BoschBedding logo

BoschBedding reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
BoschBedding reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1132
BoschBedding logo
Website
boschbedding.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

BoschBedding reviews

Een goede nachtrust is belangrijk en natuurlijk wil iedereen lekker slapen. Daarom is het belangrijk dat je een goed bed, een goed matras en een goede bedbodem hebt. Als je op zoek gaat naar kwalitatief goede bedden dan ben je vast en zeker op de website van BoschBedding geland. Bosch Bedding specialiseert zich in het adviseren en het verkopen van bedden, matrassen, bedbodems en nog veel meer! Zolang het maar met de slaapkamer te maken heeft. Maar hoe weet je zeker dat het een betrouwbaar bedrijf is en dat zij de beloftes die zij doen waarmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wat zowel ons team van specialisten als de gebruikers hebben BoschBedding beoordeeld. Naast de reviews van gebruikers vind je ook meer informatie over Bosch Bedding, wat ze doen en waar ze voor staan. Ben jij al een klant van BoschBedding? Schrijf dan een uitgebreide recensie en deel jouw ervaringen met onze bezoekers!

BoschBedding ervaringen

Ons team van experts heeft Boschbedding deskundig beoordeeld en geverifieerd. Het bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en is opgericht door de familie Bosch. Die zich hebben gespecialiseerd in het adviseren over boxsprings. Met een eigen productlijn in Nederland kunnen zij niet alleen de kwaliteit garanderen, maar ook de prijs laag houden. Inmiddels leveren zij gratis tot aan de voordeur in Nederland, België en Duitsland. 

Voor iets meer service betaal je ook iets meer. Voor het monteren van de boxspring en het plaatsen betaal je een vast tarief bovenop de verkoopprijs. Ook voor kleine bestellingen, zoals dekbedden of accessoires rekenen zij verzendkosten. Oude bedden voeren zij niet af en ze benoemen specifiek dat zij niet bezorgen op de Waddeneilanden.

De webshop van BoschBedding steekt goed in elkaar en is overzichtelijk. Producten zijn eenvoudig te vinden. En ook de aanvullende informatie met betrekking tot betalen, bezorgen en klachten. Ze hanteren een 90 dagen omruilgarantie en je hoeft pas te betalen bij levering. Naast een mooi en goed beveiligde website hebben zij ook twee showrooms waar je bedden kunt bekijken en kunt praten met een adviseur. Deze winkels zijn gevestigd in Vianen en Rotterdam.

Over Bosch Bedding

Bosch Bedding heeft meer dan 50 jaar ervaring en is daarmee een gevestigde speler in de beddenmarkt. Boxsprings zijn hun specialisme, maar je kan voor alle zaken met betrekking tot de slaapkamer bij hen terecht. Met uitzondering van kleding- en linnenkasten. 

BoschBedding assortiment

Het assortiment van de beddenspecialist is zeer uitgebreid. Je kunt kiezen uit vlakke en elektrische boxsprings en boxsprings met extra bergingsruimte of een TV lift. Daarnaast bieden zij ook verschillende matrassen en topmatrassen aan. Ledikanten, seniorenbedden en elektrische lattenbodems leveren zij ook en zij hebben een zeer net assortiment in hoofd- en voetborden, dekenkisten, dekbedden, nachtkastjes en hoofdkussens.

Service van BoschBedding

Youfone heeft een goede service en de reviews zijn overwegend positief. Via de website kan je direct met hen in contact komen via de telefoon, e-mail, WhatsApp of chat. Ze heten je ook graag van harte welkom in één van de showrooms waar je ook bedden kunt zien en kunt uitproberen. Wil je meer weten over BoschBedding en heb je vragen over bestellen en leveringen? Op de website hebben zij een beknopte kennisbank waar veelgestelde vragen worden behandeld. 

Betalingsmogelijkheden

De keuze in betalingsmogelijkheden zijn ietwat beperkt, maar de meest gebruikte methoden, zoals iDeal en PayPal zijn beschikbaar. Je kan er ook voor kiezen om contant aan de deur te betalen wanneer je bestelling geleverd wordt. 

Gebruiksvriendelijkheid website Bosch Bedding

BoschBedding heeft een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met een duidelijke navigatie en goed verdeeld in categorieën zodat je direct kan zoeken op de producten die je zou willen aanschaffen. Daarnaast bieden zij een beknopte kennisbank waar je antwoorden op veelgestelde vragen kunt terugvinden. De website is beveiligd met een SSL/TLC-certificaat dat te herkennen is aan het slotje dat voor de URL van de website in de browserbalk staat. 

Is BoschBedding betrouwbaar?

Bosch Bedding is een betrouwbaar bedrijf om zaken mee te doen. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website draagt hier een steentje aan bij terwijl de website volledig beveiligd is. Het privacyreglement voldoet aan de Europese wetgeving en uiteraard is Youfone ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast bieden ze erkende betalingsmethoden aan. 

Met meer dan 50 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten, is BoschBedding nog altijd groeiende en zij streven naar het leveren van betaalbare en kwalitatief goede bedden. Zij staan voor “alles voor een goede nachtrust”! De reviews over Bosch Bedding zijn dan ook overwegend positief. 

Bijzonderheden Bosch Bedding

Een voordeel is dat je de showrooms van BoschBedding kunt bezoeken en dat je in contact kan komen met een gespecialiseerde adviseur. Die naar jouw wensen en eisen luistert en met een goed voorstel komt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om het bed dat je op het oog hebt uit te proberen. 

Een ander puntje dat de aandacht opeist is dat zij expliciet vermelden dat ze niet op de Waddeneiland bezorgen. Daar moeten klanten dus wel rekening mee houden als ze bij Bosch Bedding een bestelling plaatsen.

Contact opnemen met Bosch Bedding

Contact opnemen met BoschBedding is geen probleem. Ze zijn telefonisch bereikbaar en je kan ze ook een e-mail sturen. Daarnaast kan je via de website direct met ze chatten of via WhatsApp een berichtje sturen. 

Klantenservice en klachten

BoschBedding heeft een gespecialiseerde klantenservice die jou kunnen helpen bij klachten en de adviseurs staan klaar om je te adviseren. BoschBedding is goed bereikbaar en bieden voldoende opties in hoe je contact met hen kunt opnemen. 

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Bosch Bedding? Zowel wij als de bezoekers van Ervaringensite.nl zijn benieuwd naar jouw ervaring met dit bedrijf. Door jouw duidelijke en eerlijke recensie kunnen we het verhaal over BoschBedding compleet maken. Terwijl de bezoekers van ons platform en op basis van jouw beoordeling een goed besluit kunnen nemen of zij zaken willen doen met BoschBedding. Omschrijf dan ook zo gedetailleerd mogelijk hoe jouw ervaring was, wat er goed ging en wat er eventueel beter kan. Wij willen je alvast bedanken voor jouw review!

Reviews over BoschBedding
Gerelateerde bedrijven
Snurk Amsterdam logo
Snurk Amsterdam
2 beoordelingen
9
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
The HappyBed logo
The HappyBed
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,4
24% zou hier weer kopen
39 beoordelingen
Lees onze review over BoschBedding

Ons team van experts heeft BoschBedding geverifieerd op een aantal punten. De webshop van BoschBedding bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. BoschBedding is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

BoschBedding is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van boschbedding.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van BoschBedding.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Keurig verzorgde hulp bij bestellen en bij de aflevering.

In de winkel zeer keurig en deskundig geholpen. Alle tijd voor ons genomen. Aflevering erg netjes door twee nette en voorkomende jonge mannen.
Montage en uitleg daarnaast erg goed.

Geplaatst op: 20-10-2023
Laatst bewerkt op: 20-10-2023
Geschreven door: Cees V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Bestel een dekbed, krijg deze ook. Maak de verpakking open, en blijkt dat dit een zeer dun dekbed is. Ik mail hen voor retour en stuur dit dag erna terug.
Krijg ik een mail dat ik niet voldoe aan de retour eisen, daar t dekbed was geopend. Denk dat daar helderzienden werken die alles zien met plastic nog eromheen. Kan t dekbed terug opgestuurd krijgen voor 8 euro verzendkosten. Terugsturen was ook 8 euro. Ik wil dit dunne ding niet hebben.

Service is waardeloos.

Geplaatst op: 30-01-2023
Laatst bewerkt op: 30-01-2023
Geschreven door: Maureen H.

5 / 10
2/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Verschillende spullen besteld, 1 ding niet geleverd gekregen. 2 dingen terug gestuurd, geen geld terug ontvangen.ook een stuk of 20 e mails, krijgt alleen maar valse hoop en geen geld terug...niet bestellen hier mensen!! En wat je wel krijgt is TROEP

Geplaatst op: 08-02-2023
Laatst bewerkt op: 08-02-2023
Geschreven door: Ylona

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze kwaliteit

Ik heb twee sterren gegeven voor het bestelproces en de levering, want dat was goed. Zes anti stress kussen besteld, 1+1 gratis voor 65 euro, dus dat is een mooie prijs. In de beschrijving en op de foto van de kussens op de site wordt de indruk gewekt dat het om kussens gaat van goede kwaliteit. Echter waardeloze kussens, dun en goedkoop afgewerkt. Weggegooid geld... Goedkoop is in dit geval duurkoop! ( tuin er niet in, kwaliteit van de kussens is niet zoals wordt voorgespiegeld op de site) Dom van mij dat ik al het plastic al had verwijderd..anders had ik ze teruggestuurd..

Geplaatst op: 07-01-2023
Laatst bewerkt op: 07-01-2023
Geschreven door: Gerlinde M.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Zééér slechte klantenservice!!

Bed is precies volgens afspraal geleverd. Maar er mankeerde wat aan.

Een van de pootjes is kapot.
Een van de motoren werkt niet naar behoren.
Er zit geen beschrijving bij.

Vervolgens bel ik de klantenservice. Blijken ze doordeweeks maar tot 1 uur bereikbaar te zijn (echt bezopen). Dag later meteen in de ochtend weer gebeld. Via een keuzemenu kom ik bij klachten. Ik word door een bandje doorverwezen naar een digitaal klachtenformulier en de verbinding word automatisch verbroken.

Ik probeer het online klachtenformulier in te vullen, om erachter te komen dat die het niet doet. Vervolgens bel ik opnieuw de klantenservice. En in het keuzemenu toets ik natuurlijk een andere optie. Ik kreeg vervolgens een vrouw met een Zuid hollands accent aan de lijn. Deze mevrouw staat mij nogal onvriendelijk te woord, maar ze gaf mij wel een e-mailadres als oplossing.

Vervolgens beschrijf ik mijn klacht in de mail, en ik word alwéér doorverwezen naar het online klachtenformulier, die vervolgens weer niet werkt.

Ik heb 3 e-mails gestuurd om aan te geven dat dat online klachtenformulier niet werkt. Als antwoord kreeg ik letterlijk dat anderen het kunnen, en ik het ook maar moet kunnen.

Het is echt te ASOCIAAL voor woorden!

Vervolgens bel ik voor de 4de keer de klantenservice, en kreeg ene Niels aan de lijn. En deze kerel heeft mij WEL goed geholpen en het is gelukkig opgelost.

Maar gezien hoeveel moeite ik heb moeten doen om geholpen te worden na een dure aankoop, bestel ik NOOOOOIT meer iets bij Boschbedding! En ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen!

Geplaatst op: 11-11-2022
Laatst bewerkt op: 11-11-2022
Geschreven door: Leslie A.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Nooit meer hier kopen.. bv ed besteld. Komt deze binnen hoofdbord beschadigt en matras in de verkeerde kleur. Zou met spoed geleverd aan worden. Van mei tot september gewacht en word er een heel ander matras geleverd. Ronduit een slecht matras. Contact gezocht. Fotos gestuurd en nu willen ze weer filmpjes.. mensen trap niet in die 90dagen.. je word echt voor de gek gehouden. Een ding ze hebben wel aardige bezorgers de rest is knudde

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: Nathalie R.

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service!

Slechte service. Ik had 2 kussens besteld en zou een track en tracecode krijgen wanneer deze geleverd zouden worden, dit is niet gebeurd waardoor ik de bezorger miste en mijn bestelling in een andere plaats op moest halen. De bestelling wilde ik niet houden en moest voor eigen rekening retourneren ad € 7,95. De Bosch Bedding wilde geen retour label sturen dus ik heb nu betaald voor iets wat ik niet heb gekocht.

Geplaatst op: 16-08-2022
Laatst bewerkt op: 16-08-2022
Geschreven door: Trudy

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
In en in triest. Maffiapraktijken

In november 2021 een bed besteld. Geleverd in januari, maar met de verkeerde topper. Als je zelf geen contact opneemt kan je het sowieso vergeten, maar ook als je wel contact opneemt kun je het vergeten. Wordt al maanden volgehouden dat het product nog binnen moet komen. Nadat ik de laatste keer informeerde wat de status was en dat wij klaar zijn met wachten krijg ik gewoon een reactie alsof ze nergens iets van weten. Maffiapraktijken zijn het. Kan geen 0 geven voor service blijkbaar, anders had ik dat gedaan.

Geplaatst op: 11-07-2022
Laatst bewerkt op: 12-07-2022
Geschreven door: Marcel K.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Product van slechte kwaliteit

Ik heb kussens van zeer slechte kwaliteit gekocht, hoewel alles op de site heel mooi is geschreven, van hoge kwaliteit. Ik ben bedrogen en ik moet de goederen terugsturen voor mijn eigen geld :( . NOOIT MEER!

Geplaatst op: 04-08-2022
Laatst bewerkt op: 04-08-2022
Geschreven door: Filipp L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Een bed en 3 toppers besteld, ging allemaal goed. 1 topper moest omgeruild worden, maar dat was geen kwestie van de ene mee nemen en de andere achterlaten. Ik was verplicht om contant te betalen en binnen max 14 dagen zou ik mijn geld van de geretourneerde topper op mijn rekening hebben, maar ben nu ruim 5 weken verder en nog steeds geen geld. Meerdere emails, chat en belofte dat het over gemaakt zou worden, maar nog steeds niks. Geen enkel telefoontje, email of uitleg van hun kant, ik moet er elke keer zelf achteraan.

Geplaatst op: 18-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Heidi C.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bereikbaar. Absolute afrader!

In de zomer een bedbank gekocht. Eind oktober gebeld, niet bereikbaar. Begin november zelf maar weer contact opgenomen, telefonisch niet bereikbaar, per mail vragen naar de levering, 4/5 keer gemailed. Niets meer vernomen. Order hadden we geannuleerd en na zelf continue achter ze aan gemailed, zelfs via whatsapp, barslecht contact en vele leugens later, van Bosch Bedding mijn geld gekregen. Als ik er niet achteraan ging hadden ze het geld nooit retour gegeven! Bizar! Echt een waardeloos bedrijf!

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht bereikbaar. Absolute afrader!

In de zomer een bedbank gekocht. Eind oktober gebeld, niet bereikbaar. Begin november zelf maar weer contact opgenomen, telefonisch niet bereikbaar, per mail vragen naar de levering, 4/5 keer gemailed. Niets meer vernomen. Order hadden we geannuleerd en na zelf continue achter ze aan gemailed, zelfs via whatsapp, barslecht contact en vele leugens later, van Bosch Bedding mijn geld gekregen. Als ik er niet achteraan ging hadden ze het geld nooit retour gegeven! Bizar! Echt barslecht!

Geplaatst op: 12-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dit was mijn eerste bed als een volwassen met auitsme

Duurde me een maand om eindelijk de doos open te maken.
Toen ik eindelijk na een maand de doos open deed omdat ik autisme en adhd hebt. zijn deze soort dingen moeilijk voor mij om te beginnen.
Daarnaast ben ik een emotionele situatie in de laaste maand en zit nu op langurige ziekmeldin om dat ik vaak meltdown krijgt.

Daardoor de andere half maand duurde en ik heb meteen gebeld had voordat ik begon te bouwen omdat ik zag dat de hoofdbord een knoop miste.
Toen had de persoon die op nam mij ge adviseerd om de bed te bouwen zonder dit duurde me lang om te beginnen wegens alweer mijn adhd en autisme.
Toen de bed gemaakt was en ik ging liggen de midden metalen staaf die zou aan de hoofdbord gaan was gebogen dit is de reden waarom het te laat was maar
niet de reden die het fout ging met de montage maar dat het niet moest gebruikt worden todat er een hoofd bord is.

ik begrijp dat reactie van morgen was intens maar ik ben in een intens medische emotionele situatie.
Ik hoopte dat boschbedding meer begrip zou hebben voor mijn functe beperking.
Dus de eerste bed die ik voor mezelf heeft gekocht met de laaste van mij mijn geld is nu 600 euro matras op de vloer bedank aan de advies van de klantenservice
en de onbegrip voor mijn medische situatie.
bedankt bosch bedding om me te laten weten dat ik gewoon geen waarde heet in deze wereld.

Goedemiddag,

Wij vinden het allemaal heel erg vervelend voor u en willen u graag helpen.

Alleen wij kunnen helaas niet iedereen met een zielig verhaal helpen, dan zouden wij ook niet kunnen bestaan als bedrijf.

Ik wil u een korting geven van 75 euro wanneer het een eigen fout betreft en kosteloos wanneer het aan de fabrikant ligt.

Meer dan dit mag en kan ik helaas niet doen voor u.

Wanneer ik u verder kan helpen hoor ik het graag.

Wij wensen u nog een fijne dag!

--
Met vriendelijke groet, Service & klachtenteamBoschBedding

Geplaatst op: 28-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kevin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht

Helaas was onze nieuwe aanschaf van het bed bij de 1e levering niet goed poten van onze bed waren verkeerd moesten vierkant zijn en niet rond, vervolgens alles naar boven komen we er achter matras tegroot was 7 cm teveel en bleekt een andere matras tezijn.
Bij de 2e levering voor de matras om teruilen was de matras 7 cm tekort geven moment gebelt zouden wij op een maandag worden terug gebeld wat geven moment niet gebeurde heeft me vriend weer gebeld eindelijk sneller dan verwacht weer een andere matras en die was na de 3e keer goed. Maar na zo veel foute pogingen komen ze niet met een goede tegemoetkoming, En nu na 2 maanden op het bed teslapen tehebben kraakt er nu al 1 kant van de boxspring wat ik vrij snel vindt.

Geplaatst op: 27-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Pamela V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Service 0

Onze dochter heeft op 29/7 een slaapbed besteld voor op haar kot in Leuven. ( slaapbank met de bedoeling te gebruiken als iemand blijft overnachten wat tot nu zelfs niet gebeurd is). Bij het regelen van een afspraak voor levering ( we zijn dan al oktober) weigerde men te leveren in Leuven, dus hier bij ons moeten laten leveren op 15/10 en zelf maar zorgen dat het daar geraakt. 3 maand later is de bank volledig doorgezeten. Mail gestuurd met foto's maar denk dat ze een standaard reply hebben want ben deze nog al tegengekomen in de reviews dat dit geen gewone gebruiksschade is maar dat er iets scherp of zwaar heeft opgestaan maar zeker geen gebruiksschade heeft door normaal gebruik ( afhandeling binnen de 2 uur ). 3 maanden, al doorgezeten en no service tenzij je de snelheid van het afhandelen van een klacht wel in rekening mee zou tellen , NOT !!

Geplaatst op: 31-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
VRESELIJK EN NIET BETROUWBAAR

In juni 2021 is ons bed (met veel vertraging) eindelijk bezorgd, met matrassen die 7 centimeter te kort zijn.
In eerst instantie vonden ze dit normaal, volgens hen was dit de marge op een handgemaakt product.
Belachelijk antwoord natuurlijk, sinds juni 2021 dus al bezig met het krijgen van nieuwe matrassen met de juiste afmetingen.
Hiervoor zijn ze na 3 maanden langs geweest, bijzonder genoeg met matrassen die weer 7 cm te kort waren.
Heb de bezorgers met matrassen weg gestuurd uiteraard. Na meer dan een half jaar nog steeds bezig met het krijgen van matrassen met de juiste afmetingen, dit schijnt heel moeilijk voor ze te zijn want het is inmiddels bijna februari 2022 en ze zijn er nog steeds niet. Constant problemen met dit en dan weer dat en andere smoesjes waardoor ze niet geleverd worden, ook is dit 'bedrijf' constant niet bereikbaar waardoor de communicatie sowieso vreselijk verloopt.
TIP: KOOP HIER NOOIT EEN BED!

Geplaatst op: 28-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michelle

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Klant niet op de hoogte van status levering

Na bestellen product word ik niet op de hoogte gebracht van status. Bij bestellen stond er niet product is niet leverbaar, vervolgens wordt er maar niet geleverd. Steeds mail na eigen contact u ontvangt vandaag track en trace, maar ontvang niks. Na zoveelste contact wordt er gemaild het is druk. De klant wordt niet serieus genomen er wordt niets uitgezocht. Bestel er niets meer.

Geplaatst op: 27-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
ONBETROUWBAAR!!!

In september een bestelling gedaan en in oktober zou het geleverd worden. In november was het er nog niet. Steeds weer gemaild en het zou er aankomen. In december nog niks. Toen een creditnota aangevraagd en die zou binnen 14 dagen op mijn rekening staan. We zijn nu 4 weken verder en het bedrag is nog steeds niet ontvangen. Voor mij een ONBETROUWBAAR bedrijf.

Geplaatst op: 18-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patricia V.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg mooi

We zijn super tevreden met de boxspring die we besteld hadden. Toen hij werd bezorgd is het meteen allemaal opgebouwd door de 2 medewerkers.

Geplaatst op: 19-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Christina L.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Hele slechte communicatie en service

13 september een bed besteld .
14 oktober werd aangegeven dat ze het bed zouden bezorgen .
Dat ging niet lukken ivm met mijn werk en hun niet een exacte tijd kunnen aangegeven ,alleen tussen 9:00 en 13:00
Daarna werd mij gezegd dat er pas weer met 14dagen contact met mij werd opgenomen voor een nieuwe leveringsdatum .
Na bijna 3 weken werd ik gebeld en het zou 8 november worden ,je hebt zelf niks geen inspraak het is die datum of er word wel weer contact opgenomen voor een nieuwe datum .
Heb toen aangegeven dat ik wat zou proberen te regelen voor die datum .
Nu kreeg ik op 4 novemberber weer een telefoontje dat de levering plaats vind op 18 november .
Heb aangegeven mijn bed gewoon op 8 november te willen ontvangen en zo niet dat ik de bestelling annuleer .
Maar ze doen gewoon of ze gek zijn
Dus ik heb de bestelling geannuleerd .
Zo.n slecht bedrijf en had eerder de reviews moeten lezen .
Had heel veel stress en boosheid voorkomen

Geplaatst op: 06-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

We hebben ondertussen al 3 bedden hier besteld aangezien het proces zo soepel gaat. Je kunt makkelijk iets uit kiezen en het word ook allemaal goed geleverd en opgebouwd.

Geplaatst op: 12-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohammed D.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
7 juli een bed besteld, 10 november nog steeds niet geleverd. Al 2 keer een dag ingepland, nooit iemand langs geweest.

Ik heb een bed besteld, prijs sprak mij aan. Levering zou binnen 3 weken plaatsvinden. Ik had gevraagd of het over onze vakantie heengetrokken kon worden, dat kon. Toch kreeg ik een verzoek om een bezorgdatum in onze vakantie te kiezen. Dat dan maar gedaan en eerder naar huis gekomen..... niets geleverd. Ik heb gebeld en toen kreeg ik het verwijt dat ik het over de vakantie wilde trekken en dus niet moest zeuren. Ik gaf aan dan van de bestelling af te willen zien, maar dat mocht niet en kon niet meer, want t bed stond al bij de distributie... Daarna dan toch een nieuwe datum gekozen, weer niets geleverd.... nooit meer wat gehoord.

Geplaatst op: 10-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Intens slecht

Op 25 augustus heb ik een boxspring besteld en betaald.Ik ben gelijk teruggebeld door een aardige dame dat de levertermijn 4-6 weken was. Op zich prima.

Na 6 weken maar eens gebeld of er als iets bekend was en ik kreeg te horen dat de bestelling einde van de week compleet zou zijn en de week erop (week van 11 oktober) zou er contact opgenomen worden voor een bezorg afspraak. Hartstikke fijn want zoon slaapt op de grond.
19 oktober nog steeds niets dus maar weer even gemaild. Ook deze keer kreeg ik te horen dat in de loop van de volgende week er contact werd opgenomen voor een bezorgafspraak en wederom stilte.
Dus 28 oktober maar weer een poging gedaan en 29 oktober kreeg ik te horen dat ik deze week of pas de week erop (dus de week van 8 november!!) gecontacteerd zou worden voor een afspraak. En dan is natuurlijk nog maar weer de vraag wanneer de expediteur tijd heeft.

De een na laatste mail die ik kreeg was een vage mail over tekorten in de markt maar ik zie niet wat dit te maken heeft met duidelijke communicatie. Een bed is binnen of het is niet binnen. Als het niet binnen is dan krijg ik graag een mail over de wereldwijde tekorten en excuses dat het langer duurt maar het is niet akkoord om in week 40 te horen dat de order compleet is en nog 5 weken te moeten wachten voordat het op transport gaat.
vandaag een mail gekregen dat Vandaag een mail gekregen dat de transporteur binnen 5-10 werkdagen contact opneemt. dus dat zou nog 3 weken kunnen duren. Echt schandalig en je krijgt ook geen behoorlijke mail of uitleg of excuses. Je voelt je totaal niet serieus genomen.
Ik zou zeggen: er zijn genoeg aanbieders van Box springs dus haal je bed lekker ergens anders vandaagn

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Linda B.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Grote oplichtersbende

Op 26 september een bedbodem besteld en twee uur later die bestelling geannuleerd. Tot op heden nog steeds mijn geld niet terug. Klantenservice is telefonisch nauwelijks bereikbaar en als dan maken ze loze beloftes en/of weten ze niks. Per e-mail krijg ik enkel de melding dat ze het 'doorzetten naar de administratie' of ze reageren simpelweg niet. Inhoudelijke antwoorden krijg ik niet, men verwijst enkel naar de administratie, maar die maken het geld niet terug over en contacteren mij niet. Al weken probeert BoschBedding op elke mogelijke wijze onder het terugbetalen van mijn aankoopbedrag uit te komen, op zulke opzichtige manieren dat het wel héél erg op oplichting lijkt. Heb al melding gemaakt bij ACM ConsuWijzer en het Europese Consumentencentrum, daarnaast heb ik inmiddels maar een advocaat in de arm genomen omdat BoschBedding geen enkele interesse in een fatsoenlijke medewerking of afwikkeling lijkt te hebben. Koop vooral niets bij deze verkoper, ik kwam er pas te laat achter hoeveel klachten er op internet zijn en dat de nette gemiddelde score op Trustpilots enkel komt door winacties die ze op socialmedia doen, waarbij mensen aldaar stemmen zonder überhaupt klant te zijn.

Geplaatst op: 23-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steven V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service ,topper geen 1 jaar oud en flinke kuilen

December 2020 ons bed geleverd gekregen.
Bedremmers waren niet mee geleverd nu in oktober 2021 pas geleverd. Kreeg 1 set kussen ter goedmaking.nu klacht aan gegeven over een latex topper waar geen kuilvorming in zou ontstaan werd ons verteld en ze hebben het nooit over nestelsporen gehad door t gebruik. Nu binnen 1 jaar kuilen in de topper van 4 cm diep en dit valt niet onder fabrieks garantie ??en nu dus iedere dag met een zere onderrug uit bed stappen. Dit zijn Nestel sporen zeggen ze. En er word geen oplossing gezocht. Echt zeer slecht voor een bed van nog geen 1 jaar oud. Zeker geen bed hier kopen mensen.

Geplaatst op: 18-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jessica V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

het begon met een te hard matras (30 dagen slaapgarantie niet dus)kunnen we het oplossen met een topper oke ik probeer het wel het komt zaterdag hele dag gewacht geen topper dan komt die woensdag of donderdag..staat erineens dat ie aan mij geleverd is ik was werken..dus nee dan krijg je via de mail van die reacties van mensen of computers die hun eigen systeem niet kennen..moet u bij packs zijn nee hoor bel er maar heen het bandje zegt duidelijk dat ik bij de leverancier moet zijn...irriteer me dood na een mailtje of 10...

Geplaatst op: 20-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Bedden stuk bij aankomst.

Helaas zijn beide matrassen al stuk bij aankomst. Tevens zijn de matrassen zo kneiterhard dat wij het idee hebben op een japanse plank te liggen. Ik heb een klact formulier ingevuld en daarna niks meer vernomen. Lange levertijd maar dat is nu overal zo. Snelle reactie op de klacht maar geen afwikkeling. Duur bed en dan deze kwaliteit is jammer.

Geplaatst op: 16-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Annemieke V.

6 / 10
4/5 2/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Koop hier niet!

Koop hier niet. Koop hier nooit. Slechte service, na 3 leverpogingen en 5 maanden verder en ontzettend veel contact heb ik eindelijk ontvangen wat ik heb besteld. Dit was toen natuurlijk niet meer nodig omdat ik een andere oplossing heb moeten zoeken. Retourneren binnen de wettelijke bedenktijd? reken er maar niet op!

Geplaatst op: 05-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Geert A.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatisch slecht

Allereerst ruimschoots te laat met leveren. Toen er eenmaal geleverd werd ging er van alles mis. Motoren waren niet meegeleverd, een foutje. Tijdens het installeren rook mijn hele slaapkamer onfris door de werklui, werd er troep achter gelaten zoals schroeven op de vloer, plastic en karton. Daarnaast waren de poten van het bed beschadigd.

Hierover gemaild en gebeld. Vervolgens kwamen er een aantal weken later, nadat ik weer genoodzaakt was om een hele dag thuis te blijven de monteurs om de motoren van ons bed te installeren. Dit omdat deze bij de levering van het bed niet mee zijn geleverd door een fout. Echter zouden wij ook nieuwe poten krijgen, omdat de andere beschadigd waren. De poten hebben de monteurs niet bij zich en zijn dus opnieuw niet meegeleverd.

De motoren zijn nu wel geleverd, maar nu zijn de poten weer niet geleverd. Wederom een foutje. Dit betekent dat wij nog steeds niet optimaal van ons bed kunnen genieten en waarschijnlijk weer op jullie moeten wachten en pas een dag van te voren kunnen laten weten hoe of wat. Ik vind het echt schandalig en ontzettend slecht en ben dan ook absoluut niet tevreden over BoschBedding.

Vervolgens werd mij gegarandeerd dat een week later de poten zouden worden gebracht, waardoor ik voor de derde keer een dag moest thuis blijven. Dit is op 08 september 2021 afgesproken. Echter heb ik tot de dag vandaag, 29 september 2021, nog steeds geen bedpoot of een bevestiging van BoschBedding ontvangen.

Geplaatst op: 29-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer teleurstellend.

2 Mei boxspring besteld.. Bij het vragen naar de levertijd kreeg ik al een vaag antwoord. 3, 4 kan ook 6 zijn. Na 10 weken toch maar eens gebeld. Vandaag na 15 weken staan ze voor de deur met de mededeling dat er 'iets' is gebeurd en het bed stevig beschadigd is. Bed mee teruggestuurd en zie van de koop af bij deze beunhazen. Weer 15 weken wachten zeker.

Geplaatst op: 20-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over BoschBedding
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Snurk Amsterdam logo
Snurk Amsterdam
2 beoordelingen
9
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
The HappyBed logo
The HappyBed
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BoschBedding een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 39 beoordelingen geplaatst over BoschBedding. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 24% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BoschBedding actief?

BoschBedding is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de BoschBedding reviews? Dan kunt u naar de website van BoschBedding gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie