Besled logo

Besled reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Besled reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1232
Besled logo
Website
besled.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen BES LED

Meer en meer mensen kiezen voor LED verlichting, en dat is gezien de voordelen ook volstrekt logisch. Zoek je een partner op dit vlak, dan zou BES LED dat zomaar eens kunnen zijn. Om je een duidelijkere indruk te geven van wat deze specifieke aanbieder voor je kan betekenen, hebben we de beoordelingen samengevat. Op basis van die samenvatting zou je eventueel ook voor BES LED kunnen kiezen.

Over BES LED

BES LED heeft een ruim assortiment LED verlichting voor je in petto. De aanbieder onderscheidt zich echter door de zeer aantrekkelijke prijs waarvoor deze verlichting aangeboden wordt. Door de overheadkosten zo laag mogelijk te houden, krijg je de LED verlichting voor zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden. Daarom koos BES LED bijvoorbeeld niet voor een showroom. Het biedt levert de LED verlichting zo goedkoop mogelijk aan. Een keuze waar je als consument dus nadrukkelijk van profiteert.

Waarom kiezen voor BES LED

Vraag de mensen waarom ze hun LED verlichting bij BES LED kopen en je leest in de reviews en ervaringen twee redenen: de prijs en het enorme aanbod. Zoals gesteld is de prijs zeer aantrekkelijk. Bovendien heeft de specialist een enorm aanbod aan verlichting. Dit varieert van downlights, bouwlampen, plafondlampen, LED spots en strips, binnen- en buitenlampen terwijl ook aanverwante producten worden verkocht. Je kiest eveneens voor BES LED vanwege het deskundige advies. Nog een reden om juist voor deze aanbieder te kiezen is het feit dat alles wat door deze specialist aangeboden wordt, op kwaliteit getest zijn en alleen die producten die de strenge controles doorstaan worden te koop aangeboden.

Is BES LED betrouwbaar?

Ja. Dat maken we althans op als we de beoordelingen van bestaande klanten grondig doornemen. Die betrouwbaarheid zie je terg aan het hoge rapportcijfer dat de aanbieder van de klant krijgt maar ook aan het feit dat je twee jaar garantie op de producten krijgt. Het ultieme bewijs van de betrouwbaarheid is echter wel het toch best unieke feit dat BES LED beschikt over zowel het Thuiswinkel Waarborg als het Thuiswinkel Zakelijk keurmerk beschikt. Dit geeft aan dat BES LED voldoet aan alle wetten en regels zoals die gelden voor webshops. Vertrouwen geeft daarnaast ook het feit dat je bij BES LED ook de producten koopt van merken als Philips, Philips Hue, Osram en Calex.

Klantenservice en klachten

Ook de klantenservice van BES LED is uitstekend. Heb je een vraag of heb je een klacht, dan kun je die op verschillende manieren indienen. De snelste manier is de chatfunctie die aangeboden wordt, zoals je op de website ook een speciaal contactformulier vindt. Je kunt ook gewoon bellen of een e-mail sturen. Natuurlijk kun je ook gratis lid worden van de nieuwsbrief die regelmatig verschijnt. Daarnaast is BES LED ook vindbaar op social media kanalen als Facebook en Instagram. Ook zo kun je dus in contact komen met deze specialist in LED verlichting.

Wil jij ook beoordelen?

Het is goed dat wanneer je twijfelt over een product of dienst om altijd de beoordelingen en ervaringen van andere mensen eens goed door te nemen. Het betreft altijd onafhankelijke informatie. De beoordelingen helpen je echt bij het maken van de juiste keuze. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun je andere mensen die lastige keuzes moeten maken nadrukkelijk van dienst zijn.

Reviews over Besled
Gerelateerde bedrijven
Gloeilampgoedkoop logo
Gloeilampgoedkoop
3 beoordelingen
8
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
VerlichtingNL logo
VerlichtingNL
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Besled

Ons team van experts heeft Besled geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Besled bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Besled is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Besled is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van besled.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Besled.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig bedrijf echt een aanrader.

Had een aantal pendel armaturen besteld en er ontbraken wat onderdelen, gemaild met de service afdeling probleem werd direct opgelost door direct 2 complete pendel armaturen naar mij op de sturen. Nogmaals een aanrader om daar te kopen.

Geplaatst op: 09-01-2024
Laatst bewerkt op: 09-01-2024
Geschreven door: Rieks D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht personeel

Niet aanraden bedrijf !!!!!!
ik heb 3 dagen een bestelling geplaatst ik krijg niet gelijk een bevestigen gekregen allen na 3 dagen krijg ik een email van dit bedrijf krijg mijn spullen niet kompleet geleverd , dus ik bellen ik krijg wat heeft u niet binnen gekregen ik geef aan alleen 5 dozen binnen volgens mij was de personeel doof en niet aardig en een asociaal personeel en hij zegt ik ben hier de baas ik vroeg aan hem ik wil je naam en hij gaf het niet en heeft hij 2 keer opgehangen wat een slechte bedrijf zo ga je niet met klanten bahhhhhh niet aanradeerrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!

Geplaatst op: 27-10-2023
Laatst bewerkt op: 27-10-2023
Geschreven door: Chamoun

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snel geleverd!

Via Google bij BES LED terecht gekomen. Lampjes waren super snel bezorgd, vriendelijke medewerker aan de telefoon en heel veel keuze op de website met een goede prijs/kwaliteit.

Geplaatst op: 23-09-2023
Laatst bewerkt op: 23-09-2023
Geschreven door: Hakan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede kwaliteit

Ik ben enorm blij met de kwaliteit van de lampen en zelfs met de dozen waarin de lampen kwamen. Naast de geweldige winkelervaring waren de bezorgers aardig, vriendelijk en behulpzaam.

Geplaatst op: 15-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joey I.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Besled
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gloeilampgoedkoop logo
Gloeilampgoedkoop
3 beoordelingen
8
MegaGadgets logo
MegaGadgets
5 beoordelingen
7,2
VerlichtingNL logo
VerlichtingNL
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Besled een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Besled. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Besled actief?

Besled is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Besled reviews? Dan kunt u naar de website van Besled gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie