van wat een product of dienst precies is. Op basis daarvan kun je een verstandig besluit nemen. Als jij ook een beoordeling maakt, dan help jij andere mensen dus ook die voor een lastige keuze staan.

Reviews over Alleenstaande Moeders
Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
GayPartner.be logo
GayPartner.be
2 beoordelingen
7,5
RichMeetBeautiful.com logo
RichMeetBeautiful.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Alleenstaande Moeders

Ons team van experts heeft Alleenstaande Moeders geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Alleenstaande Moeders bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Alleenstaande Moeders is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Alleenstaande Moeders is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van alleenstaande-moeders.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Alleenstaande Moeders.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Begrip

Eindelijk een goede site die echt begrijpt wat een singel moeder nodig heeft. Niet een belachelijke websites die dure abbenomenten aanbieden. Ik vind wel dat het aantal mannen op de site iets omhoog mag maar het is zeker een goed begin!

Geplaatst op: 26-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Simon H.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Alleenstaande Moeders
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Parship logo
Parship
70 beoordelingen
3,3
GayPartner.be logo
GayPartner.be
2 beoordelingen
7,5
RichMeetBeautiful.com logo
RichMeetBeautiful.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Alleenstaande Moeders een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Alleenstaande Moeders. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Alleenstaande Moeders actief?

Alleenstaande Moeders is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Alleenstaande Moeders reviews? Dan kunt u naar de website van Alleenstaande Moeders gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie