Beleggingspanden.nl logo

Beleggingspanden.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Beleggingspanden.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
680
Beleggingspanden.nl logo
Website
beleggingspanden.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Beleggingspanden.nl

Je geld beleggen, op een verstandige manier: je bent op zoek naar de mogelijkheden. Een beleggingspand kan misschien voor jou wel de ideale strategie zijn. Maar hoe kom je daaraan? Of je hebt een mooi pand in je bezit en wilt dit gaan verkopen: waar vind je serieuze geïnteresseerden? Bij je zoektocht op internet stuitte je op Beleggingspanden.nl. Een platform waar vraag en aanbod samenkomt. Je bent gecharmeerd door de site, maar voor je verder gaat wil je eerst weten wat de ervaringen van anderen zijn met Beleggingspanden.nl. Vanzelfsprekend een wijs besluit. Gelukkig zijn daar sites voor zoals Ervaringensite.nl. Wij hebben de reviews over Beleggingspanden.nl voor jou verzameld en ook meteen nog wat meer opgezocht over de werkwijze van Beleggingspanden.nl. Zo kan jij door de beoordelingen van mensen die je voor gingen, meer te weten komen over Beleggingspanden.nl. En daarmee de juiste beslissing nemen! Heb jij ervaring met Beleggingspanden.nl? Dan zouden we ook graag jouw recensie hier willen plaatsen. Want twee weten er meer dan één, nietwaar? Hoe meer reviews wij hier kunnen laten zien, hoe beter anderen hun mening over Beleggingspanden.nl kunnen vormen. Bedankt alvast!

Over Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is een platform waarop vraag en aanbod van beleggingsvastgoed samenkomen. Het platform is landelijk actief en bestaat al sinds 1998. Het netwerk is uitgegroeid tot maar liefst 100.000 beleggers. En deze beleggers zorgen voor meer dan 300 beleggingstransacties per jaar. Het platform verzorgt een wekelijkse mailing. Via dit platform wordt heel verschillende soorten beleggingsvastgoed aangeboden, zoals zelfstandige woonruimte, woon/winkelpanden, winkelpanden, bedrijfspanden, kamerverhuur, garageboxen, kantoren, horeca, recreatiewoningen, grondpositie, nieuwbouwprojecten en bijvoorbeeld vastgoedontwikkelingen.

Waarom kiezen voor Beleggingspanden.nl

Kiezen voor Beleggingspanden.nl is kiezen voor een platform die weet waar het over heeft. Gezien de jarenlange ervaringen en de hoeveelheid aan transacties. Maar ook de grootte van het netwerk is een grote pré. Beleggingspanden.nl kan je helpen bij de waardebepaling van het vastgoed. Je kunt je in laten schrijven op hun nieuwsbrief en zo op de hoogte blijven van het nieuwe aanbod. Wil je zelf je pand verkopen? Dan kan je rechtstreeks jouw pand laten zien aan het grote netwerk van Beleggingspanden.nl. Je vult zelf alle gegevens in. Beleggingspanden.nl kan dit ook voor je doen, maar daar betaal je uiteraard een meerprijs voor. Naast de advertentie op de site zal je pand ook onder de aandacht gebracht worden op een shortlist voor passende zoekprofielen, mailing naar het netwerk en vermelding op nog enkele andere sites en social mediakanalen. Het ontvangen van de mail of het kopen via Beleggingspanden.nl is gratis! Je inschrijven voor de gratis, wekelijkse mail is heel eenvoudig. Je vult gewoon het formulier in op de site! Hierbij hoef je alleen maar je adresgegeven op te geven, dus is er nog niemand die al iets wil weten over je financiële situatie.

Is Beleggingspanden.nl betrouwbaar?

Met al bijna 25 jaar ervaring én zo’n groot netwerk kan het niet anders zijn dan dat je goed werk levert. Onder het kopje nieuws kan je zien wat er allemaal verkocht is en meer info vinden. Zo krijg je ook een beeld van de werkwijze van Beleggingspanden.nl.

Klantenservice en klachten

Beleggingspanden.nl is niet alleen een verkoop platform, maar ook een advies gevend platform. Uiteraard zijn ze dus bereikbaar! Je kunt je vragen stellen via de chat op de site. Bellen of mailen kan vanzelfsprekend ook. Meer weten? Volg ze dan op Instagram, Facebook of LinkedIn. Wil je een waardebepaling aanvragen dan kan je dit doen via een formulier op de site. Beleggingspanden.nl werkt samen met heel veel makelaars en bijvoorbeeld beleggingsmaatschappijen. Die zouden dit ook niet doen als het platform niet zou deugen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Beleggingspanden.nl? Zou je dan voor ons ook een review willen achterlaten? Het maakt niet uit of je nu iets gekocht hebt via de site of dat je juist de verkoper bent. Misschien heb je alleen gebruik gemaakt van het advies van Beleggingspanden.nl? Wat jouw ervaringen ook zijn en op welk gebied dan ook: door jouw recensie kunnen anderen een goed beeld krijgen van Beleggingspanden.nl en daardoor een juist besluit nemen of ze wel of niet iets met Beleggingspanden.nl willen doen. Heb je nog geen ervaring, maar ben je na het lezen van de beoordelingen wel overstag en ga je dus nu iets ondernemen via Beleggingspanden.nl? Zou je dan op een later tijdstip terug willen komen en ons jouw review willen geven? Alvast bedankt namens al die mensen die ook geïnteresseerd zijn in Beleggingspanden.nl.

Reviews over Beleggingspanden.nl
Gerelateerde bedrijven
TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Beleggingspanden.nl

Het bedrijf Beleggingspanden.nl is geverifieerd door ons. De webshop beleggingspanden.nl is al sinds 2002 een betrouwbare partij om te bestellen. Beleggingspanden.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Beleggingspanden.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van beleggingspanden.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van beleggingspanden.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Beleggingspanden.nl.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden

Ik ben super tevreden over de service van dit bedrijf. Het personeel is super vriendelijk en ze reageren ook erg snel op al mijn mails. Ze zijn erg professional in hun zaken. Topper!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robin R.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Beleggingspanden.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TradeTracker logo
TradeTracker
2 beoordelingen
10
FellowFinance logo
FellowFinance
2 beoordelingen
9
YouHodler logo
YouHodler
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Beleggingspanden.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Beleggingspanden.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Beleggingspanden.nl actief?

Beleggingspanden.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) makelaars en beleggen en brokers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Beleggingspanden.nl reviews? Dan kunt u naar de website van Beleggingspanden.nl gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie