Better Nights logo

Better Nights reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Better Nights reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1559
Better Nights logo
Website
betternights.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Better Nights

Ben je tijdens je zoektocht naar een betere slaap bij de wollen dekbedden en donzen hoofdkussens van Better Nights terecht gekomen en overweeg je om nieuw beddengoed te kopen? Dan wil je graag eerst weten hoe andere kopers over Better Nights denken. Wij hebben hier de reviews van Better Nights verzameld zodat je zelf kunt oordelen of Better Nights betrouwbaar is. Lees snel door naar de ervaringen van andere klanten en neem een weloverwogen beslissing om een dekbed of hoofdkussen bij Better Nights te kopen.

Over Better Nights

Reeds in de jaren 1970 produceerde de voorloper van Better Nights op maat gemaakte producten die een goede nachtrust garanderen. Uit deze voorloper ontstond in 2011 Better Nights. Praktijken waarbij eenden en ganzen op een brute manier levend worden geplukt, doen letterlijk de haren rijzen bij Better Nights. Hun missie is dan ook het aanbieden van producten die gemaakt worden van diervriendelijke, eerlijke dons. Zij werken niet met producenten die hun dieren opsluiten in te kleine kooien in donkere ruimtes en die hun dieren volproppen met kunstmatig eten. Alle leveranciers moeten voldoen aan strenge eisen, die het welzijn van de eenden en ganzen centraal zetten.

Waarom kiezen voor Better Nights?

Bij Better Nights vind je beddengoed gemaakt van eerlijke, diervriendelijke dons. Dit betekent dat er van levende pluk, dwangvoeding, ongezonde leefomstandigheden of dwangvoeding absoluut geen sprake is bij Better Nights. De eenden en ganzen die hun dons doneren voor het beddengoed van Better Nights leven altijd in vrijheid. Alle producten zijn Europees gecertificeerd en worden ambachtelijk en milieuvriendelijk verwerkt. De producten zijn biologisch afbreekbaar, 100% natuurlijk en geschikt voor mensen met allergieën. Het beddengoed van Better Nights wordt kleinschalig en ambachtelijk geproduceerd in Doetinchem, Gelderland. Je bestelde producten worden op maat gemaakt en zullen nooit opgeslagen liggen in een stoffig magazijn. Op die manier garanderen ze de beste kwaliteit dons. Dit betekent echter wel dat je iets meer geduld moet hebben als je een bestelling plaatst. Je krijgt er wel het beste dekbed van je leven voor in de plaats.

Is Better Nights betrouwbaar?

Voor je een bestelling plaatst bij Better Nights wil je natuurlijk graag weten of de winkel betrouwbaar is. Better Nights is sinds 2016 goedgekeurd als lid van Webwinkelkeur, een keurmerk dat e-commerce veiliger wilt maken voor iedereen. Ook als je een rondje maakt van de bekende reviewplatformen, waaronder het onze, ontdek je al snel dat Better Nights mooie beoordelingen krijgt van zijn klanten. Daarbij wordt vooral de kwaliteit van de dons geprezen. Ook het goede advies en de alsnog redelijk snelle levering van het beddengoed wordt door de klanten geapprecieerd. We kunnen concluderen dat Better Nights een zeer betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Als je een vraag hebt over een product of een klacht hebt over je bestelling kun je even contact opnemen met de klantenservice van Better Nights. Dit kan zowel via de mail als telefonisch. Je hebt ook de mogelijkheid om een WhatsApp bericht te sturen of om via de live chat op de website contact op te nemen met de winkel.

Wil jij ook Better Nights beoordelen?

Slaap jij heerlijk onder een donzen dekbed of vlei jij je hoofd elke avond neer op het beste hoofdkussen van je leven? Laat het ons hiernaast weten! Wij zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen met Better Nights. Schrijf hiernaast een review over Better Nights, andere kopers hebben jouw hulp nodig! Zo kunnen zij een goeddoordachte beslissing nemen om te kopen bij Better Nights.

Reviews over Better Nights
Gerelateerde bedrijven
BoschBedding logo
BoschBedding
39 beoordelingen
5,4
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
Sleepworld logo
Sleepworld
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Better Nights

Better Nights is geverifieerd door ons expert team. De webshop Better Nights bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Better Nights lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Better Nights. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van betternights.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van betternights.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Better Nights.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super blij

Na een hele tijd zoeken heb ik eindelijk een tweepersoons ganzendons dekbed gevonden. De kwaliteit was erg goed en het ligt heerlijk. De levering was erg vlot en zat goed verpakt.

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan J.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Better Nights
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
BoschBedding logo
BoschBedding
39 beoordelingen
5,4
FonQ logo
FonQ
12 beoordelingen
6,6
Sleepworld logo
Sleepworld
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Better Nights een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Better Nights. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Better Nights actief?

Better Nights is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Better Nights reviews? Dan kunt u naar de website van Better Nights gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie