Emma Matras logo

Emma Matras reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Emma Matras reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
484
Emma Matras logo
Website
emma-sleep.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Emma Matras

Het uitzoeken van een goed matras kan soms een flinke opgave zijn. Er is vandaag de dag immers een onwijs breed aanbod als het aankomt op de maat en de stevigheid van een matras. Dus, waar moet je beginnen? En hoe weet je zeker wat het beste matras voor jou is? Gelukkig hoef je voor een goed matras niet urenlang het internet af te gaan of tientallen meubelwinkels te bezoeken. Bij Emma Matras streeft het team naar het beste matras voor bijna ieder lichaams- en slaaptype. Dit betekent dat het matras wordt ontworpen met enkel hoge kwaliteitsmaterialen. Het resultaat? Een perfecte balans voor een goede ondersteuning en comfort.

Over Emma Matras

Emma Matras is opgericht in het jaar 2015 en vandaag de dag actief in meer dan 15 verschillende landen. Het product is het meest bekroonde matras in Europa. Het Emma O2 Matras scoort bijzonder goed op levensduur en ligeigenschappen. Zo zorgen de verschillende lagen schuim samen voor een punt-elasticiteit. Dit past zich snel en vanzelf aan aan je lichaam aan. Hierdoor heb je niet langer mee last van drukpunten en kun je heerlijk in slaap vallen op je buik, je rug of je zij. Daarnaast kun je ook kiezen voor een topper, matrasbeschermer en dekbed, zodat je bed in slechts een paar minuten samen is gesteld. Wel zo handig, toch

Waarom kiezen voor Emma Matras

Op het matras ontvang je maar liefst 10 jaar garantie! Wil je er zeker van zijn dat het matras erg comfortabel is? Zelfs na een paar maanden? Je mag maar liefst 100 dagen proefslapen. Hierdoor weet je perfect of het matras goed op je behoeften aansluit. Dit kun je natuurlijk niet zo snel beoordelen zodra je op een matras in een beddenwinkel gaat liggen. Je bent na het plaatsen van je bestelling zeker van een snelle bezorging, die daarenboven nog eens gratis is.

Is Emma Matras betrouwbaar?

De razendsnelle levertijd, een Nederlands sprekende klantenservice en uitstekende bezorging, maken Emma Matras uiterst betrouwbaar om te bestellen. Het matras wordt aan je deur in een doos bezorgd. Hierdoor kun je het matras makkelijk naar je slaapkamer dragen.

Klantenservice en klachten

Het kopen van een matras is natuurlijk iets dat je niet iedere dag doet. Daarom is de kans groot dat je op dit moment vragen hebt over het Emma Matras. Voor vragen of klachten staat de behulpzame klantenservice je maar al te graag te woord. Je kunt eenvoudig contact opnemen door even te bellen. Er wordt graag met je meegedacht en je kunt altijd vertrouwen op advies op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Jouw review over het Emma Matras is erg waardevol. Het kan andere consumenten erg goed helpen bij het maken van een beslissing. Wellicht heb jij dezelfde positie van liggen of dezelfde slaapproblemen, die met het Emma Matras op zijn gelost. Je laat je review eenvoudig en snel online achter.

Reviews over Emma Matras
Gerelateerde bedrijven
Snurk Amsterdam logo
Snurk Amsterdam
2 beoordelingen
9
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
The HappyBed logo
The HappyBed
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,3
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Emma Matras

Emma Matras is geverifieerd door ons expert team. De webshop Emma Matras bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Emma Matras lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Emma Matras. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van emma-sleep.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van emma-sleep.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Emma Matras.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bestelling al minstens 1 maand telaat

Op 17 februari bestellen mijn vrouw en ik een matras bij Emma. Er wordt een bestel periode gegeven van 27/02/24 - 01/03/24.... Hier starten de problemen.
1 maart komt en gaat, maar geen matrassen. Ik bel naar Emma. Ik krijg als antwoord: "Geen probleem meneer, er is een kleine vertraging in het magazijn, Gelieve nog een weekje te wachten." Ik wacht nog een week als domme klant.
Week gaat voorbij en de bestelstatus blijft staan als "Bestelling verwerkt".
Ik bel nogmaals naar Emma. daar krijg ik vele excuses, en er wordt een dringend verzoek gedaan naar het magazijn om de 2 matrassen zo snel mogelijk te verzenden. Ik wacht nog een week. Geen matrassen. Nu begin ik stilaan mijn geduld te verliezen. Ik bel nogmaals..... Nu wordt er gezegd dat de matrassen binnen drie dagen bij mij zullen aankomen. Drie dagen gaan voorbij... Ik bel terug. antwoord:"Ja ik kan zien in het systeem dat jullie matrassen al 16 dagen klaarstaan in het magazijn maar Bpost heeft de matrassen nog niet opgehaald. onze excuses, fout van Bpost. We zullen u compenseren met 70 Euro" Daar begin ik mij vragen bij te stellen. Ik wacht nog drie dagen. U raad het al... Geen matrassen. Ik bel vandaag (21/03/24) Terug naar Emma. Daar krijg ik als antwoord dat ze me niet te woord kunnen staan omdat de bestelling geplaatst was in naam van mijn vrouw en dat zij toestemming moet geven om over het dossier te praten. Ik leg uit dat ze moet werken tot voorbij de uren dat de klantendienst open is. "Het spijt me meneer, maar ze moet aanwezig zijn om toestemming te geven." Ik bel nogmaals en deze lieve mevrouw zegt dat dit ook kan door een email te sturen. De email wordt verstuurd.
Eindelijk kan ik praten met een medewerker. "Het spijt ons meneer, maar Bpost heeft de matrassen nog altijd niet opgehaald, ik zal nogmaals een verzoek indienen." Ik vraag om escalatie van het gesprek naar een manager of verantwoordelijke. "Het spijt me meneer, maar dat kunnen we niet doen."

Ik wordt kwaad en verlies mijn geduld en hierbij kom ik dan terecht bij trustpilot.

Hetzijn missschien de "beste matrassen" volgens testaankoop, maar de service trekt echt op niets en je kan nergens terecht. ze blijven verzoekjes sturen naar hun magazijn. er zijn er ondertussen drie verstuurd maar ik krijg geen feedback en geen updates. na wat zoekwerk besef ik dat deze problemen al sinds 2019 bezig zijn. Maar ondertussen heeft Emma wel recordwinsten.

Ik slaap op mijn sofa, maar ik ben erzeker van dat de CEO van Emma op een zeer zachte en duurzame Tempur Pedic slaapt....

Sla alstublieft dit bedrijf over als je op zoek bent naar een matras, zeker als je er een snel wilt. Ik hoop op een laat kerstgeschenk in 2025.

UPDATE:
na een telefoongesprek wederom met emma, kunnen ze me nu vertellen dat de besteldatum is ingetrokken en ik nu gewoon moet wachten op een nieuwe "belofte datum". De man waarmee ik sprak was heel kort van stof en wou mij zo snel mogelijk van de telefoon. M.A.W. ik ben nu volledig overgeleverd aan de genade van Emma en heb geen idee waar ik nu terecht moet. Dit is niet langer een review, maar een script voor een tragedie.
Ik blijf het zeggen, blijf weg bij Emma matrassen, bestel er niks want ze behandelen hun klanten als kleine kinderen die met een kluitje in het riet worden gestuurd. BESTEL NIKS BIJ EMMA.

Op de website van de consumentenbod zijn er al meer dan 250 klachten geregistreerd over Emma matras.

Geplaatst op: 25-03-2024
Laatst bewerkt op: 25-03-2024
Geschreven door: Davy V.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastische service

Ik had alleen een vraag product was prima ,maar omdat mijn vrouw reuma heeft sliep zij er niet lekker op, ik heb via de mail alleen advies gevraagd wat de mogelijkheden waren.
Vervolgen kreeg ik 2 layers opgestuurd kostenloos. Dat is pas service, ik had niet eens een klacht maar ze hebben dit buitengewoon opgelost. Dikke 10 voor Emma matrassen.

Geplaatst op: 15-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ben V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Beste aankoop ooit

We zijn blij met ons Emma matras. Ze hadden een hele goede service en snelle levering. Het matras voldoet helemaal aan onze verwachting en is echt binnen een paar minuten klaar voor gebruik.

Als ik iets negatiefs moet zeggen dan is het matras wel wat aan de harde kant voor ons maar de service is top. De topper erbij bestellen is wel een aanrader.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maaike

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Emma Matras
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Snurk Amsterdam logo
Snurk Amsterdam
2 beoordelingen
9
Design-Bestseller logo
Design-Bestseller
4 beoordelingen
10
The HappyBed logo
The HappyBed
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Emma Matras een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Emma Matras. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Emma Matras actief?

Emma Matras is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Emma Matras reviews? Dan kunt u naar de website van Emma Matras gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie