Contentmods.com logo

Contentmods.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Contentmods.com reviews, ervaringen en beoordelingen
497
Contentmods.com logo
Website
Contentmods.com
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Contentmods.com

Met de opkomst van het internet zijn er steeds meer sectoren naar boven gekomen waarin het mogelijk is om van thuis uit te werken. Lijkt het wel iets voor jou om als bijverdienste of hoofdinkomen vanuit jouw luie zetel te werken? Dan is een bedrijf als Contentmods.com misschien wel de juiste fit voor jou. Maar is Contentmods.com een betrouwbare website? Wat zijn de ervaringen van de werknemers? Hoe beoordelen anderen dit bedrijf? Ben jij op zoek naar reviews over Contentmods.com? Dan zit je hier goed. Op deze pagina hebben wij voor jou alle reviews over, ervaringen met en beoordelingen van Contentmods.com op een rijtje gezet. Zo weet jij waar je aan begint.

Over Contentmods.com

Contentmods.com is een website waar je terecht kunt wanneer je op zoek bent naar een bijverdienste of een hoofdinkomen door van thuis uit te werken. Concreet werk je bij Contentmods.com als chatoperator waarbij je ingezet wordt door heel wat bekende websites als medewerker van de live chat. Nadat je je hebt aangemeld bij Contentmods.com krijg je via Skype en mail een training door een coach van het bedrijf. Bij die coach kan je op eender welk moment later ook weer terecht voor tips & tricks of gewoon bij vragen. Na jouw opleiding kan je beginnen met geld verdienen als chatoperator. Het handige aan Contentmods.com is dat je lekker werkt wanneer je zelf zin hebt. Je logt in, er staan opdrachten klaar om op te antwoorden en je verdient een bepaald loon per bericht dat je verwerkt. Jouw loon gaat dus bepaald worden door het aantal berichten dat je ook effectief verstuurt.

Waarom kiezen voor Contentmods.com?

Bij Contentmods.com kan je dus solliciteren als chat operator. Daarbij werk je niet als werknemer voor het bedrijf maar werk je op freelance basis. Een sterk punt van Contentmods.com is dat het een officieel geregistreerd bedrijf is dat op wekelijkse basis uitbetaalt via PayPal. Heel wat andere aanbieders in het genre zijn niet officieel geregistreerd. Het merendeel van de opdrachten bij Contentmods.com situeren zich in de erotische sector. Je beantwoordt chatverkeer van websites en communiceert dus ook echt met echte mensen die op de websites in kwestie op zoek zijn naar een gesprek. Wil je solliciteren bij dit bedrijf? Dan kan je dat doen via het sollicitatieformulier op de website. Je vult dan enkele gegevens over jezelf in en krijgt vroeg of laat een bericht terug met verdere instructies. Bij de sollicitatie geef je jouw naam, e-mailadres, nationaliteit, telefoonnummer, PayPal en Skypeprofiel mee.

Is Contentmods.com betrouwbaar?

De sector waarin Contentmods.com opereert is er eentje die natuurlijk een vrij slechte reputatie heeft qua betrouwbaarheid. Kan je er dan ook op vertrouwen dat Contentmods.com een betrouwbare website is? Gelukkig kan je dat absoluut. Zo vind je reviews over het bedrijf terug op de website en kan de onderneming redelijk wat bekende namen onder zijn klanten rekenen. De verbinding met de website zelf is een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat en je wordt ook wekelijks effectief uitbetaalt door Contentmods.com. Daarenboven heeft het bedrijf een eigen klantenservice en kan je altijd terecht bij de persoonlijke coach die jou is toegewezen. Je hoeft je over de betrouwbaarheid van Contentmods.com dus geen zorgen te maken.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag voor het team achter Contentmods.com? Of zit je misschien met een probleem of een klacht? In al deze gevallen kan je een mail sturen naar de klantendienst van het bedrijf. Als je al gesolliciteerd hebt en een persoonlijke coach hebt gekregen kan je natuurlijk ook altijd bij de coach in kwestie terecht voor vragen. De klantenservice van Contentmods.com reageert in de regel binnen enkele werkdagen op jouw berichtje. Bij klachten kan het zijn dat je net iets langer moet wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Schreef jij je ooit in voor Contentmods.com? Of ben je nog altijd actief als één van de medewerkers van dit bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met Contentmods.com. Hoe zou jij het werk beoordelen? Is het uitdagend en afwisselend? Krijg je effectief ook de coaching die bij de sales pitch wordt beloofd? Ontvang je ook effectief op wekelijkse basis de uitbetaling die je hebt verdiend? Is werken voor Contentmods.com iets dat je aan vrienden en/of familie zou aanraden of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review over Contentmods.com en help anderen correct inschatten of deze job iets voor hen is of niet.

Reviews over Contentmods.com
Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Contentmods.com

Ons team van experts heeft Contentmods.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Contentmods.com bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Contentmods.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Contentmods.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Contentmods.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Contentmods.com.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Reviews.be

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Contentmods.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mediumastro logo
Mediumastro
4 beoordelingen
5,8
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Flyer.be logo
Flyer.be
2 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Contentmods.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Contentmods.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Contentmods.com actief?

Contentmods.com is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) werk.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heeft u een positieve indruk gekregen door de Contentmods.com reviews? Dan kunt u naar de website van Contentmods.com gaan en uw bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie