AndLight logo

AndLight reviews, ervaringen en beoordelingen

AndLight reviews, ervaringen en beoordelingen
563
AndLight logo
Website
AndLight
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen AndLight

Verlichting speelt een cruciale rol in je huis. Het bepaalt de sfeer voor het belangrijkste deel. Ben je nou op zoek naar de voor jou meest geschikte lampen, dan kan AndLight je vast en zeker van dienst zijn. Om je een beeld te geven van wat deze aanbieder je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en hebben we de belangrijkste zaken voor je samengevat. Met die extra informatie kun je zelf een oordeel vormen en eventueel ook kiezen voor de specialisten van AndLight.

Over AndLight

AndLight is een Deense onderneming – met de hoofdvestiging in Kopenhagen- die je meer dan vierduizend designlampen kan bieden. Als geen ander zijn ze in staat om kwaliteit en design met elkaar te combineren. Steeds opnieuw biedt de specialist nieuwe ontwerpen van de bekende merken. En dat aanbod van zowel lampen als verschillende merken groeit nog steeds. Daarom blijft het ook steeds de moeite waard om het aanbod van deze specialist in designlampen te checken.

Waarom kiezen voor AndLight?

Er zijn meer dan genoeg redenen om juist voor deze specialist te kiezen. Bij AndLight vind je precies die lamp die je zoekt. Het is het adres waar kwaliteit geleverd wordt en waar je aan de andere kant profiteert van speciale aanbiedingen. Het aanbod wisselt steeds en je vindt er alle kwaliteitslampen van de bekende merken. In totaal vind je bij deze aanbieder liefst vierduizend verschillende lampen van merken als Tom Dixon, Flos, Gubi, Secto en Lampe Gras. De designlampen worden ook nog eens tegen de beste prijzen aangeboden, waardoor je bij deze specialist altijd een lamp koopt met de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Je vindt bij AndLight tafellampen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen, kinderlampen, buitenlampen en ook de bekende spots.

Is AndLight betrouwbaar?

AndLight is al jarenlang toonaangevend wat betreft het aanbieden van design lampen. Het heeft, zo blijkt ook uit de reviews en ervaringen, in die tijd een zeer goede naam opgebouwd. Bovendien werkt AndLight met alleen de beste merken en die merken doen alleen zaken met betrouwbare partners. Je vindt alle informatie over deze specialist op de website, tot aan de adresgegevens en het BTW nummer aan toe. Het zegt veel over de transparante manier van werken die deze specialist kenmerkt. Betrouwbaar zijn ook de snelle leveringen en het feit dat alle verzendingen gratis zijn.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht in willen dienen over een product of dienst, dan kun je schriftelijk een klacht indienen. Je vindt de adresgegevens immers gewoon op de website. Verder kun je AndLight een e-mail sturen en kun je gewoon bellen met deze specialist. AndLight is eveneens actief op Facebook, You Tube, Instagram en Pinterest. Ook via die wegen kun je dus contact leggen met deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

De toegevoegde waarde van beoordelingen van klanten is al lang bewezen. Het is echt praktische informatie die je helpt bij het nemen van de beste beslissing. Daarom willen we je vriendelijk vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen als er knopen doorgehakt moeten worden.

Reviews over AndLight
Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
25 beoordelingen
7,3
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over AndLight

Het bedrijf AndLight is geverifieerd door ons. De webshop AndLight is al sinds 2008 een betrouwbare partij om te bestellen. AndLight is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. AndLight maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

AndLight is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van AndLight te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van AndLight.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een perfecte lamp

Ik heb hier echt de perfecte lamp gevonden. De verpakking en de verzending waren echt uitstekend en daar viel niks meer op aan te merken. De constructie van de lamp zelf was erg stevig en zag er ook leuk uit.

Geplaatst op: 11-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Silke B.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AndLight
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lampenlicht logo
Lampenlicht
25 beoordelingen
7,3
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AndLight een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AndLight. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AndLight actief?

AndLight is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de AndLight reviews? Dan kunt u naar de website van AndLight gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie